GayParship Review

GayParship Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis GayParship Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Op de GayParship pagina krijg je een goed beeld van deze datingsite welke speciaal bedoeld is voor alle single homo’s en lesbiennes in ons land. GayParship is heel nauw verbonden met de bekende datingsite Parship maar dit deed de naam waarschijnlijk al vermoeden. Op deze datingsite wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde matching methode waardoor je echt de kans hebt de liefde van je leven te vinden. Er wordt gebruik gemaakt van een zeer uitgebreide persoonlijkheidstest. Op deze manier kan GayParship op zoek naar de man of vrouw die het beste bij jou past. De datingsite is bedoeld voor gay mannen, lesbische vrouwen maar ook voor biseksuele mannen of vrouwen die naar een serieuze relatie op zoek zijn. Parship heeft een internationaal datingplatform en hier maakt GayParship deel van uit. Het platform staat om zijn geavanceerde matchingsysteem bekend. Het heeft als basis een zeer wetenschappelijk en uitgebreide onderbouwde persoonlijkheidstest en wordt er een matchprofiel voor je gemaakt. Zo kunnen ze de beste kandidaten aan je voorstellen voor een eventuele date. GayParship heeft een zeer uitgebreide datingsite maar daarnaast ook een zeer handige datingapp voor op je mobiel. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

GayParship Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij GayParship:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: nvt 
 • Aantal leden: 86.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van GayParship:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

6 Maanden

€44,90


12 Maanden

€25,42

43%

24 Maanden

€19,47

57%
GayParship Inloggen

Inloggen op GayParship gaat heel eenvoudig nadat je eerst een eigen account hebt aangemaakt. Dit doe je op de homepagina van de website. Je selecteert je eigen geslacht en daarna het geslacht van de personen waar je naar op zoek bent. Vervolgens vul je je e-mailadres in met daarna een wachtwoord welke veilig is waarna je op Nu aanmelden klikt. Met behulp van Facebook kun je eventueel ook een account aanmaken. Hiervoor hoef je dan alleen maar toestemming te geven om Facebook te koppelen aan GayParship zodat er enkele gegevens beschikbaar worden gesteld. Na het aanmaken van een eigen account is er alvast een profiel voor je gereserveerd en kan je aan de persoonlijkheidstest deelnemen. Je kunt alleen beginnen met daten wanneer je de test voor 100% hebt afgerond. De test duurt best een tijdje en zorg er dus voor dat je hier de tijd voor neemt het is voor je eigen belang dat je deze zo goed mogelijk invult. Het zijn enorm uitgebreide vragen en het legt je persoonlijke gegevens vast maar ook wat je wensen zijn. Nadat je klaar bent met de persoonlijkheidstest wordt er een persoonlijk partnerprofiel opgemaakt door GayParship. 

gay parship review

Hoog opgeleid en zoek je een date?

Bekijk de Nieuwste GayParship Profielen!

Kosten GayParship

De kosten bij GayParship hangen af van het gekozen lidmaatschap. GayParship is een serieuze veelzijdige gay datingsite. Ze hebben een goede potentie voor het vinden van de juiste partner maar daar hangt echter wel een aardig prijskaartje aan. Wat ook opvalt is dat de minimale abonnementsduur 6 maanden is. De meeste singles zijn echter wel minimaal 6 maanden aan het daten voordat de juiste partner gevonden is. De kosten van het Premium Lidmaatschap van 6 maanden bedraagt 44,90 euro per maand. Kies je voor een langere abonnementsduur dan zijn de kosten per maand wat goedkoper. 

GayParship App

Er is een app van GayParship beschikbaar en is zelfs erg veelzijdig en uitgebreid. De app maakt gebruik van dezelfde goede software als die van de Parship app welke voor hetero singles is. Direct inschrijven via de dating app is ook prima mogelijk. Ook kan je er perfect de persoonlijkheidstest doorlopen, matches bekijken, je profiel invullen en andere singles contacten gaat ook allemaal zonder problemen. 

