Ourtime Review

Ourtime Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Ourtime Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De Ourtime Review pagina is bedoeld om je een goed beeld te geven over de datingsite. Ourtime is een datingsite die volledig op 50-plussers is gericht. Ourtime is onderdeel van de MeeticGroup waar onder andere ook Lexa onder valt en is opgericht in 2018. De website is bijna een kopie van de site van Lexa en heeft dezelfde functies, lidmaatschappen en mogelijkheden. Lexa zag de behoefte van ouderen voor een eigen datingsite en heeft daarom de datingsite Ourtime opgericht. Nederland heeft maar liefst meer dan 1,5 miljoen alleenstaande 50-plussers. Als iemand een bepaalde leeftijd heeft bereikt betekent dit nog niet dat diegene helemelaal niet meer wilt daten of andere mensen wilt ontemoeten juist het tegendeel is waar. 50-plussers voelen zich vaak niet thuis op algemenen datingsites. Vaak weten jongere mensen nog niet precies wat ze willen en wat ze in een partner zoeken terwijl ouderen en senioren dit wel weten. Door je op een datinsite voor 50-plussers aan te melden vergroot je de kans op een date met iemand die dezelfde verwachtingen en intenties heeft. Date je graag op een betrouwbare datingsite dan zit je bij Ourtime goed. Op Ourtime wordt alles goed uitgelegd en je vind alle functionaliteiten op logische plekken terug op de site. Zelfs als je niet zo handig bent zul je geen problemen ondervinden en kun je alles uit Ourtime halen. De hoofdnavigatie vind je bovenin hiermee kan je je eigen profiel bewerken, foto's uploaden, door alle singles bladeren en kan je je lidmaatschap aanpassen. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Ourtime Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Ourtime:

 • Gemiddelde leeftijd: 50+
 • Man / Vrouw ratio: 53 / 47 
 • Aantal leden: 101.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Ourtime:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€24,99


3 Maanden

€16,99

30%

6 Maanden

€9,99

60%

12 Maanden


Ourtime Inloggen

Nadat je een account hebt aangemaakt kan je super eenvoudig inloogen op Ourtime. Je vult je naam, postcode, geboortedatum en e-mailadres in waarna je in je mailbox een verificatiemail ontvangt. Na het verifieren van je profiel ben je klaar om op zoek te gaan naar singles. Bij Ourtime vind je ook een aantal informatievelden welke optioneel zijn zoals een profielfoto en een profieltekst. Aangeraden wordt om hier wel gebruik van te maken aangezien je hiermee kan overbrengen wie je bent en je hiermee ook meer opvalt tussen alle andere profielen. Daarna worden er door Ourtime nog een aantal vragen gesteld over je opleiding, beroep, persoonlijke kenmerken, interesses en hobby's. De datingsite vraagt om deze informatie om het algoritme op zoek te laten gaan naar matches.  

ourtime review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten Ourtime

Nadat je een gratis profiel hebt aangemaakt kan de zoektocht naar andere singles beginnen. Echter als je een gratis lidmaatschap hebt zijn de mogelijkheden zeer beperkt. Als je gratis lid bent kan je bijvoorbeeld wel op de flirt knop drukken om te laten weten dat je iemand leuk vind. Je kan tevens je profiel bewerken en beperkt profielen bekijken. Wil je op Ourtime met andere singles in contact komen dan heb je een betaald lidmaatschap nodig maar door eerst de gratis versie te proberen kan je wel kijken hoe de site werkt. Met het gratis lidmaatschap kan je bekijken of de datingsite wel bij jou past. 
De kosten van een betaald lidmaatschap op Ourtime zijn aantrekkelijk vergeleken met andere datinsites. Zeker als je bekijkt wat je er voor terug krijgt. Net als bij de meeste datingsites geldt ook bij Ourtime dat het lidmaatschap naarmate je deze voor langer afsluit goedkoper wordt. Je betaald nog geen 10 euro als je bij Ourtime een lidmaatschap voor 6 maanden afsluit. 

Ourtime app

Er is een Ourtime app voor zowel IOS als Android toestellen. De gewone website van Ourtime is ook prima te gebruiken op je mobiel maar met de app kan je net iets meer. Als iemand je een berichtje heeft gestuurd of je profiel heeft bekeken kan je via de app een notificatie ontvangen. De app van Ourtime is super eenvoudig in gebruik en biedt je drie manieren om in contact te komen met een single man of vrouw boven de 50 jaar. Je kan zoeken op interessegebieden. Je gebruikt hiervoor de Carrousel om de dagelijks een selectie van 100 potentiele matches te ontdekken. Binnen no time vind je members die nu online zijn. Je profiel is zichtbaar voor leden van 50 jaar en ouder op alle datinservices die gebruik maken van hetzelfde platform. 

