Lexa Review

Lexa Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Lexa Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De complete Lexa Review pagina van ons en gebruikers geven je een goed beeld over Lexa. Lexa bestaat sinds 2002 en behoort al geruime tijd tot één van de grootste online datingsites. In 2015 is Lexa genomineerd voor Dating Website van het jaar. De site heeft vele duizenden single leden die allemaal op zoek zijn naar een relatie. Vanaf het moment dat Lexa bestaat ontwikkelt de website steeds verder. Lexa is continue bezig om de kwalitieit van de datingservice verder te verbeteren om aan de behoefte van de leden te voldoen. Via deze datingsite hebben veel singles een relatie gekregen. De ledenwerving van Lexa is zeer actief ze proberen zoveel mogelijk singles te bereiken. Op Lexa worden maandelijks meer dan 4.4 miljoen berichten gestuurd en 324.000 singles vonden er al de liefde. Lexa is mede hierdoor verkozen tot één van de populairste datingsites van Nederland. Ze zijn tevens aangesloten bij het keurmerk veilig daten dit houd in dat ze afspraken hebben gemaakt dat hun leden veilig en betrouwbaar kunnen daten. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Lexa Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Lexa:

 • Gemiddelde leeftijd: 25+
 • Man / Vrouw ratio: 53 / 47 
 • Aantal leden: 1.300.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Lexa:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€24,99


3 Maanden

€12,99

48%

6 Maanden

€9,99

60%

12 Maanden

€6,99

72%

Lexa Inloggen

Op Lexa kan je makkelijk en snel inloggen. Om in te kunnen loggen heb je een account (profiel) nodig. Heb je dus nog geen lexa profiel dan moet je deze eerst aanmaken. Ben je al member en heb je het proces van inschrijven gehad dan kan je heel eenvoudig met je emailadres en wachtwoorden inloggen. Op de home pagina vind je rechts bovenin de knop aanmelden door hierop te drukken kun je inloggen. Ben je je wachtwoord vergeten dan kan je op wachtwoord vergeten klikken je ontvangt dan een email waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken. Als je bent ingelogd heb je toegang tot je profiel en het volledige ledenbestand en kan je direct op zoek naar een leuke date!

lexa review

Klaar met single zijn?- Op zoek naar een serieuze relatie

Bekijk de Nieuwste Lexa Singles!

Lexa Dating

Op de dating site van Lexa komen er iedere dag nieuwe singles bij. Allemaal zijn ze op zoek naar de perfecte partner of die ene leuke date. Grote kans is dat de perfecte vrouw of man al staat ingeschreven maar dat deze jou nog niet heeft kunnen vinden. Via Lexa kan je op zoek naar de ware liefde via een betrouwbare en veilige omgeving. Onderzoek heeft uitgewezen dat Lexa de datingsite is met de meeste aantal leden en daardoor heb je via deze site dus een grotere kans om de geschikte persoon te vinden waar je naar op zoek bent. Op zoek gaan naar een date in Nederland is nog nooit zo makkelijk geweest. Via online dating kan je elkaar profiel bekijken en daarna overgaan op chatten met elkaar. Ontstaat er een klik dan kan je afsrpeken om ellkaar in het echt te ontmoeten. Daten via Lexa biedt jou een hoop mogelijkheden. Van hetero, gay tot 65 plus dating het is allemaal mogelijk bij Lexa. Ben je op zoek naar een date bij jou in de buurt dan kan je dit heel eenvodig als voorkeur aangeven. Zoek je juist liever wat verder en gaat je voorkeur uit naar personen uit andere provincies dan kan je dit aangeven op de datingsite. Iedereen heeft hetzelfde doel op de site namelijk op zoek naar een nieuwe liefde en iedereen staat er dus open voor een leuke date. Nog een voordeel van Lexa dating is dat je met meerdere mensen tegelijk kan daten. Je kan via de chat ook je vaardigheden oefenen. Ben je in het echt verlgen dan is dit via een datingsite geen probleem en kan je juist hier ervaring opdoen. 