Opzeggen GayParship

Je kan GayParship heel eenvoudig opzeggen. Het is belangrijk om eerst je betaalde abonnement op te zeggen voordat je jezelf uitschrijft. Als je eenmaal hebt besloten om niet langer van GayParship gebruik te maken let dan even op dat je dit binnen de opzegtermijn van 28 dagen doet. Je logt hiervoor eerst in op je profiel en klikt daarna op de optie Hulp & Contact. Daarna klik je op Klantenservice en voert een onderwerp in. Je typt vervolgens het woord opzeggen en klikt op het eerste zoekresultaat wat tevoorschijn komt. Er verschijnt nu informatie over je betaalde lidmaatschap opzeggen. Je kiest op de optie Contact en vult het formulier in zijn geheel in waarna je het verstuurd. Je hebt nu je premium abonnement stop gezet waarna je kan overgaan tot het veilig verwijderen van je profiel en bijbehorende account. Hiervoor klik je op je eigen profielfoto en kies in het menu wat verschijnt op Profielstatus en daarna op Klik hier om het profiel te verwijderen. Na het invullen van je wachtwoord klik je ter bevestiging op de knop Profiel verwijderen. Je uitschrijving is nu definitief. 

Een vraag stellen aan GayParship?

De Contact gegevens van GayParship review

nvt

contactformulier op de site

nvt

GayParship Ervaringen

De ervaringen met de datingsite GayParship zijn positief te noemen. GayParship is in Nederland de nummer 1 datingsite voor gay singles en heeft per dag ongeveer 50.000 actieve leden. De controle op de profielen is erg hoog en profielen die inactief zijn worden vrij snel verwijderd. Zo is er een gemeenschap op de website die actief is en waar je gezellig ervaringen met andere leden kan delen. De website heeft een goed doordacht design en is zeer makkelijk in gebruik. Leden kunnen op een makkelijke en handige manier aan elkaar worden gekoppeld door middel van een uitgebreide persoonlijkheidstest. De test is prima en meestal zijn het ook toepasselijke voorgestelde profielen. Het aanmaken van een profiel, bekijken van andere leden en de voorstellen van matches zijn gratis. Ook het uitproberen van de website is gratis. Wil je echt contact maken met mensen en berichten gaan versturen dan heb je hiervoor een betaald lidmaatschap nodig. Een premium abonnement biedt je nog veel meer voordelen. Er wordt op een groot gedeelte van de contactverzoeken ook daadwerkelijk gereageerd omdat de gemiddelde gebruiker van GayParship ook daadwerkelijk actief is. Ben je benieuwd naar nog meer ervaringen van klanten klik dan hier voor Gaypartner Review of E-matching Ervaringen.

Alleen het aantal leden al vind ik een positief punt. Ik vind dit site ook erg overzichtelijk en vind deze erg fijn in gebruik. Ik ben erg blij met de site GayParship zodat mensen die op hetzelfde geslacht vallen ook op zoek kunnen naar een date.

profile-pic
Victor

Mijn huidige vriend heb ik leren kennen op GayParship. Een prima datingsite waar je ongenuanceerd op zoek kan gaan naar een leuke partner van hetzelfde geslacht. Ik vind het zeker het geld waard en zal deze site dan ook zeer zeker aanbevelen.

profile-pic
Richard

Ik heb met GayParship een aantal hele leuke afspraakjes gehad. Ik vind het een hele fijne ervaring en raad deze site dan ook aan. De prijs is wel wat aan de hoge kant maar daar krijg je dan ook wel weer een heleboel voor terug.

profile-pic
Marc

Altijd ben ik open en eerlijk geweest over het feit dat ik homo ben. Ik heb dan ook geluk gehad hoe positief mijn omgeving hier mee om gaat. Op deze site lees ik helaas wel eens andere verhalen van mannen en dan is het fijn dat ze hier terecht kunnen. Zelf heb ik al een aantal leuke contacten gehad op GayParship en ik blijf dan voorlopig ook gewoon lekker door daten op deze site.

profile-pic
Manuel

Ik vind het een goed werkende datingsite. Ik vermaak me dan ook prima op de site. Er zijn heel veel leuke jonge mannen die met mij willen chatten en daar ben ik heel blij om. Het is super goed voor je zelfvertrouwen om lid te zijn van een datingsite.

profile-pic
Steven

Ik ben zeer positief over GayParship. Eindelijk mensen die mij begrijpen zodat we samen de passie kunnen delen. Heb geen enkel probleem ondervonden en ben al een aantal maanden lid. Ik vind het een goede plek om een leuke man te ontmoeten.

profile-pic
Jeff

Plaats zelf een GayParship Review 

Wat is je ervaring met GayParship?
>