Match4Me Review

Match4Me Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Match4Me Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Match4Me Review geeft je een goed beeld van deze datingsite die speciaal voor hoogopgeleide singles is die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Match4Me werkt hier al sinds 2002 aan. Keer op keer blijkt het een groot blijkt het een groot voordeel te bieden voor de keuze van een duidelijk omlijnde doelgroep. De kandidaten voldoen direct aan een criterium namelijk het opleidingsniveau. Wil je graag in contact komen met andere mensen die ook verder hebben gestudeerd dan is de datingsite Match4Me een prima keuze. Match4Me is niet alleen actief in Nederland maar ook in Belgie, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Match4Me heeft een naam hoog te houden wat betreft klantenservice en gebruikersgemak. Reageren op een verzonden e-mail dan ze ook snel. Direct en persoonlijk daar staat Match4Me om bekend. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en daardoor is je privacy beschermd. Match4Me is lid van Thuiswinkel.org en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Van oorsprong is Match4Me Nederlands maar inmiddels zijn ze ook in meerdere landen actief waaronder Belgie en Zweden. Ook al is het een internationale organisatie ze richten zich altijd op de lokale markt. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Match4Me Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Match4Me:

 • Gemiddelde leeftijd: 35-65
 • Man / Vrouw ratio: 44 / 56 
 • Aantal leden: 61.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Match4Me:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€29,95


3 Maanden

€19,95

30%

6 Maanden

€14,95

50%

12 Maanden

€9,95

                  65%

Match4Me Inloggen

Alvorens je kan inloggen bij Match4Me dien je eerst lid te worden. Het inschrijven op deze datingsite is gratis. Je stelt je eigen profiel in 4 eenvoudige stappen samen. Hoe uitgebreider je je profiel invult hoe meer kans op goede matches maar het is zeker niet verplicht om alles in te vullen. Vergeet niet om je foto's te plaatsen. Je kan je profiel actieveren nadat je alles hebt ingevuld. Als je eenmaal bent ingelogd op Match4Me kan je zelf actief op zoek naar mensen die bij jou passen. Hiervoor kan je een zoekprofiel invullen. Je ontvangt daarna een overzicht van leden die het beste bij jouw zoekprofiel past. Als je meer van een bepaald persoon wilt weten klik je op de nickname waarna je het volledige profiel van de kandidaat kan bekijken. 

match4me review

Dating voor hoger opgeleiden?- Deze Singles ook!

Bekijk de hoger opgeleiden Profielen!

Kosten Match4Me

Naast een kosteloos abonnement bij Match4Me kan je ook kiezen voor een volledig lidmaatschap. Met een volledig lidmaatschap kan je zien wie jouw profiel heeft bekeken en kan je tevens onbeperkt berichten sturen. Voor een volledig lidmaatschap betaal je maandelijk kosten bij Match4Me. De prijs per maand hangt af van de duur van je abonnemt hoe langer de looptijd van je abonnement hoe goedkoper het per maand kost. Als je de kosten bekijkt van andere datingsites dan is Match4Me aardig scherp geprijsd. Ben je na je gratis inschrijving tevreden en je wilt overgaan tot een betaald abonnement dan is een abonnement van 3 maanden wellicht een goede keuze. Ben je echt volledig overtuigd na de gratis periode dan kan je het beste kiezen voor een abonnement van een jaar. Met een gratis abonnement kan je bij Match4Me gebruik maken van veel functies. Zo kan je bijvoorbeeld door de singles heen scrollen en op de knop interesse klikken. De gebruiker ontvangt dan een berichtje dat iemand geinteresseerd is in hem of haar. Bij deze datingsite is het mogelijk om zo lang mogelijk gratis lid te blijven dit in tegenstelling tot andere datingsites. Bij sommige datingsites kan je namelijk maar beperkt gratis lid zijn. Er zijn wel beperkingen met een gratis account je kan zelf een gesprek beginnen. Belangrijk is dus dat je zelf een zo goed en interessant mogelijk profiel van je zelf maakt op de datingsite zodat andere singles jou een bericht gaan sturen. Ook kan je niet zien wie het profiel bezocht heeft.  Bekijk hier ook de kosten van Regioswingers of van Relatieplanet.

App Match4Me

Inloggen kan altijd en overal met de speciale app van Match4Me en is beschikbaar voor Apple en Android toestellen. Zo kan je op ieder moment berichten bekijken en versturen en dat is wel zo fijn. Zo is onlinde daten niet meer gebonden aan alleen vaste computers. Met de app van Match4Me heb je de mogelijkheid om waar dan ook je profiel te bekijken en spannende berichtjes te versturen. De app is goed vorgegeven en is overzichtelijk. Via de app kan je alleen geen videoprofiel zien zoals bij de gewone website. Je kan wel zien wie jouw profiel heeft gezien en wie er online is. Op de app zijn de profiel orderlijk en korter gemaakt dus via de app is het overzichtelijker om de singles te zien. 

