50plusmatch Review

50plusmatch Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis 50plusmatch Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

50plusmatch Review is een pagina speciaal opgezet om een goed beeld te krijgen van de datingsite. Op elke leeftijd blijft het leuk om te daten. Overal zijn vrijgezellen ook boven de 50 jaar zijn er mensen die actief in het leven staan. Van deze leeftijdscategorie zijn er genoeg leuke mensen die graag met andere vrijgezellen in contact komen en met elkaar op pad gaan. Een goed gesprek, een fietstocht of lekker uit eten maar ja hoe kom je nou zo makkelijk aan een date? Dan is het zeker de moeite waard om de datingsite 50plusmatch eens uit te proberen. Veel mensen gingen jou voor en hebben zich inmiddels als gratis aangemeld. Via deze datingsite komen 50-plussers makkelijk met elkaar in contact. Inschrijven is gratis waarna je jouw profiel kan samenstellen. Je hebt daarna de mogelijkheid om 10 foto's te uploaden en dit wordt dan ook aangeraden om te doen. Je kan tevens je eigen zoekprofiel maken en naar andere leden zoeken. Op 50plusmatch kan je succesverhalen lezen. Duizenden leden hebben zich inmiddels aaangemeld. 50plusmatch is in zijn soort als beste getest door Vara's Kassa. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

50plusmatch Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij 50plusmatch:

 • Gemiddelde leeftijd: 45+
 • Man / Vrouw ratio: 51 / 49 
 • Aantal leden: 56.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van 50plusmatch:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€29,95


3 Maanden

€19,95

30%

6 Maanden

€14,95

50%

12 Maanden


50plusmatch Inloggen

Inloggen bij 50plusmatch kan heel gemakkelijk nadat je je geheel gratis hebt ingeschreven. Inschrijving en het daten is volledig gratis. Ben je eenmaal ingeschreven dan kan je in je account jouw zoek voorkeuren opgeven. De interne zoekmachine van 50plusmatch gaat vervolgens aan de slag op zoek naar een passende date. Je kan zelf lekker ontspannen een kijkje nemen op de profielen van andere singles. Heb je een passende date gevonden dan is een bericht voor hem of haar achterlaten heel makkelijk. De andere persoon ontvangt het bericht en zo kom je heel erg eevoudig met elkaar in contact. 

50plusmatch review

50plus en alleen?- Deze 50plusser zoeken een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste 50plus Profielen!

Kosten 50plusmatch

De kosten bij 50plusmatch zijn verschillend en je hebt de keuze uit verschillende abonnementen. Het goedkoopste abonnement is 14,95 per maand met een looptijd van 6 maanden. Met een betaald lidmaatschap kun je van meer opties onbeperkt gebruik maken. 50plus match blinkt uit in gemak, gebruiksvriendelijkheid voor iedereen en service. Het inschrijven is gratis en zo kan je zonder verplichting ontdekken wat 50plusmatch allemaal te bieden heeft. Veel mensen gingen je al voor om zich gratis aan te melden bij deze mooie datingsite. Met een gratis lidmaatschap kan je tevens reageren op berichten van de betaalde leden. Op de website van 50plusmatch wordt precies aangegeven wat je nog meer kan als betaald lid. Onderaan de pagina klik je op de woorden onze prijzen en hier vind je ook de uitleg hoe de site precies werkt. Door gebruik te maken van 50plusmatch kom je in contact met mensen van dezelfde leeftijd. Het is zeker het proberen waard en zeker gezien met de mogelijkheden die je als gratis lid al hebt. Het enige wat het je kost is een klein beetje van je tijd. 

50plusmatch mobiel

De website van 50plusmatch is ook te bekijken op de mobiel en de tablet en zo kan je dus overal bekijken of er nog leuke nieuwe leden zijn en of je nog berichten hebt ontvangen. Onder 50plussers en 60plussers is de laatste jaren het gebruik van mobiele telefoons enorm toegenomen. De website past zich automatisch aan maar maak je liever gebruik van de app dan kan dit ook. De app van 50plusmatch is zeer eenvoudig en prettig te gebruiken en is geschikt voor zowel Apple als Android toestellen. Het is een eenvoudige en snelle manier om met andere leden een gesprek op te starten. In de chat vind je nu ook grappige gifs. De chatbox is erg gebruiksvriendelijk. 

