Happy Pancake

Nieuwe datingsite: HappyPancake.nl

Wat een fantastische naam: Happy Pancake! Het geeft zeker aan dat het een speciale datingsite is. Ze zijn overgekomen uit Scandinavië. Hier is Happy Pancake al een groot succes. Ze willen nu de rest van Europa veroveren. Nederland is een land waar het online daten populair is. Ook is het motto van Happy Pancake 100% gratis daten. Ze willen het voor de klant zo makkelijk mogelijk maken. Het lijkt erop of ze een mooi stuk van de datingmarkt in bezit gaat nemen. Door de zeer gebruiksvriendelijke site en de mooie opbouw van de profielen, is de basis gelegd. Ja kan zelf erg makkelijk foto’s en tekst toevoegen aan je profiel.

[maxbutton id=”1″]

Over Happy Pancake

Deze datingsite is opgericht en ontstaan in Zweden. Al meer dan 10 jaar geleden, namelijk in 2007, heeft Happy Pancake al zijn eerste successen gehaald in dit Scandinavische Land. Maar de afgelopen 10 jaar heeft de wereld niet stil gestaan. De techniek die nu bij de datingsites worden gebruikt zijn enorm. Er zijn zoveel mogelijkheden om de datingsites beter en mooier en dus gebruiksvriendelijker te maken. Hier zijn ze natuurlijk in meegegroeid en misschien wel het grote voorbeeld voor andere datingsites. Het is nu tijd om Nederland en de rest van Europa te veroveren. Dit doen ze onder andere met een gratis app! In Zweden zijn er al meer dan 700.000 geregistreerde leden. Daar komen natuurlijk nog de buurlanden bij. Happy Pancake is nu een jaartje bezig en groeit al als (Nederlandse) kool.

Wil je meer over de moderne datingsite weten? Lees dan verder!

Wil je je gelijk gratis aanmelden? Klik dan hieronder?

Happy Pancake is er voor jong en oud 

Het mooie aan Happy Pancake is dat ze er zijn voor alle leeftijdsgroepen. Ook de jongeren komen zeker aan hun trekken. Doordat er elke dag steeds meer inschrijvingen bij komen, is er genoeg keus voor elke leeftijdsgroep. Doordat je 100% gratis kan uit proberen, is deze datingsite erg aantrekkelijk geworden. Voor ouderen die een makkelijke bedienbare datingsite willen, is Happy Pancake de uitkomst. Kijk hieronder op welke manieren ze het daten aantrekkelijk maken voor jong en oud.

Voor jong (ACTIE: voor gratis gebruik, klik hier)
en oud (ACTIE: voor gratis gebruik, klik hier)

Aanmelden bij HappyPancake

Deze nieuwe en moderne datingsite heeft het aanmelden enorm makkelijk gemaakt. Ze zorgt ervoor dat de gratis aanmelding heel snel naar de belangrijkste onderdelen gaat. Dit kun je doen door gebruik te maken van je facebook account, maar gewoon aanmelden bij Happy Pancake kan natuurlijk ook gewoon met je e-mail adres. Daarna moet je al snel je profielgegevens invullen. Dit gaat op een gestructureerde gebruikersvriendelijke manier. De lezers van jouw profiel willen weten wie je bent. Daarom vul je alle basisgegevens in. Maar vooral de leuke en persoonlijke feiten over jezelf, zijn erg belangrijk. Ook krijg je advies wat je kan gaan invullen, zodat je een mooi profiel krijgt. Natuurlijk maak je je profiel af met foto’s. Ook kun je een heel leuk persoonlijk fotoalbum aanmaken. Hiermee laat Happy Pancake zien, dat ze snappen hoe een goede datingsite hoort te zijn. Klik hier voor jouw gratis aanmelding!

Happy Pancake nu al populair

Natuurlijk hebben we in Nederland een paar toon aangevende datingsites. Maar Happy Pancake laat duidelijk zien wat ze willen. Ze gaan de strijd aan, op een goede en slimme manier. Het belangrijkste is kwaliteit. Een datingsite moet eruit springen door kwaliteit: betrouwbaarheid en resultaat. Hiervoor moet de datingsite natuurlijk groeien. Dit doet Happy Pancake erg goed. Ze maken goed keuzes om klanten te trekken. De datingsite is er voor iedereen die ouder dan 18 jaar is en op zoek is naar een date of een relatie.

