Nieuwe Relatie Review

Nieuwe Relatie Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Nieuwe Relatie Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

In deze review bekijken we de datingwebsite Nieuwe Relatie. Dit is een datingsite voor mensen van 40+ die op zoek zijn naar een nieuwe partner. Het merendeel van de members die zich inschrijft is dus wat ouder, maar ook als je nog geen 40 bent mag je je natuurlijk inschrijven. Het kan immers ook heel goed dat je half in de 30 bent en op zoek naar een nieuwe relatie. Het vinden van een nieuwe partner op wat latere leeftijd kan soms best lastig zijn. Misschien heb je kinderen, misschien heb je een veeleisende baan. Misschien zie je het niet zitten om je net als in je teens of twenties weer in het uitgaansleven te storten. Dit zijn allemaal redenen waarom je kiest voor online dating. En in dat geval kan het goed zijn dat je op Nieuwe Relatie iemand tegenkomt met wie het klikt en met wie je een mooie toekomst samen kunt opbouwen.

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Nieuwe Relatie Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Nieuwe Relatie:

 • Gemiddelde leeftijd: 40+
 • Man / Vrouw ratio: 52 / 48 
 • Aantal leden: 73.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Nieuwe Relatie:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€14,99


3 Maanden

€9,99

35%

6 Maanden

€7,50

50%   

Nieuwe Relatie Inloggen

Als je je wilt inschrijven bij Nieuwe Relatie dan kun je het aanmeldingsformulier invullen. Hier hoef je alleen een geldig e-mailadres in te vullen en ene zelfgekozen wachtwoord. Door je aanmelding ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van de website. Nadat je je aanmelding hebt verstuurd krijg je een bevestiging per e-mail. Hierna kun je inloggen met je e-mailadres en je zelf gekozen wachtwoord. Nu kun je je profiel verder invullen. Het is verstandig om een foto bij je profiel te plaatsen, dit vergroot de kans op reacties van andere members aanzienlijk. Vertel ook wat meer over jezelf, wie ben je en wat zoek je? Zo weten andere members of ze mogelijk bij je passen en of het zin heeft om een berichtje te sturen. Nadat je je inschrijving hebt voltooid kun je de zoekfunctie gebruiken om naar profielen te zoeken die aansluiten bij jouw voorkeuren. Je kunt ook per provincie zoeken, er zijn aparte pagina’s voor de provincies in zowel Nederland als Vlaams België. 

Nieuwe Relatie Review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten Nieuwe Relatie

Als je volledig gebruik wilt maken van alle functies op Nieuwe Relatie dan moet je een betaald lidmaatschap afsluiten. Hierna zijn er geen extra kosten meer. Je kunt kiezen voor een abonnement voor 1, 3 of 6 maanden. Hoe langer de periode, hoe goedkoper is het lidmaatschap per maand. Je kunt een betaald abonnement direct regelen als je bent ingelogd in je account. Zodra je betaling is verwerkt kun je gebruik maken van alle functies, waaronder het lezen van persoonlijke berichten van andere members en de mogelijkheid om ook zelf berichten te versturen. Zonder betaald lidmaatschap is het niet mogelijk om contact te leggen. Wel kun je op de website rondkijken, profielen bekijken en de zoekfunctie uitproberen om te ontdekken of er mogelijk members zijn die je beter wilt leren kennen. Kost deze site te veel kijk dan eens bij de review van be2 of de ervaringen van pepper.

Nieuwe Relatie app

Hoewel steeds meer dating platforms ervoor kiezen om een app uit te brengen voor Android en / of iOS heeft Nieuwe Relatie daar nog niet voor gekozen. Natuurlijk kun je wel gewoon de website openen op je smartphone of tablet en op die manier gebruik maken van het platform. De website is geoptimaliseerd voor gebruik op zowel een computer als laptop als voor mobiele apparaten. Zo kun je toch overal waar je bent inloggen en berichten versturen of lezen. 

