Be2 Review

Be2 Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Be2 Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

In deze review willen we je kennis laten maken met datingsite Be2. Na het lezen van de review heb je hopelijk een goed beeld van dit internationale datingplatform. Be2 is een datingsite waar de leden op zoek gaan naar een serieuze relatie. De site is voor alle leeftijden en richt zich dus niet op een specifieke doelgroep. Iedereen van 18 jaar en ouder mag zich inschrijven. Je kunt een uitgebreid profiel invullen, uiteraard met foto/ Daarnaast is er de optie om een persoonlijkheidstest te maken, de uitkomsten daarvan worden toegevoegd aan je profiel. Het bijzondere van Be2 is dat je niet zelf op zoek gaat in de profielen, je krijgt van de website suggesties voor mensen die mogelijk bij je passen. Alleen de profielen van deze mensen kun je bekijken. Dat geeft dus extra privacy voor de members, je profiel is niet voor alle ruim 1 miljoen gebruikers te zien zoals bij veel andere datingsites wel het geval is waar je nadat je bent aangemeld en ingelogd in principe ieder profiel kunt inzien, al kun je soms wel bepaalde zaken zoals foto’s afschermen. Be2 is een serieuze datingsite en dus niet bedoeld voor vluchtige contacten of seksdates. De ervaringen van leden die je op de website vindt spreken allemaal van een duurzame relatie die ze via Be2 hebben gevonden. De verhouding man / vrouw ligt ongeveer gelijk, wat ook een pluspunt is, omdat op veel datingsite vaak veel meer mannen dan vrouwen te vinden zijn.

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Be2 Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Be2:

 • Gemiddelde leeftijd: 25+
 • Man / Vrouw ratio: 42 / 58 
 • Aantal leden: 770.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Be2:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€39,95


6 Maanden

€29,90

25%

12 Maanden

€24,90

40%Be2 Inloggen

Inloggen doe je met behulp van je e-mailadres en je wachtwoord. Als je de eerste keer inlogt volgt de persoonlijkheidstest. Het invullen daarvan kost ongeveer 10 minuten van je tijd. Als je de test hebt gemaakt krijg je meteen de eerste contactsuggesties. Deze profielen kun je meteen bekijken. Naarmate je langer lid bent krijg je steeds meer suggesties van members die mogelijk bij je passen. Iedere keer als je inlogt staan er nieuwe profielen voor je klaar. Omdat je met je mailadres inlogt is het belangrijk om een sterk wachtwoord te hebben, om te voorkomen dat je account eenvoudig gehackt kan worden. Je kunt je wachtwoord in je instellingen wijzigen als je dat wilt.

be2 review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten Be2

Zoals bij de meeste online datingsites is aanmelden en inloggen gratis. Ook het bekijken van de voorgestelde profielen is gratis, evenals het versturen van een eerste bericht. Als je het contact voort wilt zetten moet je een betaald lidmaatschap nemen. Je kunt kiezen uit een lidmaatschap voor 3,6 of 12 maanden. Het bedrag per maand is uiteraard lager als je voor een langere periode kiest. Let op: Je lidmaatschap wordt automatisch met eenzelfde periode verlengt als je niet op tijd opzegt. Het voordeel van vaste kosten is dat je bij het versturen van berichten en dergelijke niet meer hoeft op te letten of je al aan een bepaalde limiet zit, je weet vooraf wat je betaalt voor de diensten op Be2. Zijn de kosten te hoog? Lees dan de ervaringen van pepper of de review van alleenstaande moeders.

Be2 app

Aanmelden en de persoonlijkheidstest invullen gaat het makkelijkst achter een computer of laptop. Als je eenmaal bent ingeschreven kun je de Be2 app downloaden, deze is beschikbaar voor zowel Android als iOS smartphones. Via de app kun je uiteraard ook inloggen. Je kunt je matches van die dag bekijken en berichten lezen en versturen. Ook bepaalde instellingen voor je profiel kun je via deze mobiele app eenvoudig aanpassen. Handig als je onderweg bent en even niet de mogelijkheid hebt om achter een pc of laptop in te loggen. Het installeren van de app is gratis, je betaalt dus nooit meer dan je eventuele premium abonnement. 