Contact 50plusmatch

Contact opnemen met 50plumatch kan natuurlijk ook mocht je ergens bijvoorbeeld niet uitkomen of wil je je abonnement opzeggen. Online daten moet begrijipbaar zijn voor iedereen. Dus kom je ergens niet uit of snap je iets niet dan kan je contact opnemen met de klantenservice van 50plusmatch. Dit kan door middel van een contactformulier in te vullen op de website. Ook zijn ze per email bereikbaar. De helpdesk zorgt ervoor dat je vraag of probleem snel in behandeling wordt genomen. Wil je liever telefonisch contact opnemen dan is dit ook mogelijk. 

Een vraag stellen aan 50plusmatch?

De Contact gegevens van 50plusmatch review

010 870 0660 

redactie@50plusmatch.nl

Bereikbaar alleen op dinsdag van 10.00 tot 14.00 uur

50plusmatch Ervaringen

Op de datingsite 50plusmatch vind je meerdere verhalen met ervaringen van leden. Inmiddels hebben zich duizende leden aangemeld. 50plusmatch is door Vara's Kassa getest als beste in zijn soort. Niets is teveel gezegd met woorden als gebruiksvriendelijk, veelzijdig, activiteiten met community, gratis en betaalde leden kunnen communiceren met elkaar. Klanten beoordelen deze site als zeer goed. Handmatig worden alle ingeschreven profielen gecontroleerd en dit geeft dan ook een zeer veilig gevoel. Wat ook heel handig is is dat de verhouding tussen vrouwen en mannen die staan ingeschreven vrijwel gelijk is. Wil je nog meer ervaringen zien dan kan je ze hier bekijken van EliteDating Review of Lexa Ervaringen.

Het is makkelijk om een profiel aan te maken en je aan te melden. Het reageren werkt ook heel simpel. De website is overzichtelijk en betrouwbaar. Alles is goed ingedeeld en eenvoudig in gebruik. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om met elkaar in contact te komen.

profile-pic
Ruud

De site heeft een goed en duidelijk overzicht. Alles wat je wilt vinden en weten kan je vinden. Het zoekproces zou van mij nog wel wat uitgebreider mogen. Site met serieuze profielen en reacties. Goed opgezet, overzichtelijk en heel makkelijk in gebruik.

profile-pic
Gerard

Super fijn dat er speciaal voor 50plussers een datingsite is. Alles wijst zich vanzelf en als gratis lid kan je alvast goed rondkijken op de website. Klantvriendelijke site met duidelijke profielen. Heb er al leuke contacten aan overgehouden alleen helaas nog niet de ware gevonden.

profile-pic
Elly

1 maand heb ik op 50plusmatch een gratis lidmaatschap gehad daarna ben ik volledig lid geworden. Hiermee heb je veel meer mogelijkheden en kan ik zien wie mijn profiel bezoekt. Ik kan nu ook alle foto’s van leden bekijken. Het is een makkelijke en goed werkende datingsite met serieuze singles.

profile-pic
Kees

In het begin vond ik het super spannend om eraan te beginnen. Doordat de site zo duidelijk is voelt het als zeer vertrouwd. Ik zoek op de site 50plusmatch nog even verder naar een passende relatie.

profile-pic
Jan

Er zijn genoeg leden te vinden op 50plusmatch. Ik vind het een prima werkende site. Er zijn veel serieus zoekende leden. Er zitten helaas wel eens leden tussen die niet reageer maar dat heb je overal. Het is een zeer gebruiksvriendelijke website en zal deze dan ook zeker aanraden.

profile-pic
Markus

Plaats zelf een 50plusmatch Review

Wat is je ervaring met 50plusmatch?
>