Lexa Aanmelden

Aanmelden op Lexa is gratis en is in no time gebeurd. In een paar enkele stappen kan je je aanmelden op de site van Lexa. Vanuit het hele land hebben singles zich al aangemeld op de datingsite Lexa. Je kan er later voor kiezen om alsnog een volledig lidmaatschap af te sluiten. Je bezoekt de website en geeft aan of je op zoek bent naar een man of een vrouw en bij welk geslacht jouw interesses liggen. Je kan daarna ook direct aangeven in welke leeftijdscategorie je zoekt. Vervolgens geef je je gegevens op en verzin je een eventuele schuilnaam die weergegeven wordt op de site. Verder dien je een werkend email adres op te geven en verzin je een lastig te raden wachtwoord. Hierna ben je aangemeld op Lexa het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de activatielink te klikken die je via een email ontvangt. Na het klikken op de actievatielink keer je automatisch terug naar de site van Lexa en kun je gaan beginnen met aanvullen van je profiel en kan de zoektocht naar een geschikte date beginnen. 

Lexa Opzeggen

Op elk gewenst moment kan je opzeggen bij Lexa. Je doet dit door op je profielfoto te klikken en dan te kiezen voor mijn account. Daarna zie je Mijn membership beheren staan waarin je Full Membership en verlengings- of vervaldatum word weergegeven. Wil je de verlening stopzetten dan kan je op membership beheren klikken. Er word je gevraag om je inloggegevens te bevestigen dit uit veiligheidsredenen. Daarna moet je nog een paar stappen doorlopen en wanneer alles is gelukt ontvang je van het stopzetten ook een bevestigingsmail. Wanneer je je membership hebt beeindigd blijft je gratis profiel nog wel actief wil je dit ook verwijden dan dien je dit apart te verwijderen. Wil je definitief profiel verwijderen dan doe je dit door op mijn account opschorten te klikken. Let er wel op dat dit onomkeerbaar is en je dus echt definitief alles vwerijderd. Je profiel zal hierna niet meer zichtbaar zijn op Lexa. Het kan tot maximaal 24 uur duren alvorens alles van de site is verwijdered en ook heirvan ontvang je van Lexa een bevestigingsmail.

Lexa App

Super handig is de app van Lexa. Met de app check je nieuwe binnengekomen mailtjes of chat je heel eenvoudig met iemand. De Lexa app beschikt over een aantal functies die overzichtelijk zijn. Hiermee wordt het mobiel daten nog makkelijker en leuker. Zo mis je helemaal niets meer en alle functies die je ook op de gewone site vind zijn te gebruiken via de app. Sommige gebruikers verkiezen de app zelfs boven de gewone site en als reden geven ze hiervoor aan dat het overzichtelijker is. Je kan de Lexa app gratis downloaden. Zelfs als je lidmaatschap is verlopen kan je nog steeds gebruik maken van de app en zijn alle profielen nog te bekijken. Je kan alleen geen berichten meer sturen maar geen paniek er is altijd nog een mobiel abonnement. Je hebt dan alleen mobiel toegang maar kan wel gebruikmaken van alles. De app heeft een groot voordeel doordat het gebruik maakt van jouw locactie kan je snel zien wie er op dat moment in jouw buurt is. Wie weet is die ene leuke persoon net wel vlakbij jou. Ook beschikt de app over een zogeheten shuffle functie wat super snel en leuk werkt. De shuffle functie werkt als volgt je krijgt hiermee een willekeurige man of vrouw te zien met alleen wat basis informatie waaronder de leeftijd en woonplaats van de persoon. Vind je het leuk wat je te zien krijgt dan kan je op het groene vinkje klikken maar vind je het totaal niks en heb je geen interesse dan gebruik je het kruisje om op te klikken. Dit heeft heel veel weg van dating via Tinder.  Uiteraard kan je natuurlijk om singles te vinden ook gewoon een uitgebreide zoekopdracht plaatsen. Naast het sturen van berichtjes heeft de app ook een interne chat functie. Via de chat in de app kan je je gegevens zoals email en telefoonnnumer privé houden. Waar je ook bent met de app van Lexa kan je overal daten. 

