E-matching Review

E-Matching Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis E-Matching Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Op de E-Matching Review site krijg je een goed beeld van deze datingsite welke speciaal bedoeld is voor hoog opgeleiden. Het is een nette datingsite die zich op singles richt. Je kan op de site van e-matching een profiel aanmaken vanaf 18 jaar. Een account aanmaken op deze datingsite is gratis. E-Matching.nl richt zich voornamelijk op singles met een HBO of WO opleding of met een hoog denkniveau. De toon wordt hiermee direct gezet en de leden die zich hier aanmelden zijn voornamelijk naar een serieuze relatie op zoek. De datingsite is dus niet bedoeld voor korstondige relaties of affaires. E-Matching beschikt over een Thuiswinkel Waarborg keurmerk en hiermee is de kwaliteit en je privacy gegarandeerd. Op de site van E-Matching vind je leuke extra's zoals datingtips, is er een mogelijkheid tot een proffesionele coach en er is het E-Matching magazine. Onder het kopje handig en leuk vind je datingtips. Je kan er ervaringsverhalen lezen, fototips en datingtips zien. Er is zelfs een liefdescursus te vinden. Er wordt door de website veel aandacht besteed aan reclame en marketing. Regelmatig vind je voor nieuwe leden kortingsacties zoals voor 3 dagen een gratis full membership.

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

E-Matching Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij E-Matching:

 • Gemiddelde leeftijd: 25+
 • Man / Vrouw ratio: 55 / 45 
 • Aantal leden: 61.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van E-Matching:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€19,95


3 Maanden

€16,65

16%

6 Maanden

€13,33

33%

9 Maanden

€11,11

44%

E-Matching Inloggen

Je kan bij E-Matching heel eenvoudig inloggen nadat je een gratis acount hebt aangemaakt. Er is heel duidelijk en overzichtelijk weergegeven op de homgepage hoe je een profiel kunt maken. Inschrijven op deze datingsite bestaat uit vier stappen en is gratis en vrijblijvend. Registratie van persoonsgegevens en het opgegeven van een nickname zijn verplicht. Daarna vul je een omschrijving in van waar je naar op zoek bent en vervolgens geef je een omschrijving van jezelf. Als laatste upload je nog een aantal foto's en je bent klaar om te gaan daten! Je kunt nu lekker op je gemakje een kijken nemen op alle profielen op de site. Van ieder lid kan je de openbare foto's zien.  Denk je een macth te hebben gevonden die bij je past dan kan je eenvoudig een bericht voor hem of haar achterlaten en dit alles is geheel gratis. Alles wijst zich verder vanzelf op de site. De website van E-matching is zeer gebruiksvriendelijk en het is een datingsite die haar beloftes maakt. Het aanmelden neemt niet al teveel tijd in beslag. 

e-matching

Hoog opgeleid en zoek je een date?

Bekijk de Nieuwste e-Matching Profielen!

Kosten E-Matching

De kosten van een lidmaatschap bij E-matching hangt af van de duur van het abonnement wat je afsluit. Vergeleken met andere datingsites zijn de kosten van E-Matching niet heel duur. Automatisch wordt iedereen die zich inschrijft op de site passief lid. Ieder profiel met foto's worden eerst gekeurd en worden pas getoond op de site na goedkeuring. Met een passief lidmaatschap kan je op E-Matching hetzelfde als een actief lidmaatschap behalve dat je niet zelf het iniatief kan nemen tot een contact. Voor een actief lidmaatschap betaal je maandelijks een bedrag. Dit is een doorlopend lidmaatschap wat maandelijks tot opzegging automatisch wordt verlengd. Je kan ook kiezen voor een lidmaatschap waarbij je betaalt voor een periode van 3, 6 of 9 maanden.  De betaling kan je doen via Ideal, via je creditcard of met een overschrijving. Een actief lidmaatschap wordt als wij geen betaling meer ontvangen automatisch stopgezet. Je kan van alle functionaliteiten gebruik maken met een actief lidmaatschap. Je profiel wordt na het stopzetten van een actief lidmaatschap automatisch omgezet naar een passief lidmaatschap. Log je langer dan 32 weken niet in dat wordt je profiel verwijderd. 