Opzeggen Ourtime

Ourtime opzeggen kan op 3 manieren. Opzeggen per email, via het contactformulier of per post. Je kunt een email sturen met daarin vermeld je gebruikersnaam en je emailadres welke je gebruikt op Ourtime. Let er wel op dat dit eventje kan duren en dat soms niet alle emails aankomen. Er is dus op deze manier geen opzeg garantie. Via het contactformulier opzeggen gaat als volgt. Op de hoofdpagina klik je op je profielfoto en daarna klik je rechtsonder op help. Vervolgens klik je op neem contact met ons op en daarna op Contact met het Customer Care Team Klik hier. Het contactformulier verschijnt en de rest wijst zicht vanzelf. Dan is er nog de mogelijkheid om je abonnement op te zeggen per brief. Je stuurt de brief op naar Ourtime. Houd er rekening mee dat wanneer je lidmaatschap is opgezegd je profiel nog wel zichtbaar is op Ourtime als je je account wilt verwijderen dan dien je dit apart te doen. 

Ourtime Contact

Je kan op verschillende manier in contact komen met Ourtime. Je kan ze telefonisch bereiken of per email. De klantenservice van Ourtime is goed bereikbaar. Ook is er een uitgebreide help pagina te vinden op de website. Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en staat er uitleg over hoe je bepaalde dingen moet doen. Wil je contact met de klantenservice opnemen dan is het verstandig om eerst even die pagina te bekijken. 

Een vraag stellen aan ourtime?

De Contact gegevens van Ourtime review

customcare@contact.lexa.nl

Bereikbaar alleen op dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00

Ourtime Ervaringen

De ervaringen van leden van Ourtime zijn over het algemeen zeer positief. Het is een betrouwbare datingsite die wordt ondersteund door Lexa. De site is gebruiksvriendelijk en speciaal gericht op jonge 50-plussers. De datingsite Ourtime heeft een fris uiterlijk en is ongedwonen en luchtig. Je hebt de keuze om rustig aan een beetje door de site heen te scrollen en de knappe mannen en vrouwen bekijken of je gaat meteen voor de actie en je kiest direct voor een date. Ourtime beschikt over alle facetten die je mag verwachten van een datingsite. De site beschikt over een goede database met echte serieuze profielen, heeft veel functionaliteiten en veel opties voor het leuker maken van je account. Minpuntje is wel dat je met een gratis account niet zo veel kan maar een beetje investeren in je liefdesleven is zeker de moeite waard! Hier vind je nog meer ervaringen van Regioswingers Review of Roots Dating Ervaringen.

Ik kom nergens tegen waar ik me uit kan schrijven please help

profile-pic
martha van Dam

Sinds 3 maanden zit ik op Ourtime. Eerst even rondgekeken met het gratis account maar daarmee zijn de mogelijkheden zeer beperkt dus toch maar gekozen voor een betaald abonnement en nu maar kijken wat het gaat opleveren. Op zich vind ik de site wel prima werken.

profile-pic
Dirk

kan niet inloggen op de app.krijg link dat ik een mail krijg op dit email adres, Maar krijg steeds geen mail,kan ik ook nergens opklikken om verder te komen. Graag een reactie,betaal niet voor niets bijna 90 euro.bvd.

profile-pic
Dinie

Je kan van veel functies gebruikmaken. Via de functies ontmoet je gemakkelijk andere singles en heb je snel contact. Ourtime is zeker een aanrader voor alleenstaande 50-plussers. De site is tevens erg klantvriendelijk.

profile-pic
Olga

Zelfs de app van Ourtime is gericht op oudere alleenstaande mensen. Is erg makkelijk in gebruik. Op deze site kan je tevens lekker kletsen over je hobby’s en dat bevalt mij uitstekend. De kans dat ik hier iemand vind is groot.

profile-pic
Dennis

Het aantal leden op Ourtime is zeer hoog waardoor de kans op een passende date groot is. Zelf vind ik dit zee prettig zo weet je dat er altijd wel een aantal mensen tussen zitten waar je het mee kan vinden. Er zullen er natuurlijk ook tussen zitten waar het niet mee klikt maar dit heb je in het echte leven ook.

profile-pic
Boris

Ok heb een nare evaring met deze datungsite, ik heb mij voor 1 maand aangemeld, en wie schep je verbazing dat zij blijven incaseren. Automatisch afmeldung is niet mogelijk, telefonisch ook niet, ze geven aan via mail, ook daar is er geen garantie omdat de mails volgens hun niet aankomen. Dit is toch pure oplichterij. Ik hoop dat er via deze weg spoedig een oplossing kont. Ik laat mij niet op deze manier oplichten!!!

profile-pic
Hanna

De site van Ourtime komt erg verzorgd over. Er zitten veel attractieve vrouwen tussen waarmee ik graag een keertje zou willen afspreken. Alles komt naar mijn idee zeer betrouwbaar over. Nadeel vind ik wel dat vrouwen uit zichzelf niet zoveel berichten sturen terwijl ik toch wel aardig wat bezoekers krijg op mijn profiel.

profile-pic
Erik

Mijn ervaringen op Ourtime zijn positief. Ik heb 2 dames ontmoet die zijn in ieder geval niet nep en leken ook op hun profielomschrijving. Heb al veel berichten ontvangen. Minpuntje vind ik dat de chatfunctie nog wel eens vast loopt en ik met regelmaat berichten mis in beeld.

profile-pic
Hans

Plaats zelf een Ourtime Review

Wat is je ervaring met Ourtime?
>