Lexa Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan een inschrijving bij Lexa. Met een gratis account heb je wel beperkte mogelijkheden maar is een goede manier om te kijken of je de datingsite wel wat vind. Met een gratis lidmaatschap kan je bijvoorbeeld geen berichtjes versturen. Wil je gebruik maken van aanvullende functies dan kan je kiezen voor een membership op Lexa. Hiermee kan je zien wie er interesse in jou heeft, kan je berichten bekijken en versturen, nog een voordeel is dat je geen last hebt van reclames en kan je onbeperkt profielen zoeken. De kosten bij Lexa van het goedkoopste pakket is 9,99 per maand met een geldigheid van 6 maanden maar je hebt ook de keuze uit 1 maand of 3 maanden. Er valt ook meer te halen uit de datingsite zonder een membership. Zo is er een boost pakket hiermee kan je je profiel eerder laten tonen in de zoekresultaten. Er is ook een incognitomodus hiermee kan je zonder dat het iemand het ziet profielen bekijken. 

Lexa Abonnementen

Wil je gebruik maken van alle functionalieteiten dan heeft Lexa keuze uit verschillende abonnementen. Lexa hanteert verschillende prijzen per lidmaatschap. Ze bieden verschillende membershippakketten aan en zijn allemaal af te sluiten voor een periode van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Een Basic abonnmenet bij Lexa kost je voor 1 maand 24,99 euro, 50,97 euro voor 3 maanden en voor 6 maanden kost het 59,94 euro. Bij het lidmaatschap van 6 maanden heb je ook de mogelijkheid om het in 3 termijnen van 19,98 te betalen. Met het basic abonnment kun je iedere dag opnieuw 10 gesrpekken beginnen. Daarna volgt het abonnement Discover waarmee je elke dag 25 nieuwe gesprekken kan starten. Je ontvangt bij dit abonnement ook korting op de betaalde singlefeesten. Een Discover abonnement kost voor 1 maand 27,99 euro, voor 3 maanden 59,97 en voor 6 maanden kost het 77,94 welke je eventueel ook in 3 termijnen van 19,98 kan betalen. Wil je liever een onbeperkt aantal gesprekken starten dan kan je kiezen voor een Unlimited abonnement. Met dit abonnemnet kan je Lexa gebruiken zonder reclames en krijg je korting op Lexa events. Voor 1 maand zijn de kosten bij Lexa 29,99 euro, voor 3 maanden 65,97 euro en voor 6 maanden betaal je 89,94 euro. Het lidmaatschap van 6 maanden is te betalen in 3 termijnen van 29,98 euro. Dan is er ook nog het populaire Unlimited + Control en hiermee heb je toegang tot alle opties van het Unlimited pakket en dat van de optie Control. Je kan een onbeperkt aantal gesprekken starten, bepaal je met de control optie zelf wie er contact met je kan opnemen, krijg je korting op Lexa events en kan je de app en website gebruiken zonder reclames. Voor 1 maand kost dit abonnement 34,99 euro, voor 3 maanden kost het 80,97 euro en voor 6 maanden zijn de kosten 119,94 euro. Eventueel te betalen in 3 termijnen van 39,98 euro mocht je dit willen. Als laatste opties zijn de Control & Premium ook los te verkrijgen. Dit kan je kiezen als een aanvulling op een ander abonnment. De kosten hiervoor zijn: Premium 9,99 euro per maand, Control 6,99 euro per maand en Control & Premium samen kost 14,99 euro per maand. 

Lexa Verwijderen

Bij Lexa kan je op iedere gewenst moment je profiel verwijderen. Je doet dit door op je profielfoto te klikken en kies vervolgens mijn account. Onderaan de pagina links staat de rubriek support lexa waarna je op de link mijn account opschorten klikt. Daarna zal de keuze tijdelijk profiel opschorten of profiel definitief verwijderen verschijnen. Je verwijderd je profiel definitief door te klikken op de zin om je account te verwijderen. Daarna wordt er gevraagd om je emailadres en wachtwoord en klik je op bevestigen. Hierna volgen er nog een aantal stappen welke je moet doorlopen waarna je profiel definief is verwijderd. 

Lexa contact

Als je contact wilt opnemen met Lexa dan kan dit op verschillende manieren. De klantenservice van Lexa is telefonisch te bereiken via 020-5203880 op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur. Wil je liever een email sturen dan kan dat uiteraard ook dit doe je via customercare@lexa.nl en je kan ook een bericht versturen via de site zelf. Je vult via de site een formulier in met de gevraagde gegevens en de vraag die je aan Lexa wilt stellen. Ben je liever gewoon van de post versturen dan is dit ook mogelijk en het postadres van Lexa is: Meetic SA Customer Care Amsterdam 6 rue Auber 75009 Parijs, Frankrijk

Een vraag stellen aan Lexa?

