eMatch Review

eMatch Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis eMatch Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

In deze review over eMatch lees je meer over dit online datingplatform dat inmiddels een goede reputatie heeft opgebouwd als ontmoetingsplaats daters. Volgens eMatch melden mensen zich hier vooral aan als ze op zoek zijn naar een duurzame relatie. Officieel mag je je hier alleen inschrijven als je minimaal 18. jaar bent. De datingsite eMatch is vrij nieuw en richt zich op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vriendschap, serieuze relatie, gewoon een chatgesprek of een leuke date. De doelgroep van deze datingsite is erg groot en iedereen is op eMatch welkom om zijn of haar geluk te beproeven. De nieuwe profielen worden handmatig gecontroleerd. Datingplatform eMatch heeft gemiddeld zo’n 10.000 leden. Dat is dus niet veel in vergelijking met andere platforms die zich niet op een specifieke doelgroep richten.

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

eMatch Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij eMatch:

 • Gemiddelde leeftijd: 18+
 • Man / Vrouw ratio: 43 / 57 
 • Aantal leden: 10.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van eMatch:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€29,95


3 Maanden

€24,95

17%

6 Maanden

€19,95

30%eMatch Inloggen

Als je je account hebt aangemaakt, wat snel gaat omdat je niet heel veel vragen hoeft in te vullen, moet je wachten tot je profiel is  goedgekeurd voordat je kunt inloggen. Dit doe je door middel van het invullen van de door jou gekozen nickname en je wachtwoord. Met een gratis lidmaatschap kun je enkele berichten versturen, dus je kunt eMatch gratis uitproberen. Als je bent ingelogd kun je zoeken in de profielen aan de hand van door jou opgegeven criteria en profielen bekijken. Voor het versturen van meer berichten is een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt je loginnaam gedurende je lidmaatschap niet veranderen, maar natuurlijk is het wel mogelijk om je wachtwoord aan te passen, bijvoorbeeld als je denkt dat dit bij onbevoegden terecht is gekomen. Je kunt als je bent ingelogd aan de hand van criteria die je zelf kunt instellen op zoek naar profielen die mogelijk aansluiten bij waar jij naar op zoek bent. Daarnaast krijg je ook via mail profielen gepresenteerd die wellicht bij je passen. Als je je recent hebt aangemeld wordt je profiel op de startpagina getoond zodat members die inloggen meteen zien dat je nieuw bent. Dit geeft uiteraard meer kans op leuke reacties. Ook bijzonder is de feedback mogelijkheid. Andere members kunnen je feedback geven over hoe je je op het platform gedraagt. Je kunt uiteraard zelf bepalen of je iets doet met deze feedback. 

ematch review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten eMatch

Om volledig gebruik te maken van alle mogelijkheden moet je premium member zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld onbeperkt berichten versturen. Het opvallende is dat je als gratis member wel kunt reageren op berichten die je van een premium member ontvangt zonder dat je hiervoor een betaald lidmaatschap hoeft af te sluiten. De kosten die je betaald voor het premium lidmaatschap van e-Matching hangen af van de periode van je lidmaatschap. Je kunt kiezen voor 9, 6 of 3 maanden of 1 maand. Hoe langer de periode, hoe lager het tarief per maand. Je betaalt het lidmaatschap altijd vooruit. Als je tussentijds besluit om je account te verwijderen en te stoppen met daten via e-Matching krijg je geen geld terug. Het is dus wel belangrijk om goed na te denken welke periode het beste bij je past. Je kunt eventueel ook je lidmaatschap tijdelijk op pauze zetten. Je krijgt dan geen nieuwe matches gepresenteerd. Ideaal als je iemand hebt leren kennen waarvan je wilt uitzoeken of het echt klikt.

eMatch app

Als je je aangemeld hebt bij eMatch, kun je gebruik maken van de gratis app voor dit platform. Je kunt je hier niet aanmelden, je moet dus al een account hebben. Met de app kun je matches bekijken en berichten lezen en beantwoorden. De app is beschikbaar voor Android en iOS en is geschikt voor zowel smartphones als tablets. Het voordeel is dat je niet steeds de website op hoeft te zoeken op je mobiele apparaat en snel en gemakkelijk kunt inloggen met de app. Je kunt ook instellen dat je een pushmelding krijgt als iemand je een bericht stuurt. Zo hoef je niet steeds in te loggen om te zien of er nog berichten zijn, wat je natuurlijk veel tijd bespaart. Je kunt de app downloaden in de App Store voor iOS of in Google Play voor Android.

