50liefde Review

50liefde Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis 50 liefde Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

50liefde Review geeft je een goed beeld van deze datingsite. Bij 50liefde zijn de leden zeer actief online. Het is een van de grootste datingsite in Nederland voor 50 plussers. Ze richten zich zoals de naam al aangeeft volledig op de 50 plussers. Er worden dagelijks duizenden berichten verstuurd. Honderden actieve 50 plussers melden zich dagelijks op 50liefde.nl aan waardoor je vaak nieuwe partnervoorstellen ontvangt en je iedere dag kans maakt op nieuwe matches. De datingsite 50liefde.nl heeft een serieuze insteek en hebben daardoor een gezonde man-vrouwverhouding. Ze hebben een uniek matchingprincipe en een persoonlijke benadering waardoor je alleen maar partnervoorstellen ontvangt waarmee je ook echt een match kan vormen. Door de makkeljke navigatie en de handige grote knoppen is deze datingsite zeer gebruiksvriendelijk. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

50liefde Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij 50liefde:

 • Gemiddelde leeftijd: 50+
 • Man / Vrouw ratio: 44 / 56 
 • Aantal leden: 61.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van 50liefde:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

nvt


3 Maanden

€29,99


6 Maanden

€24,99

20%

12 Maanden

€17,99

            25%

50liefde.nl Inloggen

Inschrijven en inloggen gaat heel eenvoudig bij 50liefde.nl je merkt echt dat ze uitblinken ten opzichte van andere datingsites in gebruikersgemak. Het enige wat je eerst hoeft in te vullen is je naam, of je een man of een vrouw bent, waar je naar op zoek bent en je e-mailadres. Je ontvangt vervolgens een mail ter vertificatie die je dient te bevestigen. Zo kun je bij 50liefde.nl anoniem op zoek gaan naar een date. Vervolgens kan je je profiel compleet maken en hoe vollediger je dit invult hoe meer kans van slagen je hebt op een passende date. Bij 50liefde.nl kan je op ieder gewenst moment hulp vragen bij de klantenservice. Je kan de klantenservice mailen of bellen op het moment dat je hulp nodig hebt en het valt op dat ze hier heel snel reageren. Ze onderscheiden zich vooral van andere datingsites met de telefonische bereikbaarheid. Heb je je profiel eenmaal ingevuld dan kom je in een omgeving terecht waarin je met andere gebruikers contact op kan nemen. Je hebt met een gratis lidmaatschap toegang tot alle basisfuncties. Alleen zijn het aantal foto's dat je kunt bekijken beperkt. Alleen met een betaald lidmaatschap kan je berichten versturen. Tevens beschikken ze over een handige zoekfunctie waarmee je snel nieuwe matches kunt vinden. 

50liefde

50 en zoek je Liefde?- Deze 50 Singles ook!

Bekijk de 50 Liefde Profielen!

Kosten 50liefde.nl

Aan een inschrijving bij 50liefde.nl zijn geen kosten verbonden. Je kan alleen gebruik maken van de basisfuncties met een gratis lidmaatschap. Alleen als je een membership hebt kan je foto's bekijken en berichten versturen. Je krijgt ook andere opties naast deze functies zoals een gratis proffesioneel consult. Ook kan je een matchgame onbeperkt spelen en verschijnt je profiel ook hoger in de zoekresultaten. Er is ook een mogelijkheid tot contactgarantie dit is afhankelijk van welk membership je hebt gekozen. Een contactgarantie houdt in dat je niet teveel geld voor een abonnement betaald zonder dat er dates of contacten uit voort komen. Zodra de contactgarantie niet gehaald wordt krijg je voor een bepaalde tijd een membership van 50liefde. Je hebt de keuze uit 3 lidmaatschappen. Er is een Premium Lite: 3 maanden voor 29,99 per maand, een Premium Classic: 6 maanden voor 24,99 per maand of een Premium Comfort: 12 maanden voor 17,99 per maand. 