De Contact gegevens van Lexa review

Bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Lexa Ervaringen

Je vind online heel veel ervaringen over Lexa. Aan de hand van zoekcriteria kan je er makkelijk en snel de juiste match vinden. Lexa behoort tot een van de populairste datingsites van Nederland. De veiligheid van de leden heeft topprioriteit en ze doen er alles aan om de site zo veilig mogelijk te houden. De persoonsgegeven van alle members zijn altijd goed beschermd. Mensen zijn positief over de brede zichtbaarheid van het profiel. Hierdoor kunnen veel meer mensen je profiel zien waardoor je meer kans hebt om leuke singles te leren kennen. In de loop der jaren zijn er al heel veel singles bij elkaar gebracht door Lexa. Bij veel ervaringen die er geschreven zijn wordt er aangegeven dat als je aandacht besteed aan je profiel je een prima kans hebt op een leuke date. Het draait nog altijd om woorden zelfs in de moderne wereld van het online daten. Een foto dus uiterlijk zegt zeer zeker niet alles net zoals dit in het echt ook is werkt dit met online dating net zo. Om nog meer ervaringen te bekijken klik je hier voor Relatieplanet Reviews of E-Matching Ervaringen

Ik persoonlijk ben iets minder positief over Lexa. Ze hebben zeker ook wel voordelen maar de nadelen wegen wat mij betreft zwaarder. De profielen die Lexa voor mij had uitgezocht kwamen niet in de buurt van mijn wensen. Dit vond ik wel erg tegenvallen. Ook heb ik een aantal dubbel profielen gezien wat ik erg jammer vind. Verder werkt de site wel goed en makkelijk en zelfs met een gratis gratis account ontving ik reacties dus er zijn zeker ook wel pluspunten te noemen.

profile-pic
Tinus

Lexa is een super bekende datingsite en bevat daardoor veel profielen. Dit maakt de zoektocht een stuk makkelijker en de kans op een date is hierdoor groter. Er is onder de profielen ook veel activiteit te zien. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik voor Lexa heb gekozen. Ik heb hier tot op heden zeker nog geen spijt van en heb al een aantal leuke contacten gehad. De site zelf werkt erg fijn. Van mij krijgt Lexa een dikke voldoende.

profile-pic
Jordy

Prima ervaring met Lexa. Zit er nu een aantal maanden op en als je de site eenmaal doorhebt werkt deze heel makkelijk. Je moet even wat tijd steken in een goed profiel voor jezelf en om te kijken hoe alles werkt maar daar krijg je dan ook een hoop voor terug. Het is mij opgevallen dat als je zelf iniatief neemt en de handen uit de mouwen steekt je hele leuke contacten kan hebben.

profile-pic
Christiaan

Voor een serieuze relatie ben je bij Lexa aan het juiste adres. Heb al een aantal keer een super leuke date gehad wat heel erg gezellig was. In het begin ontvang ik niet zoveel berichten maar dat werd in de loop der tijd meer. Je moet zelf ook een beetje op zoek gaan naar leuke profielen zo heb je eerder kans op een geslaagde date.

profile-pic
Stefan

Voor mij heeft Lexa goed gewerkt. Ik heb daar een aantal hele leuke contacten en ontmoetingen gehad en heb inmiddels zelfs een vaste relatie. Ik ben Lexa dus heel dankbaar. Over de site in het algemeen ben ik ook zeer positief het werkt prima en ook de app vind ik erg handig zo kan je overal en altijd je berichten bekijken.

profile-pic
Manon

Ben zelf al geruime tijd lid van Lexa en ben er wel tevreden over. Natuurlijk staan er ook minder leuke profielen tussen maar dit zie je in het dagelijkse leven ook. Heb zelfs al een aantal leuke dates achter de rug alleen was er jammer genoeg geen wederzijdse klik maar daar kan Lexa natuurlijk niks aan doen. Mijn zoektocht op Lexa gaat gewoon verder.

profile-pic
Sebastiaan

Plaats zelf een Lexa Review

Wat is je ervaring met Lexa?
>