E-Matching App

Voor op de je smartphone of tablet is er een speciale app beschikbaar van E-Matching waar je gratis gebruik van kunt maken. Naast de zeer uitgebreide datingsite biedt E-Matching ook een handige dating app aan en is beschikbaar voor zowel Iphone als Android toestellen. De app beschikt over vrijwel alle mogelijkheden die je ook hebt via de gewone site. Nadat je een account hebt op E-Matching kan je ook inloggen via de app. Op de app vind je links bovenin de menuknop waar je alles kunt vinden wat je met de app kunt doen. De opties in de app zijn makkelijk in gebruik en je kan op een uitgebreide manier zoeken naar een match. 

Een vraag stellen aan E-matching?

De Contact gegevens van E-Matching review

024 3789 706

info@e-matching.nl

Werkdagen 10:00-16:00

Dagelijks 19:00-21:00

Ervaringen E-Matching

De ervaringen van E-Matching zijn over het algemeen erg positief. Overduidelijk is dat de beheerders van deze site de kwaliteit zeer serieus nemen. Waardeloze profielen of oplichters komen niet door de keuring die ze uitvoeren bij nieuwe leden. E-Matching heeft ook nog een unieke service en dat is dat je een maand een persoonlijk advies kan krijgen. Het personeel van E-Matching weet veel af van daten en zij helpen jou door een second opinion te geven van je matches en berichten. Een andere service bij E-Matching is dat je bij een gratis lidmaatschap kosteloos 3 contacten kan leggen waarmee je kan communiceren. Heb je vragen over hoe de datingsite werkt of over het aanmaken van een profiel dan kan je hiervoor terecht bij de helpdesk van E-Matching. Je hoef je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Je moet na aanmelding wachten voor goedkeurig van je profiel. Een voordeel van deze datingsite is dat bijna alle leden een goed informatief profiel hebben samen gesteld. Er zijn bijna geen profielen te vinden met weinig persoonlijke informatie. Dit maakt het zoeken naar een date een suk prettiger. Bekijk hier van andere klanten ook de recensies van Smartsingles of van Seekforsugar Review

Een pluspunt bij e-matching is dat je ook daadwerkelijk kan antwoorden op berichtjes die je ontvangt. Kwalitatief is het een erg goede datingsite en er is een goede man vrouw verhouding. Ik ben erg blij dat ik e-matching heb geprobeerd.

profile-pic
Sander

Zeer tevreden over mijn lidmaatschap op e-matching. Op aanraden van een vriend heb ik me hier ingeschreven en daar heb ik zeer zeker geen spijt van. Na de inschrijfprocedure heb je compleet profiel. De datingsite doet eigenlijk gewoon precies wat ik er ook van had verwacht.

profile-pic
George

Deze site heeft een goed matchingsysteem vind ik. Perfecte datingsite om nieuwe mensen te leren kennen. Een echte aanrader! Alleen het aantal actieve leden vind ik een beetje tegenvallen.

profile-pic
Bram

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan ben je bij e-matching aan het juiste adres. Persoonlijk vind ik het wel wat aan de dure kant maar alles werkt wel naar behoren en dat is ook wel wat waard.

profile-pic
Rita

Leuke mensen, leuke dates. Ik heb er veel aan gehad en zou e-matching dan ook zeker aanraden. Ik vind deze site beter dan al die andere datingsites. De zoekfunctie op de site werkt ook erg fijn.

profile-pic
Anne Marie

Heb al veel datinsites geprobeerd maar ik vind e-matching toch de beste. Je krijgt er echte profielen van mensen die ook daadwerkelijk een beetje inhoud hebben. Je kunt hier gewoon doen wat daadwerkelijk belangrijk is namelijk daten!

profile-pic
Harry

Plaats zelf een E-matching Review 

Wat is je ervaring met E-matching?
>