Alleenstaande Moeders Review

Alleenstaande Moeders Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Alleenstaande Moeders Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De datingsite Alleenstaande Moeders biedt single mama’s de mogelijkheid om een date te vinden. In deze review laten we je kennismaken met dit datingplatform zodat je kunt beoordelen of je het de moeite waard vindt om je in te schrijven. Voor vrouwen die jonge kinderen hebben is het vaak lastig om te daten. Je kunt niet gemakkelijk de deur uit, zeker als de kinderen het merendeel van de tijd bij jou zijn en niet bij hun vader. Daar komt nog eens bij dat veel mannen het niet aantrekkelijk vinden om te daten met een vrouw die kinderen heeft. Ze moeten dan immers niet alleen bij de vrouw in kwestie in de smaak vallen, maar ook bij de kinderen. Plus het feit dat er altijd een man op de achtergrond aanwezig is in het leven van hun vriendin, namelijk de vader van de kinderen. Maar gelukkig zijn er genoeg mannen die het geen probleem vinden om een relatie te beginnen met een vrouw die al kinderen heeft. Soms hebben ze die zelf ook en ervaren ze dezelfde problemen bij het vinden van een partner. Op Alleenstaande Moeders kunnen beide partijen elkaar vinden en de uitdaging aangaan om een samengesteld gezin te starten. Geen gemakkelijke opgave, maar er zijn genoeg succesverhalen die bewijzen dat het soms best kans van slagen heeft. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Alleenstaande Moeders Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Alleenstaande Moeders:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: 48 / 52
 • Aantal leden: 50.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Alleenstaande Moeders:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€29,95


3 Maanden

€24,95

20%

12 Maanden

€19,95

35%Alleenstaande Moeders Inloggen

Je kunt je eenvoudig inschrijven door de gegevens in te vullen op het aanmeldformulier dat je op de homepagina vindt. Je meldt je aan onder een nickname, zodat je anoniem kunt daten en niet meteen te veel privé gegevens hoeft te delen. Nadat je je inschrijving hebt ingediend ontvang je een link om in te loggen. Nu kun je je profiel verder invullen en een profielfoto plaatsen. Door je profiel aan te vullen en zeker na het plaatsen van een foto zal de kans dat je leuke reacties krijgt een stuk groter worden. Je bepaalt zelf welke informatie je deelt, je kunt bepaalde info natuurlijk ook bewaren voor als je daadwerkelijk met iemand contact hebt als je dit niet met alle members wilt delen. 

Alleenstaande Moeders Review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten Alleenstaande Moeders

Je inschrijving bij Alleenstaande Moeders is gratis. Als je bent ingelogd kun je de profielen van andere members bekijken en zien of er mannen zijn met wie je in contact zou willen komen. Maar als je van alle faciliteiten gebruik wilt maken is het nodig om een betaald abonnement te nemen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Hieronder valt het versturen en ontvangen van persoonlijke berichten, zien wie jouw profiel heeft bezocht, gebruik maken van de site zonder hinderlijke advertenties, uitgebreide zoekmogelijkheden naar matches en het ontvangen van een leesbevestiging van door jou gestuurde berichten. Ook kun je als betalend lid alle foto’s van andere members bekijken, naast de profielfoto. Een membership kun je afsluiten voor 1, 3, 6 of 12 maanden .Uiteraard betaal je minder per maand als je kiest voor een langer lidmaatschap. Je betaalt het bedrag voor de totale lidmaatschapsperiode in 1 keer. 

Alleenstaande Moeders app

De website van Alleenstaande Moeders is al enige tijd online. Maar een app voor op je telefoon of tablet is er niet. Het is ook niet bekend of deze ontwikkeld wordt. Natuurlijk kun je de website wel gewoon openen in de browser van je telefoon of tablet en nadat je bent ingelogd gebruik maken van dezelfde functies als op de website die je op een laptop of pc kunt openen. De website is voor gebruik op mobiele apparaten geoptimaliseerd zodat je ook op een kleiner scherm comfortabel gebruik kunt maken van alle mogelijkheden. 

