Opzoeknaarjou Review

Opzoeknaarjou Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Opzoeknaarjou Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Op de Opzoeknaarjou Review krijg je een perfect beeld van de datingsite. Opzoeknaarjou noemt zich de Christelijke datingsite van Nederland. Op dit moment hebben ze ruim 3500 actieve leden en zijn daarmee de grootste Christelijke datingsite. De redactie van Opzoeknaarjou.nl heeft jarenlange ervaring omdat ze al sinds 2005 bestaan. Bij vragen krijg je deskundige support. Op de website is te lezen dat de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen. Bij deze datingsite is aanmelden gratis. Deze datingsite is al begin 2005 actief op de Nederlandse datingmarkt. In de afgelopen jaren heeft de site nieuwe functies toegevoegd en is alles steeds verder verbeterd. Alle profielen van nieuwe inschrijvingen worden op echtheid gecontroleerd. Ze willen alleen service verlenen aan mensen die geen misbruik maken van hun website. Opzoeknaarjou is al jaren de leukste Christelijke datingsite om nieuwe Christenenen te ontmoeten. Op deze datingsite worden geen profielen toegestaan die vol staan met vloeken of grove scheldwoorden. Het belangrijkste is dat dit een datingsite is waar bijna alleen maar christenen ingeschreven staan en dit is iets wat belangrijk is voor christenen. Binnen de datingsite is contact leggen heel makkelijk. Je kan andere leden een berichtje sturen of je kan contact leggen via de chat. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Opzoeknaarjou Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Opzoeknaarjou:

 • Gemiddelde leeftijd: 25-40
 • Man / Vrouw ratio: 54 / 46 
 • Aantal leden: 3500

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Opzoeknaarjou:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€11,95


3 Maanden

€8,98

25%

12 Maanden

€6,58

45%
Opzoeknaarjou Inloggen

Het inloggen bij Opzoeknaarjou gaat heel eenvoudig. Aanmelden is volledig gratis. Bij de aanmelding vul je een vragenlijs in zodat andere leden een beeld krijgen van hoe jij bent. Je krijgt een goed beeld van de leden door middel van de vragenlijst. De vragen die worden gesteld gaan onder andere over je kerkelijke achtergrond, je hobby's, uiterlijk en waarom je je aanmeld op de site. Nadat je bent aangemeld heb je toegang tot je proeflidmaatschap. Dit kan je daarna eventueel upgraden naar Fullmember waardoor je meer mogelijkheden hebt en zo wordt contact leggen nog leuker. Met een abonnement kunt je optimaal gebruik maken van de website.  De zoekfunctie is een positief punt bij Opzoeknaarjou deze werkt snel en door het kleine ledenbestand krijg je van de leden een goed beeld. Je logt niet meer in met je gebruikersnaam maar met je e-mailadres en wachtwoord. De website staat bekend als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt op deze datingsite een uitgebreid profiel maken. Als je profiel compleet is krijg je een seintje. Duidelijk weergegeven worden jouw matches. Je ziet meteen alle informatie als je een macht aanklikt. Er staat onder andere aangegeven hoe vaak hij of zij een bezoek brengt aan de kerk. Als je om wat voor reden dan ook een minder goede ervaring hebt met een lid kan je deze eenvoudig blokkeren. Maak je liever gebruik van een dating app dan kan dit ook bij Opzoeknaarjou. Ze hebben een dating app beschikbaar welke je gratis kan downloaden en geschikt is voor een Android en een Apple smartphone. Nu kun je altijd en overal gebruik maken van Opzoeknaarjou en ontvang je pushmeldingen. Tevens kun je met een paar swipes gemakkelijk navigeren. 

opzoeknaarjou review

De leukste christelijke datingsite!

Bekijk de Nieuwste Opzoeknaarjou Profielen!

Kosten Opzoeknaarjou

Wat de kosten zijn bij Opzoeknaar jou verschilt per abonnement wat je kiest. Iedereen ontvangt 2 dagen een gratis fullmemberlidmaatschap na aanmelding. Zo kun je vrijblijvend kennismaken met de datingsite en ook van alle mogelijkheden gebruik maken. Wil je na deze periode fullmember blijven dan zijn de kosten bij de Christelijke datingsite als volgt. Het kost 11,95 voor 1 maand, voor 3 maanden is de prijs 8,98 per maand en kies je voor een abonnement van 12 maanden dan betaal je 6,58 per maand. Betalen gaat heel simpel via Ideal. Betaal je liever op een andere manier neem dan even contact op met de klantenservice zodat ze kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn. Vergeleken met andere datingsites is Opzoeknaarjou.nl erg goedkoop. 