Zoeken of laten vinden

Zodra je gratis aangemeld bent kan je gaan beginnen. Bij Happy Pancake heb je drie keuzes:

  • Zelf op zoek naar andere singles
  • Je laat je vinden door anderen
  • De combinatie: Je gaat voor zoeken en je laten vinden

De laatset zal natuurlijk zorgen voor de grootste kans op succes. Maar het leuke en goede aan Happy Pancake is dat ze toch de keuze aan jou laten. De klant is koning. Leuke extra features aan deze moderne site zijn bijvoorbeeld dat je kan zien hoe goed iemand op basis van zijn of haar profiel bij je past. Ook kan je je droompartner kiezen door aan te geven aan welke eigenschappen hij of zij moet voldoen. Happy Pancake laat dan zien in hoeverre jouw date hieraan voldoet. Maar zelf alle data over jezelf en de nader kun je in hele leuke tools en statistieken verwerken. Super modern en erg lek om te gebruiken. Maar natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets contact met elkaar opnemen. Kijk rond en stuur een berichtje. Dit blijft toch altijd een goede manier om contact te krijgen.

Happy Pancake Nieuw

Happy Pancake is er voor iedereen

Zoals al eerder genoemd moet je 18 jaar zijn om je voor Happy Pancake aan te melden. Maar Happy Pancake onderscheid zich door er voor iedereen te zijn. Een datingsite voor jong en oud. Maar ook voor heteroseksueel en lesbienne. Ben je op zoek naar gewoon een leuk contact, een leuke date of een serieuze relatie? Je bent bij Happy Pancake aan het goede adres.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Het zou bijna vreemd zijn als Happy Pancake hier geen aandacht aan besteed. Of nog beter gezegd dit uitstekend heeft geregeld. Als nieuwe en moderne datingsite, die de Nederlandse markt wil veroveren, is dit natuurlijk voor 100% in orde. Dit betekent dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Alle gegevens worden versleuteld, zodat de veiligheid en privacy van de deelnemer wordt gegarandeerd. Happy Pancake wil er voor zorgen dat de klanten op wat voor manier dan ook last hebben van mensen die de site voor andere doeleinden gebruiken. Dit staat zeer hoog in het vaandel bij Happy Pancake en daar besteden ze dan ook veel tijd en energie aan.

Is Happy Pancake nu echt helemaal gratis

De hamvraag is natuurlijk of Happy Pancake echte helemaal gratis is. Het antwoord is ja! Er zijn zeer veel datingsites die ook zeggen dat ze gratis zijn. Dit is dan vaak gedeeltelijk waar. Want alleen bepaalde delen van de site zijn gratis. Je kan dan bijvoorbeeld niet alle foto’s zien, of maar een bepaald aantal berichtjes sturen. Soms is het zo dat er wel naar jou berichten gestuurd kunnen worden. Daar kan je dan pas op reageren als je gaat betalen. Maar dit is bij Happy Pancake dus niet zo. Je kan gewoon gebruik maken van alle opties van de site. Dus echt gratis op zoek gaan naar een date of een serieuze relatie.

Hoe verdient Happy Pancake geld?

Maar nu zal je denken waar wordt dan de goede site en alle mensen die achter de schermen werken van betaald. Dit doen ze door gebruik te maken van advertenties op de site. Deze zijn niet irritant aanwezig. Ze kunnen zelfs behulpzaam zijn, omdat de advertenties in principe bij jou passen.

Conclusie

Happy Pancake is een gratis datingsite. Nog geen jaar in Nederland en nu onderscheiden ze zich al. Een moderne en gebruiksvriendelijke site. Kan je hier je nieuwe date of relatie vinden? Ja, dat kan zeker. Het is in ieder geval de moeite waard om het gratis uit te proberen. Wil je dat? Klik dan hier!

About the author 

Nicolette Prins

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Title Goes Here


Get this Free E-Book

Use this bottom section to nudge your visitors.

>