Opzeggen Nieuwe Relatie

Het kan natuurlijk zijn dat je je lidmaatschap bij Nieuwe Relatie wilt opzeggen. Als je een leuke nieuwe relatie hebt gevonden bijvoorbeeld of omdat je een poosje wilt stoppen met daten. Het kan ook dat je je geluk bij een andere datingsite wilt beproeven. Je kunt je profiel verwijderen in je instellingenmenu, dat je kunt openen als je bent ingelogd. Houd er rekening mee dat al je berichten en informatie worden verwijderd als je besluit om je profiel te wissen. Als er nog een abonnement loopt, krijg je geen geld terug. Het is dus het voordeligst om op te zeggen als je abonnementsperiode is afgelopen. Je kunt ook je betaald abonnement stopzetten, en je profiel laten staan. Je wordt dan automatisch weer gratis lid, met uiteraard wel beperkingen. Je kunt ook je profiel tijdelijk op niet actief zetten. Je wordt dan niet getoond in de zoekresultaten van andere members. Dit is een prima optie als je iemand hebt leren kennen en wilt uitzoeken of het tussen jullie wat kan worden. Als dat niet het geval is kun je direct je profiel weer actief maken en opnieuw op zoek gaan. Je betaald lidmaatschap wordt niet opgeschort als je je profiel deactiveert, dit loopt dus wel gewoon door. Wil je je betaalde lidmaatschap stoppen, doe dit dan op tijd, anders wordt een volgende periode in rekening gebracht en zit je er dus weer voor eenzelfde periode aan vast. 

Nieuwe Relatie Contact

Als je een vraag hebt, kijk dan eerst bij de informatie op de website of het antwoord daar misschien wordt gegeven. Dit werkt vrijwel altijd het snelst. Ook in de Algemene Voorwaarden en het Privacy protocol van de website vind je antwoorden op vragen. Als je vraag niet op de website beantwoord wordt, kun je het contactformulier invullen om in contact te komen met de servicedesk van Nieuwe Relatie. Je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord. 

Een vraag stellen aan nieuwe relatie?

De Contact gegevens van Nieuwe Relatie review


via contactformulier 


Nieuwe Relatie Ervaringen

De website van Nieuwe Relatie voorziet duidelijk in een behoefte. Als je uit een relatie komt dan kan het om verschillende redenen lastig zijn om op de traditionele manier een nieuwe partner te vinden. Niet iedereen heeft een leuke collega of buurman die daarvoor in aanmerking zou kunnen komen. Als jij op zoek bent naar nieuw geluk omdat je niet de rest van je leven alleen wilt blijven dan is een account aanmaken op Nieuwe Relatie zeker het overwegen waard. De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn lager dan bij veel populaire sites en bovendien kun je kiezen voor relatief korte periodes zodat je ook geen groot bedrag ineens kwijt bent terwijl je nog niet zeker weet of deze datingsite je wel bevalt. Je vindt hier over het algemeen vlotte veertigers die graag wat leuks en moois van hun leven willen maken en die daarvoor op zoek zijn naar een serieuze relatie en niet zozeer naar een snelle flirt of een los vast contact. Als jij ook op zoek bent naar een partner waar je weer iets moois mee kunt opbouwen dan is de kans zeker aanwezig dat je slaagt in je missie op Nieuwe Relatie. 

Inhoudelijk is de site makkelijk door te lopen. De site heeft tevens een modern uiterlijk en het zoeken naar contacten gaat eigenlijk ook vanzelf. Op de site ben je zo op de plek waar je wilt zoeken of kijken. Heb alleen nog maar contact gehad met zeer serieuze mensen en dit vind ik persoonlijk erg prettig.

profile-pic
Yvette

Krijg keurig berichten van leuke oudere dames. Deze datingsite werkt prettig en eenvoudig. Heb al twee keer een afspraak gehad en heb daar goede ervaringen aan over gehouden. In mijn leeftijdscategorie zijn er veel mensen actief op deze site.

profile-pic
Jeffrey

Ben zeer positief over nieuwe relatie. De site is degelijk en eenvoudig opgezet en alle profielen worden handmatig gecontroleerd zodat je hier zo min mogelijk nep profielen tegenkomt. Vergeleken met andere datingsites is de prijs ook heel betaalbaar.

profile-pic
Menno

Ik wam er in eerste instantie niet uit met de aanmelding en heb toen contact opgenomen met de klantenservice en deze hebben me prima geholpen. Ik moest gewoon even wennen aan het gebruik van een online datingsite maar als je eenmaal weet hoe het werkt dan is het heel eenvoudig. De gesprekken die al heb gehad met mannen waren erg aangenaam.

profile-pic
Carla

Heb totaal geen spijt van mijn aanmelding. Heb al veel leuke mensen ontmoeten en nog steeds. Alles wordt duidelijk aangegeven en de ervaring van het gebruik van de site is ook prima. Ook de klantenservice beantwoord je vragen snel en correct.

profile-pic
Pieter

Ik vind dat je bij de datingsite Nieuwe Relatie waar krijgt voor je geld. Ik ben nog geen nep profielen tegen gekomen en heb er al hele leuke mensen ontmoet. Ook vind ik de prijs per maand erg meevallen.

profile-pic
Laura

Plaats zelf een Nieuwe Relatie Review

Wat is je ervaring met Nieuwe Relatie?
>