EliteDating Review

EliteDating Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis EliteDating Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De elitedating review, de datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een relatie op niveau. EliteDating was voorheen Edarling. Op EliteDating hoef je niet eindeloos door de profielen heen te scrollen maar zoek je een passende match dan ben je hier aan het juiste adres. Ze hebben wekelijks ongeveer 1500 nieuwe leden waarvan 52% vrouw en 48% man is en 85% van de leden is hoogopgeleid. Maandelijks vinden hier 2500 singles een nieuwe liefde. Ben je een serieuze, zelfbewuste single en zoek je een stabiele en langdurige relatie dan is EliteDating echt iets voor jou. EliteDating is een datingsite die serieus is en die ook uitsluitend voor serieuze singles bedoeld is. De profielen worden hier op echtheid gecontroleerd en je vind dus alleen leden die net als jij serieus zijn. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

EliteDating Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij EliteDating:

 • Gemiddelde leeftijd: 25-45
 • Man / Vrouw ratio: 51 / 49 
 • Aantal leden: 421.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van EliteDating:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€89,90


3 Maanden

€49,90

45%

6 Maanden

€29,90

67%

12 Maanden

€24,90

72%

EliteDating Inloggen

Bij EliteDating kan je super eenvoudig inloggen op de site als je een lidmaatschap hebt. Inschrijven op deze datingsite is gratis. Dit doe je door op de homepage op de knop bent u al bij Elite te klikken. Hier kan je met je opgegeven emailadres en wachtwoord inloggen in je account. Tijdens de registratie wordt er gevraagd om een persoonlijkheidstest in te vullen. Deze test kan op ieder moment worden gepauzeerd of hervat. Na het compleet invullen van de test wordt er door middel van een wetenschappelijk- psychologisch model een analyse gemaakt van jouw antwoorden die zijn gebaseerd op de vijf demensies van de persoonlijkheid. De zoektocht naar een geschikte partner kan daarna beginnen en je kan op ieder gewenst moment inloggen in jouw aangemaakte account. 

Elitedating

Klaar met alleen zijn?- Zoek een nieuwe relatie!

Bekijk de Elite Profielen!

Kosten EliteDating

De kosten van EliteDating hangt af van welk lidmaatschap je kiest. Er is keuze uit een basis (gratis) en een premium lidmaatschap. Om van alle mogelijkheden van het platform gebruik te willen maken moet je een premium lidmaatschap hebben. Een basis lidmaatschap is bedoeld om nieuwe leden kennis te laten maken met de basisfuncties en de service van EliteDating. Je kan je persoonlijkheidsprofiel inzien na het invullen van een persoonlijkheidstest en een registratie. Na dit gedaan te hebben ontvang je meteen al de eerste voorstellen van contacten en kan het daten beginnen. Wil je liever alle EliteDating functies functies gebruiken en onbeperkt communiceren dan dien je een premium lidmaatschap te nemen. Met dit lidmaatschap zie je ook wie jouw profiel heeft bezocht en kan je profielen inclusief foto's van partnervoorstellen bekijken. Tevens kan je geferiveerd lid worden, ontvang je een persoonlijkheidsprofiel welke uitgebreider is en kan je zien wanneer een verstuurd bericht wordt gelezen. Dan is er nog een Kistmet-functie waarmee je maar liefst 20 extra voorstellen van partners ontvangt. Kies je voor een langere looptijd dan zijn de kosten bij EliteDating lager. Ondanks dat de kosten van EliteDating wel wat hoger zijn dan van andere datingsites krijg je er wel een goedwerkende site voor terug. 

EliteDating app

Met de EliteDating app kan je grenzeloos en waar en wanneer je maar wilt op zoek naar de geschikte partner. Via jouw mobiele telefoon kan je altijd en overal zoeken naar een date. Waar je ook bent in de tuin, in de trein of op vakantie je mist geen enkel bericht meer met de app van EliteDating. De app is gratis te downloaden in Google Play of de App Store. Het maakt niet uit of je een of je een Basis of Premiumaccount hebt. Ben je geregistreerd Premiumlid dan kan je via je smartphone via de app inloggen op jouw profiel. De app van EliteDating is super makkelijk in gebruik en het ontwerp is opvallend. Je vind de belangrijkste functies in de optie menu waaronder berichten versturen, voorstellen van partners bekijken en het versturen van een glimlach is ook mogelijk. Via het overzicht kan je direct zien wat er op jouw profiel nieuw is. Wanneer je samen met een potentiële partner bent ingelogd via een smartphone dan kan je een push notificatie ontvangen. Je wordt dan geinformeerd wanneer er iemand rechtstreeks contact met je wilt. Op deze manier is de eerste stap naar contact snel gemaakt. Rechtstreeks foto's uploaden kan ook via de app van EliteDating. Je hebt de mogelijkheid om een gemaakte foto van jou direct op je profiel van EliteDating te plaatsen. De app zal continue verder worden verbeterd en er zullen dan ook telkens nieuwe mogelijkheden en functies aan worden toegevoegd. 

