Ashley Madison Review

Ashley Madison Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Ashley Madison Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Op de Ashley Madison Review site krijg je een goed beeld van deze datingsite die speciaal bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een affaire. Het motto van Ashley Madison is “Life is short, have an affair” wat in het Nederlands vertaald is ‘het leven is kort, ga vreemd’ Ashley Madison is voor jou de beste website wanneer je op zoek bent naar een spannende affaire. Het is een internationale datingsite die in 40 verschillende landen actief is en ruim 40 miljoen leden heeft. In juli 2015 is bekendgemaakt dat er is ingebroken door hackers en dat er gegevens van 37 miljoen gebruikers buit zijn gemaakt. Na de hack heeft Ashley Madison besloten wel gewoon door te gaan met de activiteiten. Ook na de bekendmaking van de hack stijgt het ledenaantal. Er zijn heel veel veiligheidsmaatregelen getroffen. Al je gegevens worden over een beveiligde SSL verbinding verstuurt. Je gegevens liggen niet zomaar op straat omdat ze veilig worden verzonden. Dit geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen zeker omdat deze datingsite zich vooral richt op getrouwde mensen. Je persoonlijke gegevens en je e-mailadres worden nooit zomaar getoond en dit is ook wel erg fijn. De website beschikt helaas niet over een Nederlandse waarborg of keurmerk. Voor een website van dit formaat is dat wel een gemis. Maar toch is het ook wel weer begrijpelijk aangezien ze zich niet alleen maar richten op de Nederlandse dating. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Ashley Madison Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Ashley Madison:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: 58 / 42 
 • Aantal leden: 81.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Ashley Madison:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

100 credits

€0,49 per credit


500 credits

€0,30 per credit

20%

1000 credits

€0,25 per credit

50%
Ashley Madison Inloggen

Inloggen op Ashley Madison is super eenvoudig nadat je je eerst hebt ingeschreven. Je inschrijving begint met het opgeven waar je naar op zoek bent. Dit kan een eenmalige date zijn, een spannend contact online of juist een echte affaire. Hierna zul je wat informatie moeten opgeven zoals je postcode, e-mailadres en leeftijd. Als je er zeker van wilt zijn dat je gegevens niet uitlekken dan kan je het beste een e-mailadres gebruiken die je alleen voor Ahsley Madison gebruikt. Na dit voltooid te hebben kan je van jezelf een foto toevoegen. Je kan er voor kiezen om je gezicht onherkenbaar te maken of je voegt een masker toe. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een stukje over jezelf te typen waarna je aan de slag kunt gaan op de datingsite. Je kunt direct gaan daten op de site maar je kan er ook voor kiezen om je profiel nog wat uitgebreider in te vullen. Je kunt bijvoorbeeld iets spannends invullen over je intieme wens en wat de perfecte macht voor jou is. Ook kan je verder nog wat over je persoonlijke leven vertellen waaronder welke hobby's je hebt. 

Ashley Madison Review

Een affaire beginnen?

Bekijk de Nieuwste ashley madison Profielen!

Kosten Ashley Madison

De kosten bij Ashley Madison heb je zelf in de hand omdat je hier gebruik moet maken van credits. Om een nieuw contact te maken, te chatten of berichtjes te versturen betaal je met credits. Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten is er dus geen maandbedrag wat vooraf is vastgesteld. Het aantal credits dat je verbruikt is verschillend per handeling die je doet op de site. Per nieuw contact is het 5 credits, 5 credits per bericht, 5 credits om een collect bericht te lezen en voor 30 minuten online live chatten kost het 30 credits. De kosten voor 100 credits zijn 0,49 eurocent per credit, voor 500 credits is het 0,39 eurocent per credit en voor 1000 credits betaal je 0,25 eurocent per credit. Let er wel even op dat er eenmalig 19 euro activatie kosten wordt afgeschreven bij het betalen van de credits. Betaal je per creditcard dan wordt dit discreet afgeschreven onder een andere naam dan Ashley Madison zodat andere niet kunnen zien waarvan het is. 

Ashley Madison App

Er is van Ashley Madison ook een eigen app beschikbaar welke te downloaden is zowel in Google play als de App store. Zo kan je overal en altijd de spanning ervaren die door Ashley Madison wordt opgeroepen. Met personen die online zijn kun je eenvoudig chatten via de app en kan je berichtjes versturen en lezen. Tevens is er een mogelijkheid om op zoek te gaan getrouwde personen bij jou in de buurt. Je hoeft dus niet perse via de website op zoek te gaan naar een leuke date en zo krijg je ook alle dates toegestuurd terwijl je onderweg bent. Via de app is het mogelijk om dates in de buurt van je woonplaats als in de buurt van je werk te selecteren en zo maak je het afspreken erg makkelijk en nog spannender. Deze informatie blijft uiteraard volledig anoniem. 