Opzeggen Alleenstaande Moeders

Als je alleen gebruik maakt van een gratis lidmaatschap dan kun je dit beëindigen door simpelweg je profiel te verwijderen. Dit kun je doen door in te loggen en de optie voor het verwijderen van je profiel te kiezen. Als je een betaald abonnement hebt dan moet je er rekening mee houden dat een resterend bedrag voor je abonnementsperiode niet wordt terugbetaald als je besluit om te stoppen. Je kunt je profiel ook deactiveren, dit is een handige functie als je contact met iemand hebt en jullie willen uitzoeken of het klikt tussen jullie. Mocht het toch op niets uitlopen dan kun je altijd je profiel weer actief maken en opnieuw op zoek gaan. Als je een abonnement afsluit wordt dit na afloop automatisch verlengd. Wil je geen betaald lidmaatschap meer, zorg er dan voor dat je dit stopzet of je profiel verwijdert voordat er een nieuwe periode ingaat. Na het opzeggen kan je ook eens kijken bij een review van parship of een ervaring van Nieuwe relatie

Alleenstaande Moeders Contact

Als je een vraag hebt of er werkt iets niet goed dan kun je de veelgestelde vragen raadplegen om te zien of het antwoord op je vraag of de oplossing voor je probleem hier wordt behandeld. Dat is de snelste manier om antwoord op een vraag te krijgen. Lukt dat niet dan kun je gebruik maken van het contactformulier op de website of het e-mailadres van Alleenstaande Moeders dat eveneens op de website wordt vermeld. Er wordt dan contact per e-mail met je opgenomen om je vraag te beantwoorden. 

Een vraag stellen aan alleenstaande moeders?

De Contact gegevens van Alleenstaande Moeders review


info@alleenstaande-moeders.nl


Alleenstaande Moeders Ervaringen

De ervaringen met Alleenstaande Moeders zijn niet onverdeeld positief. Sommige reviews spreken van fake profielen waarmee dus geen contact mogelijk is. Er komt geen reactie op een bericht en profielen zijn snel weer verdwenen of members worden door deze profielen geblokkeerd. Ook zijn er vrouwen die een profiel aanmaken in de hoop een leuke jonge alleenstaande vader te leren kennen en die uitsluitend reacties krijgen van oudere heren die alleen uit zijn op een seksdate. Dat is natuurlijk niet waar je naar op zoek bent als je als alleenstaande moeder behoefte hebt aan een serieuze relatie. Sommige reviews beschuldigen de makers van de website ervan er alleen op uit te zijn om leden een betaald lidmaatschap te laten aangaan waarna ze er vervolgens achter komen dat ze hier niet de ware liefde zullen vinden. Er zijn echter maar weinig reviews over deze website te vinden dus het kan ook zijn dat het gaat om een enkele negatieve ervaring. Als je het zelf wilt ervaren dan kun je natuurlijk eerst een gratis account aanmaken en zien wat voor mensen je hier ontmoet en pas als je het idee hebt dat je iemand tegenkomt die serieus is een betaald lidmaatschap te nemen. Je kunt kiezen voor een korte periode van bijvoorbeeld 1 of 3 maanden zodat het je niet te veel geld kost mocht alsnog blijken dat dit niet de datingsite is waar jij je thuis voelt. Op de website zelf worden wel succesverhalen verteld, maar het is niet te verifiëren of deze echt zijn. Datzelfde geldt natuurlijk voor de reviews, zowel negatieve als positieve die je op diverse sites online kunt vinden. 

Ik ben iets minder positief over de datingsite Alleenstaande Moeders. Ik vind het aan de prijzige kant en heb al van een aantal opdringerige mannen berichten ontvangen. Had er hoge verwachtingen van maar helaas heb ik nog geen leuke man gevonden via deze site.

profile-pic
Marijke

Een datingsite die vol zit met leuke en interessante vrouwen. Je kunt wel alleen reageren als je betalend lid bent op zich ook wel logisch natuurlijk. Jammer vind ik alleen dat sommige vrouwen niet de moeite nemen om terug te reageren maar dit is gelukkig maar een enkeling die dit niet doet.

profile-pic
Johan

Ik vind dit een hele prettige datingsite. Handig in gebruik en al een aantal leuke berichten mogen ontvangen. Je weet op deze site precies waar je aan toe bent. Erg goede datingsite en leuk initiatief

profile-pic
Sylvana

Goede datingsite voor alleenstaande moeders. Hier weten mannen wat ze kunnen verwachten. Vind de website wel wat aan de dure kant omdat je alleenstaande moeder bent heb je wat minder budget. Ondanks dat heb ik zeker geen spijt dat ik hier lid ben.

profile-pic
Michelle

Ben hier al geruime tijd lid op aanraden van een vriendin van mij. Ik vind het prettig dat het op deze datingsite al direct duidelijk is dat het om een alleenstaande moeder gaat zo is dat al direct duidelijk. Er zitten ook leuke actieve mannen op deze site en heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

profile-pic
Maria

Wat mij betreft is de datingsite alleenstaande moeders een prima site. Ben al een poosje lid en heb al heel veel leuke mannen contact gehad. Voor mij zat de ware er nog niet tussen maar wie weet komt die nog. Ik blijf voorlopig in ieder geval lid want vind het een prettige site die goed werkt.

profile-pic
Brenda

Plaats zelf een Alleenstaande Moeders Review

Wat is je ervaring met Alleenstaande Moeders?
>