50liefde.nl opzeggen

Mocht je geen zin meer hebben in daten of heb je een geschikte match gevonden dan kan je bij 50liefde.nl heel simpel je account opzeggen. Je kan dit doen via het contactformulier op de site maar het kan ook via het sturen van een mailtje of per brief. Zorg er wel voor dat je je e-mailadres en gebruikersnaam vermeld zo weet je bijna zeker dat het goed komt. Je account zal vervolgens door 50liefde.nl zo snel mogelijk worden gedeactieveerd. Ze geven aan dit uiterlijk binnen 14 werkdagen te doen. 

Een vraag stellen aan 50liefde?

De Contact gegevens van 50liefde review

085-401-3450

helpdesk@50liefde.nl

Maandag t/m Vrijdag van 11:00 tot 15:00

Ervaringen 50liefde.nl

De ervaringen van 50liefde.nl zijn over het algemeen prima. Op het gebied van gebruikersgemak scoren ze zeer goed. Dit is voornamelijk te danken aan de lay-out van website. Alle informatie staat duidelijk en beknopt aangegeven. Je word gemakkelijk door het aanmeldproces heen geleid door midden van de grote en duidelijke knoppen. Via het dashbord kan je de informatie waar je naar op zoek bent eenvoudig vinden. Er staat niet teveel tekst op het dashbord en je hoeft er niet direct een bril voor op te zetten om kleine letters te lezen. Dit is zeker voor ouderen een pluspunt en hierdoor is de website van 50liefde.nl makkelijk te bedienen. Dat internetdaten voor ouderen niet is weggelegd is allang achterhaald. De weg naar de online datingwereld weten de ouderen tegenwoordig ook goed te vinden. 50liefde.nl weet hier dan ook goed op in te spelen. Deze datingsite is speciaal bedoeld voor  50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een vriendschap of een date. Ze behoren misschien niet tot de grootste datingsite maar ze zijn wel zeer actief. Tevens is het succesratio van deze datingsite hoog. Je vind hier nog meer ervaringen van Ourtime Review en Regioswingers Ervaringen.

Ik ben zeer positief te spreken over deze datingsite. Het is een prima website met weinig complicaties. Alles werkt zeer gebruiksvriendelijk. Mocht je toch problemen ondervinden dan kan je de klantenservice zeer snel bereiken en dit vind ik ook een groot pluspunt.

profile-pic
Lenie

Alles vind ik eigenlijk positief aan 50liefde.nl het is in 1 woord top! Een makkelijke en leuke site met veel mensen. Meerdere dames gesproken en met een paar een leuke klik. Ik ben echt aan het genieten op deze site en hoop in de toekomst de ware hier te vinden.

profile-pic
Joop

Dit is nou precies de datingsite die ik zocht. Een parate klantenservice, gebruiksvriendelijke website en je komt echt in contact met mensen. Heb absoluut geen spijt dat ik me hier heb ingeschreven en zal het dan ook iedereen aanraden die op zoek is naar een leuke date.

profile-pic
Mary

Door de site van 50liefde.nl heb ik een hele andere wereld gezien. Ik vind het een erg fijne datingsite en wist niet dat er zoiets bestond. Ben blij dat ik me hier heb ingeschreven heb al een aantal super leuke dames ontmoet.

profile-pic
Maurice

Het aanmelden is voor senioren zoals ik eenvoudig. Ik ben zeer te spreken over 50liefde.nl en heb er een zeer goede ervaring aan over gehouden. De kosten zijn ook zeer acceptabel en het contact leggen werkt ook eenvoudig.

profile-pic
Sjaak

De datingsite van 50liefde.nl doet wat het moet doen. Ze brengen op een gebruiksvriendelijke manier mensen bij elkaar en daar gaat het uiteindelijk om. Op die gratis datingsites vind je vaak mensen die alleen maar lol willen trappen en die ben ik hier nog niet tegengekomen.

profile-pic
Johan

Plaats zelf een 50liefde Review 

Wat is je ervaring met 50liefde?
>