Opzeggen Be2

Het kan natuurlijk dat je op een bepaald moment je lidmaatschap bij Be2 wilt opzeggen, hopelijk omdat je een leuk contact hebt opgedaan en jullie dit nu via persoonlijke kanalen of beter nog met regelmatige ontmoetingen willen voortzetten. Let er op dat je je lopende abonnementsperiode moet ‘uitzitten’, ook als je eerder opzegt wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je kunt je lidmaatschap wel tijdelijk deactiveren, bijvoorbeeld als je iemand hebt ontmoet en eerst wilt uitzoeken of het wat wordt tussen jullie. Daarna kun je je abonnement weer actief maken als je dat wilt, maar je kunt natuurlijk ook opzeggen. Opzeggen doe je per e-mail, je ontvangt hiervan een bevestiging. Zodra je abonnement eindigt wordt je account teruggezet naar gratis membership. Je moet je account zelf verwijderen als je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Be2. Het is niet bekend of accounts die ‘slapen’ op regelmatige basis worden opgeschoond door het beheer van het platform. 

Be2 Contact

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Be2 dan kan dat via e-mail. Je kunt contact opnemen als je een vraag hebt over je abonnement, als iets niet naar behoren werkt of als je misbruik door een member wilt melden. Misbruik kan bijvoorbeeld zijn dat je wordt lastiggevallen door iemand met wie je geen contact (meer) wilt. In dat kader is het natuurlijk wel belangrijk dat je niet te snel privé gegevens met iemand deelt zoals je telefoonnummer of je adres. Via de mogelijkheden die Be2 biedt kun je elkaar eerst wat beter leren kennen. Het team van Be2 probeert om op mails zo snel mogelijk te reageren. 

Een vraag stellen aan be2?

De Contact gegevens van Be2 review


klantenservice@be2.nl


Be2 Ervaringen

De members van Be2 zijn over het algemeen tevreden over hun ervaring met dit datingplatform. Be2 is wereldwijd actief en vind je dus ook in veel andere landen. Wereldwijd telt het netwerk tientallen miljoenen leden. Het is daarom ook wel prettig dat je niet zelf op zoek hoeft naar een goede match, maar dat je die gepresenteerd krijgt. Zo blijft het aantal profielen waar je je op richt beperkt en word je als je je net hebt aangemeld niet overspoeld met reacties van mensen die helemaal niet bij je passen. Je loopt ook niet de kans dat mensen uit andere landen een match vormen, tenzij je bij je voorkeuren aangeeft dat je graag contact wilt met iemand die in een andere land woont. Over het algemeen zijn gebruikers positief over Be2 als datingsite. Degenen die zich er aanmelden vinden in veel gevallen een partner met wie ze een fijn contact opbouwen. Garanties kunnen natuurlijk nooit worden gegeven, het contact tussen twee mensen moet van beide kanten komen en overal kun je mensen tegenkomen die toch niet zo serieus waren als ze zich eerder voordeden. En voor alle datingsites geldt dat het belangrijk is om voorzichtig te zijn, zeker bij het maken van een eerste afspraak, dit doe je bij voorkeur op neutraal terrein. Hopelijk helpt deze review je bij het aanmelden en gebruiken van Be2 als serieuze optie om een fijne relatie op te bouwen. 

Eerst begonnen met een gratis inschrijving maar later toch overgestapt op een betaald lidmaatschap omdat je dan van alle functies gebruik kunt maken. De prijs per maand vind ik persoonlijk wel meevallen en zeker voor de reacties die ik al heb ontvangen.

profile-pic
Jeroen

Ik had problemen met met inschrijving/aanmelding bij Be2 en heb de klantenservice om hulp gevraagd. Ze reageerden super snel en kon toen direct weer verder. Prima datingsite met leuke actieve leden.

profile-pic
Tim

Inschrijven is gratis en zo kan je eerste even rondkijken op de site of het wel iets voor je is. Ik heb daarna besloten om een premium lidmaatschap te nemen en daar heb ik nooit geen spijt van gehad wat een leuke mensen ben ik hier al tegengekomen.

profile-pic
Olaf

Leuke datingsite die makkelijk en prima werkt. Ben al met meerdere dames door deze datingsite in contact gekomen. Zeker de moeite waard om je hier aan te melden.

profile-pic
Leon

Ben je single en op zoek naar leuke contacten dan moet je je zeker eens inschrijven op Be2. Ik vind het een hele prettige datingsite die super makkelijk werkt en als je vragen hebt de klantenservice je ook snel helpt.

profile-pic
Evert

Ben nu al een paar maanden lid van deze datingsite en heb me hier ingeschreven omdat ik al een hele tijd single ben. De zoekfunctie op de site is handig en niet moeilijk. Ik heb tevens al aardig wat reacties ontvangen dus ik blijf voorlopig nog wel ff lid.

profile-pic
Cindy

Plaats zelf een Be2 Review

Wat is je ervaring met Be2?
>