Opzoeknaarjou Opzeggen

Wil je om wat voor reden dan ook op je account opzeggen bij Opzoeknaarjou dan kan je dit heel eenvoudig doen. Heb je een betaald account dan moet je zorgen dat je automatische incasso wordt stopgezet. Dit kan je via je account regelen. Wil je je account helemaal verwijderen dan kan dit ook. Je logt hiervoor in op je account door middel van je e-mailadres en wachtwoord. Ga vervolgens met je muisaanwijzer staan op je gebruikersnaam. Je ziet nu een nieuw menu en klik in dat menu op account. Daarna klik je op lidmaatschap beëindigen. Klik hierna nog wel op de rode button lidmaatschap beëindigen om de opzegging definitief te maken. Je hebt nu je account bij Opzoeknaarjou.nl verwijderd. Zorg er wel voor dat je hierna niet meer met je account inlogt want je account wordt pas definitef verwijderd na een aantal dagen. Log je daarvoor weer in dat wordt het verzoek tot verwijdering ongedaan gemaakt. Kom je er zelf niet uit dan kan je altijd de hulp inschakelen van de klantenservice van Opzoeknaarjou door middel van het contactformulier in te vullen op de site. 

Een vraag stellen aan opzoeknaarjou?

De Contact gegevens van Opzoeknaarjou review

nvt

info@opzoeknaarjou.nl

nvt

Ervaringen Opzoeknaarjou

De ervaringen van mensen over Opzoeknaarjou zijn positief. Deze datingsite is erg populair die alleen voor christenen is bedoeld. Een groot pluspunt wat wordt aangegeven is dat het een christelijke datingsite is. Ook is het abonnement van deze datingsite erg goedkoop vergeleken met andere datinsites en is er een dating app beschikbaar. De datingsite heeft meer dan 3500 actieve leden en dagelijks komen er vele nieuwe bij. Je kunt door heel Nederland christelijk singles vinden op deze datingsite. De site is overzichtelijk en heeft een eenvoudig design en hierdoor werkt het navigeren heel gemakkelijk. Tevens werkt de app heel gebruiksvriendelijk. Je hebt al leuke christelijke singles gevonden door een paar tikken en vegen op het scherm. Er zijn een aantal handige basisfuncties waar je gebruik van kunt maken. Zo vind je heel gemakkelijk leden die bij je passen en kun je berichten sturen. Er wordt wel aangegeven dat er een aantal functionalisten mist zo kun je maar met één zoekfilter op zoek naar leden die bij je passen. Ben je op zoek naar een christelijke datingsite dan is Opzoeknaarjou een prima keuze. Onder christenen is dit een zeer populaire datingsite, je ervaart gebruiksgemak en je kunt gebruik maken van een makkelijke basisfunctionaliteiten. De kosten zijn erg laag en kan je na het aanmelden zelfs 2 dagen gratis een fullmembership proberen. Hier vind je ook de ervaringen van Roots Dating Review of Relatieplanet Ervaringen.

Al een aantal hele leuke dates gehad via opzoeknaarjou. Je moet zeker goed zoeken maar mijn ervaring met deze site is zeker zeer positief. Ik vind het een van de beste christelijke datingsites.

profile-pic
Pieter

Ik heb hele leuke ervaringen met oznj heb al veel reacties op e-mails gehad. Leuk vind ik de chat waar je met iedereen contact kan leggen en waar je ook privé kan chatten. Zo hoef je niet meteen je e-mailadres door te geven.

profile-pic
Tim

Mijn ervaring met Opzoeknaarjou is heel positief. Ben al een aantal maanden lid en heb al leuke conacten opgedaan. In eerste instantie via e-mail en inmiddels al 1 keer zelfs een date gehad. Natuurlijk kom je hier ook mensen tegen waar je niet mee wilt afspreken maar dit heb je op straat ook. Als tip wil ik meegeven om iets leuks van je profiel te maken zo vergroot je de kans op een date.

profile-pic
Niels

Praktisch alle leden zijn christen en dit vind ik een groot pluspunt. Ook hebben ze bijna alleen maar actieve leden en is de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De support door de helpdesk is ook goed en snel.

profile-pic
Bert

Ze hebben misschien niet grootste aanbod maar dit komt doordat je alleen lid kunt blijven als je ook daadwerkelijk een actief lid bent. Persoonlijk vind ik dit een groot voordeel omdat je op andere datingsites vaak heel veel leden tegen kom die al heel lang geen gebruik meer zijn ingelogd. Er zitten leden op van alle leeftijden.

profile-pic
Diana

Opzoeknaar jou is een mooie site om een date te vinden. De website is netjes met nette mensen en heb er een goede ervaring mee. Je komt hier gemakkelijk in contact met andere mensen waardoor het vinden van een geschikt iemand niet lastig is.

profile-pic
Bernadette

Plaats zelf een Opzoeknaarjou Review 

Wat is je ervaring met Opzoeknaarjou?
>