Cupify Review

Cupify Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Cupify Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

In deze review kijken we naar Cupify, een goedkope Nederlandse datingsite van aanbieder Safe Dating Networks, een bedrijf dat in Nederland vele datingplatforms heeft opgezet. Cupify is een algemene datingsite waar iedereen welkom is. Je hoeft dus niet tot een bepaalde ‘doelgroep’ te behoren zoals senioren, alleenstaande moeders of jongeren. Je kunt je hier inschrijven als je op zoek bent naar een leuk contact, een serieuze relatie of een waardevolle vriendschap. Als je je inschrijft kun je aangeven wat je doel is, zodat mensen die je profiel zien kunnen bepalen of het voor hen de moeite waard is om te reageren. Je kunt via Cupify veilig en als je wilt anoniem online daten en op die manier op zoek naar een leuke relatie. Cupify is anno 2020 een vrij nieuwe datingsite waarvan het aantal members vast en zeker nog zal groeien naarmate Cupify bekender wordt. Er is een marketingcampagne opgestart om meer bekendheid te geven aan de website, waarbij de nadruk ligt op de lage prijs voor een full membership, wat veel mensen zeker zal aanspreken. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Be2 Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Be2:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: 55 / 45 
 • Aantal leden: 81.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Be2:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€19,99


2 Maanden

€15,99

20%

4 Maanden

€11,99

40%Cupify Inloggen

Inschrijven bij Cupify gaat snel en eenvoudig. Je moet een geldig e-mailadres doorgeven waar onder andere de bevestiging van je inschrijving naartoe wordt gestuurd. Bij je inschrijving vul je je basisgegevens in zoals je gebruikersnaam, geboortedatum en geslacht en kies je je profielfoto. Je kunt bij het inschrijven direct aangeven of je prijs stelt op nieuwsbrieven, ook andere e-mailvoorkeuren kun je hier direct regelen. Bij het inschrijven verklaar je minimaal 18 jaar oud te zijn en accepteer je de Algemene Voorwaarden. Neem even de tijd om deze door te lezen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan, je kunt later immers nooit aanvoeren dat je er niet van op de hoogte was. Als je inschrijving is geregeld kun je je profiel verder invullen. Hierbij komen zaken als je achtergrond, leefgewoontes, uiterlijk en kledingstijl aan de orde. Hier kun je onder andere aangeven of je kinderen of een kinderwens hebt, of je rookt of alcohol drinkt en wat je geloofsovertuiging is. Vervolgens krijg je de gelegenheid om in een vrij in te vullen beschrijving nog wat meer over jezelf te vertellen. 

Cupify Review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten Cupify

Cupify richt zich op mensen die geen zin hebben om een fors bedrag per maand te betalen om op een datingsite te zitten en gebruik te maken van alle functies. Daarom betaal je bij Cupify Een account aanmaken is gratis. Als je bent ingelogd kun je profielen bekijken en zien wie er nog meer lid is. Je kunt echter geen contacten leggen. Als iemand je een bericht stuurt kun je dat niet lezen. Daarvoor is een VIP account nodig. Dit kun je regelen tegen betaling. Je kunt kiezen uit 1 maand, 2 maanden of 4 maanden VIP toegang. Hoe langer de periode, hoe lager het maandbedrag. Als VIP member kun je berichten lezen en beantwoorden en gebruik maken van de online chat. Aangezien dit essentiële zaken zijn bij het online daten, kunnen we stellen dat je hoe dan ook een betaald lidmaatschap nodig hebt wil je gebruik kunnen maken van Cupify. Alleen als je tot de conclusie komt dat hier niet de mensen zitten waar jij naar op zoek bent kun je van verdere deelname afzien en je account verwijderen zonder dat het je geld heeft gekost. 

Cupify app

Omdat Cupify anno 2020 nog niet zo lang bestaat is er nog geen app voor dit datingplatform. Het is ook bij het schrijven van deze review nog niet bekend of hier aan gewerkt wordt. Natuurlijk kun je wel gebruik maken van Cupify door de website op je smartphone of tablet te openen. Je kunt dan beschikken over dezelfde faciliteiten als wanneer je de website bekijkt met een laptop of pc. 