Match4Me opzeggen

Klaar met daten, heb je een geschikte partner gevonden of stap je over naar een andere datingsite? Het opzeggen bij Match4Me kan super eenvoudig. Je moet hiervoor wel zijn ingelogd. Wie zich wil uitschrijven van Match4Me doet dit via het menu bovenin. Je vind daar de knop mijn profiel. Nadat je daar op hebt geklikt verschijnt er links een menu waarin staat mijn instellingen wijzigen. Als je dit aanklikt verschijnt er een knop uitschrijven. In hetzelfde menu kan je er ook voor kiezen voor tijdelijk stoppen. Als je dit doet dan is je profiel tijdelijk niet meer zichtbaar. Later kan je er dan voor kiezen om je profiel weer te activeren en weer zichtbaar te maken. Meld je je definitef af van de datingsite Match4Me dan worden alle gegevens verwijderd. Abonnemensdagen die eventueel nog open staan worden niet terug betaald. Een uitschrijving is definief en kan niet meer worden teruggedraaid. 

Een vraag stellen aan match4me?

De Contact gegevens van Match4Me review

010-8700660

redactie@match4me.nl

Elke dinsdag van 10:00-14;00

Ervaringen Match4Me

De datingsite Match4Me is zeer geschikt voor hoger opgegleide singles  De website van Match4Me heeft veel dynamiek en is vrij actief te noemen. Match4Me doet verder alles wat je ook verwacht van een datingsite. Wat erg handig is is dat je kan zoeken op persoonlijkheidskenmerken van andere singles. Match4Me is een prima datingsite voor hoogopgeleide singles die snel in contact willen komen met andere singles. Je kan je op de site gratis aanmelden, foto's uploaden en een profiel aanmaken. De website heeft ook een aantal prijzen gewonnen zoals vanuit Tros Radar die voor beste datingsite. Het is een frisse utiziende en uitnodigende website waar je echt zin krijgt om te daten. Het is geen standaard datingsite welke we allemaal al kennen. Zo kun je er bloggen en is er een video-wall waar je youtube filmpjes kunt uploaden bij je profiel. Dit is super leuk om je profiel nog verder te personaliseren. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Zo weet je dat je aan het chatten bent met een echte man of vrouw. Na je inschrijving ontvang je ook niet direct mailtjes met de vraag om betalend lid te worden dit zie je namelijk nogal eens bij datingsites. Conclusie is dat Match4Me een betrouwbare en veilige datingsite is. 

Zelf vind ik match4me een van de betere datingsites. Voldoende uitgebreide profielen, fijne layout, zoekmogelijkheden zijn prima en een goed ledenbestand. Voordel vind ik dat wanneer je geen betalend lid bent je kan communiceren met leden welke jou aanschrijven.

profile-pic
Menno

Wat ik merk is dat deze datingsite steeds populairder wordt. Er komen steeds meer leden bij en dat is natuurlijk allemaal maar heel gunstig. Hoe groter de kans is dat diegene die ik zoek er tussen zit.

profile-pic
Angela

Overwegend serieuze en intelligente mensen die zijn ingeschreven op de datingsite van match4me. De menu’s op de site zijn zeer duidelijk. De prijzen voor een betaald lidmaatschap zijn ook schappelijk vind ik.

profile-pic
Rina

Via de datingsite match4me heb ik al een aantal leuke dames ontmoet waarmee ik in de toekomst wel een keertje mee wil afspreken. Altijd heb ik gedacht dat het online daten niets voor mij was maar dit blijkt dus niet het geval. Ik ben blij dat ik me bij deze site heb aangemeld.

profile-pic
Karel

De extra functies zoals de blogs en de oproepen vind ik op deze site erg leuk. Alles ziet er netjes uit en is zeer makkelijk in gebruik. Minpuntje is dat de site soms nogal traag werkt en dat er minder leden zijn dan op de grote datingsites. Ook is er geen woonplaats aanduiding maar alleen regio.

profile-pic
Johan

Ik vind het een leuke site ben nu al een half jaar betalend lid en ik moet bekennen dat ik het een fijne en prettige datinsite vind. Het is met helaas nog niet gelukt om een match te vinden. Ik hoop dan ook binnen korte tijd een passende match te vinden.

profile-pic
Gerard

Plaats zelf een Match4Me Review 

Wat is je ervaring met Match4Me?
>