Opzeggen EliteDating

Wil je opzeggen bij EliteDating omdat je er geen gebruik meer van wilt maken of omdat je een geschikte partner hebt gevonden dan kan dit heel eenvoudig. Na het volgen van een aantal stappen kan je je lidmaatschap opzeggen en je account verwijderen. Via een webformulier kan je je Premium lidmaatschap van EliteDating opzeggen. Wil je je profiel wissen dan kan je op de reguliere wijze inloggen en ga je vervolgens in je account naar instellingen rechts bovenaan de pagina. Je klikt vervolgens op mijn lidmaatschap en daarna op klik hier onderaan de pagina. Na een inactieve periode van 15 weken ontvangen basisleden een email van EliteDating. Indien er geen terugkoppeling wordt ontvangen zal het account daarna automatisch worden stopgezet. 

EliteDating contact

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met EliteDating. Je kan dit doen per telefoon, per mail of post. Heb je vragen over je profiel, wil je je lidmaatschap wijzigen of wil je opzeggen dit kan allemaal door contact te leggen met de klantenservice van ElliteDating. 

Een vraag stellen aan Elitedating?

De Contact gegevens van EliteDating review

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 18.00 uur

EliteDating Ervaringen

De EliteDating ervaringen van leden is dat het zeer makkelijk in gebruik is. De site is onlangs geheel vernieuwd en is nu helemaal van deze tijd. Het navigeren op de site levert totaal geen problemen op en voelt als zeer vertrouwd aan. Rond de 1600 leden komen er wekelijks bij op EliteDating. Gelijk verdeeld is de verhouding tussen mannen en vrouwen. De datingsite staat met dit aantal aan de top van populairste sites. EliteDating is voorzien van een wetenschappelijk ondersteund intelligente matchmaking systeem. Dit systeem staat van EliteDating als zeer goed aangschreven en werken ze zelfs met een contactgarantie. Op hun website kan je bekijken of je hiervoor in aanmerking komt. Wil je nog meer ervaringen lezen bekijk dan hier de Lexa Review of Relatieplanet Ervaringen.

Deze datingsite werkt goed voor mij. Ik heb al vele leuke contacten gehad en de site zelf werkt ook perfect. Eindelijk een datingsite die echt werkt en daarom blijf ik ook lid van EliteDating. Gewoon een nette site waar mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten om elkaar verder te leren kennen.

profile-pic
Richard

Ben al een hele tijd lid op deze site en ben er erg tevreden over. Had al snel contact met een aantal mensen en het bevalt mij allemaal zeer goed. Binnenkort zelfs al een afspraakje met iemand in de hoop dat het iets gaat worden.

profile-pic
Erwin

Super tevreden! Op Elite vind je echt serieuze mensen die op zoek zijn een relatie. Er zijn veel leden dus ook veel matches. Het gaat voor mij tot nu toe allemaal zeer voorspoedig en kan iedereen deze datinsite aanraden.

profile-pic
Matthijs

Leuke site met veel aanbod voor een prima prijs. Kwalitatief is het ook een goede site. Persoonlijk vind ik dit de leukste datingsite en je kan er echt gezellig met mensen kletsen. Sinds de site is veranderd vind ik het ook nog verder verbeterd.

profile-pic
Ferdinand

Ben zeer te spreken over EliteDating. Heb er al een aantal hele leuke contacten gehad. Ik vind de site prima werken en ben blij dat ik me hier heb aangemeld. Ik zal deze site zeker aanraden.

profile-pic
Janine

Elitedating is een website van hoge kwaliteit. Dit heeft naar mijn mening niet alleen met de opleiding te maken maar hoe mensen op deze site met elkaar omgaan. Een erg prettige communicatie vind ik het op deze datingsite. Dit is dan ook de reden waarom ik Elitedating een hele fijne site vind.

profile-pic
Rob

Plaats zelf een EliteDating Review

Wat is je ervaring met Elitedating?
>