Opzeggen Ashley Madison

Wil je om wat voor reden dan ook opzeggen bij Ashley Madison dan kan je dit heel eenvoudig regelen. Het afmelden bij de datingsite werkt net zo snel en makkelijk als het aanmelden ervan. Nadat je op de site bent ingelogd zie je ”Manage profile’’ in de menubalk staan. Daar klik je vervolgens op en je scrolt dan naar beneden waar je profiel verwijderen ziet staan. Hier kan je kiezen uit account verwijderen of deactiveren. Als je van je account tijdelijk geen gebruik meer wilt maken dan kies je voor deactiveren van je profiel. Je profiel is dan niet meer in de zoekresultaten zichtbaar en het super handige hieraan is dat je ook weer heel makkelijk je account kan activeren. Zo ben je ook niet je profiel en je gehele berichten geschiedenis kwijt. Wanneer je toch liever kiest om je hele profiel te verwijderen dan is dit mogelijk door op profiel verwijderen te klikken. Hiermee verwijder je definitief je profiel. Hiervoor worden wel 19,00 euro aan kosten in rekening gebracht.

Een vraag stellen aan Ashley Madison?

De Contact gegevens van Ashley Madison review


via contactformulier op de site 


Ashley Madison Ervaringen

De ervaringen van mensen die gebruik maken van Ashley Madison ervaren het over het algemeen als positief. Omdat er veel leden zijn op deze datingsite is het erg fijn dat er geavanceerd gezocht kan worden. Zo kun je beter op jouw voorkeuren selecteren. Na aanmelding kan je vrij snel aan de slag op de site maar je kan er ook voor kiezen om je profiel uitgebreider in te vullen. Iedereen die op Ashley Madison zit is vrijwel allemaal naar hetzelfde op zoek namelijk een date, een affaire of een spannende chat. Ashley Madison is een internationale datingsite en je kan eventueel in contact komen met mensen buiten Nederland of België. Heb je een leuk iemand gevonden op de site dan kan je een berichtje of een knipoogje sturen en je kan ook direct zien of iemand online is. Zo ja dan kan je meteen beginnen met chatten. De discretie bij Ashley Madison gaat zelfs zo ver dat je met hele discrete methodes kan betalen. Uiteraard kan je betalen met PayPal of met je creditcard maar je kan zelfs betalen met cadeaubonnen van grote winkelketens. Zo hoef je helemaal geen persoonlijke informatie van jezelf op te geven als je een betaling via de site doet. Conclusie is dat de datingsite Ashley Madison zeker een aanrader is als je op zoek bent naar een spannende affaire. Klanten deelden ook hun ervaringen over Second Love Review en Opzoeknaarjou.

Wij vrouwen zijn super blij met de mannen die nog wel geloven in online dating. Je hebt niet altijd zin in een lange relatie en daarom is dit echt ideaal. Ik blijf zeker weten voorlopig nog wel ingeschreven op Ashley Madison.

profile-pic
Leonie

Site werkt prima en met je privacy wordt ook prima omgegaan. Er zijn genoeg mensen actief op de site. De site komt erg professioneel over en je hebt een hoop zoekmogelijkheden.

profile-pic
Gerrit

Regelmatig ben ik op zoek naar een spannende erotische date. Het begint meestal met chatten en als dat klikt hopelijk daarna ook afspreken. De app is ook perfect opgezet en werkt uitstekend. Ik zou zeggen probeer deze datingsite zeker eens!

profile-pic
Wouter

Over mijn account op deze datingsite ben ik enorm tevreden. Zonder betalen kom je alleen helaas niet ver op deze site maar goed je hebt de betalingen wel zelf in de hand dus dat is dan wel weer een voordeel. Doordat je geen maandelijkse kosten betaalt maar met credits kan je zelf bepalen hoeveel geld je er aan uit wilt geven.

profile-pic
Bjorn

Voor mij is discretie erg belangrijk en daar let ik als eerste op als ik me aanmeld op een datingsite. Ashley Madison heeft dit prima voor elkaar. Ook zijn er genoeg leuke vrouwen te vinden op deze site dus voor mij heeft deze site een dikke voldoende.

profile-pic
Ronnie

Ik verkeer met mijn huidige relatie in een moeilijke tijd vandaar dat ik op deze datingsite zit. Dit is dan ook een echt uitkomst. Ik vind het heel goed werken en ze werken zeer discreet dit vind ik erg belangrijk. Handig is ook dat je in je buurt kan zoeken zodat je niet ver hoeft te rijden voor een date.

profile-pic
Bas

Plaats zelf een Ashley Madison Review 

Wat is je ervaring met Ashley Madison?
>