Opzeggen eMatch

Je kunt in je account aangeven dat je je betaalde abonnement wilt opzeggen. De lopende periode moet je sowieso uitdienen, er wordt geen geld terugbetaald als je tussentijds wilt stoppen. Het is belangrijk om op tijd op te zeggen, omdat je abonnement anders automatisch wordt verlengd. Als je je betaalde lidmaatschap opzegt, betekent dat niet dat je account verdwijnt. Dit moet je dan nog apart verwijderen als je wilt stoppen met daten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je profiel te laten staan, mocht je dit op een later moment misschien toch weer willen gaan gebruiken. Niet gebruikte profielen worden wel door veel datingplatforms na verloop van tijd opgeschoond als ze lang niet actief zijn geweest. Hiervan word je dan wel vooraf op de hoogte gesteld. Heb je opgezegd maar ben je nog wel op zoek naar een relatie kan dan eens bij de ervaringen van parship of lees de ervaringen van be2

eMatch Contact

Als je een vraag of klacht hebt dan kun je zowel telefonisch als via het contactformulier op de website contact opnemen met eMatch. Het telefoonnummer is tegen lokaal tarief en bereikbaar op woensdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Als je gebruik maakt van het contactformulier kun je binnen enkele dagen een reactie verwachten, mede afhankelijk van de aard van je vraag of opmerking. 

Een vraag stellen aan ematch?

De Contact gegevens van eMatch review

+31(0)85-0653204

helpdesk@ematch.online

Alleen op woensdagen tussen 10.00 en 12.00 uur

eMatch Ervaringen

Mensen die eMatch gebruiken zijn over het algemeen redelijk tevreden. Wel wordt er door betalende leden geklaagd dat veel members een  gratis lidmaatschap hebben en dus niet het initiatief nemen om contact te zoeken, in de hoop dat een betalend lid de eerste stap zet zodat zij vervolgens gratis kunnen reageren. Overigens biedt e-Matching nieuwe leden sowieso de mogelijkheid om het platform gedurende een week gratis te proberen, om op die manier te ontdekken of het zodanig goed bevalt dat je er langer gebruik van wilt maken. Als je betrouwbaar over wilt komen is het dan wel raadzaam om een betaald abonnement te nemen. Zeker omdat het abonnementsbedrag vergeleken met andere vergelijkbare platforms niet hoog is, is het de moeite waard om hier voor te kiezen. Het geeft je een betrouwbare indruk en geeft andere members het idee dat je serieus op zoek bent naar een partner. Op eMatch vind je mannen en vrouwen van alle leeftijden van jonge studenten van begin 20 tot ervaren academici van 60+.

Ik dacht altijd dat online daten ingewikkeld zou zijn en daarom was ik er nooit aan begonnen totdat een goede vriend zei dat ik me eens op eMatch moest inschrijven. Eenmaal op deze site kwam ik er achter dat het allemaal heel makkelijk werkt. Nooit geen spijt van gehad dat ik me hier heb ingeschreven want heb al meerdere leuke chat gesprekken gehad met een aantal dames.

profile-pic
Bas

Ze maken op eMatch gebruik van een zoekfunctie waarin je precies kan aangeven waar je naar op zoekt bent. Dit vind ik een groot pluspunt want dit scheelt je een hoop zoekwerk. Ze hebben een ruim ledenbestand. Ik ben tevreden over deze datingsite.

profile-pic
Hendrik

De website zelf ziet er prima uit en het inschrijven ging ook vlotjes. Ik ben erg positief over deze site omdat ik zelf al hele leuke dames hebt gesproken. Een date vinden is hier zeer zeker mogelijk.

profile-pic
Dennis

eMatch vind ik een prima datingsite die naar mijn idee betrouwbaar is. Het is een leuke en unieke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het systeem vind ik ook prettig en erg simpel werken.

profile-pic
Barry

Als je op zoek bent naar een relatie kan deze site zeker heel goed uitpakken. De site kost 30 euro per maand dit vond ik in het begin wel wat aan de dure kant maar heb er uiteindelijk een hele leuke relatie aan over gehouden met de man waar ik nu nog mee samen ben dus voor mij was dit het achteraf gezien dubbel en dwars waard.

profile-pic
Chantal

eMatch is een duidelijke en eerlijke datingsite. Als je er voor kiest om geen betalend lid te zijn dan kan je op deze site niet zoveel. Wil je van alle functionaliteiten gebruik kunnen maken dan moet je betalend lid worden.

profile-pic
Raymond

Plaats zelf een eMatch Review

Wat is je ervaring met eMatch?
>