Opzeggen Cupify

Als je je account wilt verwijderen dan kun je dit regelen in je persoonlijke instellingen. Die kun je aanpassen als je bent ingelogd. Je kunt kiezen voor de optie om je account te wissen als je niet langer gebruik wilt maken van de diensten van Cupify. Als je iemand hebt leren kennen met wie je nader kennis wilt maken zonder dat andere members je benaderen, dan kun je je account ook tijdelijk deactiveren. Je bent dan niet zichtbaar in zoekresultaten van andere members. Bedenk dat als je je account verwijdert, je geen toegang meer hebt tot je berichten en chatgeschiedenis. Als je nog een lopend abonnement hebt wordt er geen geld terugbetaald, je zult het bedrag voor de periode dat je betaald VIP member bent gewoon moeten betalen, ook als je je account deactiveert of verwijdert. Houd er rekening mee dat als je je betaalde lidmaatschap niet op tijd beëindigt, dat dit met eenzelfde periode wordt verlengd. Had je 2 maanden VIP toegang en je beëindigt dit niet voordat deze periode afloopt, dan wordt er automatisch weer een betaalde periode voor 2 maanden afgeboekt. Noteer dus de datum waarop je abonnement afloopt zodat je dit eventueel kunt aanpassen als je wilt stoppen met je betaalde membership bij Cupify. Als je hebt opgezegd kijk dan eens bij andere sites zoals bij de ervaringen van pepper en een review van alleenstaande moeders

Cupify Contact

Op de website vind je het antwoord op de meeste veelgestelde vragen. Het is aan te raden om hier eerst te kijken of daar het antwoord op je vraag staat. Dat is de snelste manier. Heb je toch persoonlijk contact nodig met de klantenservice van Cupify dan kun je het contactformulier op de website invullen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie. 

Een vraag stellen aan Cupify?

De Contact gegevens van Cupify review


via contactformulier op de site


Cupify Ervaringen

Cupify is een platform dat anno 2020 pas enkele jaren bestaat. Daardoor kan het gebeuren dat je wat minder matches vindt als je je inschrijft dan op de grote datingplatforms die al tientallen jaren meegaan. De andere kant is dat je voor het VIP lidmaatschap bij Cupify minder betaalt dan bij de meeste vergelijkbare datingsites. En geef toe: je hoeft maar 1 persoon tegen te komen met wie het klikt om een leuk contact of misschien zelfs een duurzame relatie op te bouwen. Wie weet vind je hem of haar wel bij Cupify en dan prijs je jezelf waarschijnlijk gelukkig dat je je niet bij één van de dure datingsites hebt ingeschreven. Gebruikers die een account hebben bij Cupify zijn over het algemeen tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en de ervaringen die ze opdoen bij het online daten. Of je op Cupify de ware liefde vindt blijft natuurlijk altijd afwachten, garanties kunnen nooit worden gegeven. Maar zeker vanwege de relatief lage prijs voor een VIP abonnement met volledige toegang tot alle functies kun je het zeker eens uitproberen.

Heb me een paar maanden geleden hier ingeschreven en moet zeggen dat ik er tot nu toe zeer tevreden over ben. Als je vragen hebt krijg je ook snel antwoord van de klantenservice. Gebruik van de site vind ik ook fijn.

profile-pic
Carlo

Verfrissende website met leuke mogelijkheden. Het systeem met de foto functies vind ik ook erg tof. Heb de ware nog niet gevonden maar wel al veel leuke dates gehad.

profile-pic
Nathalie

Ik ben zeer tevreden over Cupify. Ik heb alleen maar leuke ontmoetingen en ervaringen met deze datingsite. Er zijn genoeg actieve leden te vinden. Natuurlijk zitten er wel eens aparte reacties tussen maar gebruik je verstand met online daten.

profile-pic
Eduard

Ik vind dit een hele fijne datingsite voor een goede prijs. Ik heb er totaal geen klachten over en heb al meerdere contacten gehad met dames dus de site is zeker niet nep. Je moet soms alleen even goed zoeken en wat geduld hebben.

profile-pic
Stef

Persoonlijk vind ik dat Cupify een goede beoordeling verdiend. Je kunt de profielen van andere goed inzien. Het is verder een keurige website waar mensen met de juiste intenties op zitten. Op andere websites had ik hier wel eens een ander gevoel bij maar dat heb ik hier nog niet gehad.

profile-pic
Remco

Super fijne chicks op deze datingsite die lekker zichzelf zijn. Wanneer ik contact heb met 1 van deze dames is het altijd leuk. De site zelf is gebruiksvriendelijk en er zitten een hoop leuke functies op die je kunt gebruiken. Je moet daarvoor wel betalend lid zijn.

profile-pic
Onno

Plaats zelf een Cupify Review

Wat is je ervaring met Cupify?
>