Parship Review

Parship Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Parship Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

In deze review geven we onze mening over datingsite Parship. Als je deze review leest weet je hoe Parship werkt en wat je ervan kunt verwachten. Parship is, mede vanwege de reclame op radio en tv, één van de bekendere datingsites. Het is een datingplatform voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship is zeker niet bedoeld voor seksdating of voor het vinden van een seksdate. De mensen die zich hier inschrijven willen een langdurige relatie of vriendschap vinden, iemand om samen een toekomst mee op te bouwen. Of dat lukt kan natuurlijk niet worden gegarandeerd, maar deze datingsite kent in de loop van de lange tijd dat hij al bestaat vele succesverhalen. De members van Parship zijn doorgaans boven de 25 jaar en zijn zeker niet op zoek naar een snelle flirt. Als je je hebt aangemeld en je bent ingelogd dan word je gevraagd om een test in te vullen. Op basis van je antwoorden krijg je vervolgens partnervoorstellen van mannen of vrouwen die bij je passen. Omdat Parship een datingsite is waar je voor de meeste diensten moet betalen en waar je direct een abonnement voor minimaal 6 maanden moet aangaan, is de kans klein dat je op fake profielen stuit of op mensen die het daten niet serieus nemen. Slapende profielen kun je natuurlijk wel tegenkomen, zoals dat op elke datingsite het geval is. Maar je betaalt een vast bedrag en niet per bericht, dus behalve ergernis als je geen reactie krijgt heb je hier verder geen nadeel van. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Parship Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Parship:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: 47 / 53 
 • Aantal leden: 330.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Parship:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€59,90


6 Maanden

€44,90

25%

12 Maanden

€39,90

33%

24 Maanden

€24,90

            58%

Parship Inloggen

Als je een profiel hebt aangemaakt bij Parship kun je inloggen met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Je kunt ook inloggen met je Facebookprofiel. De  gegevens van Facebook worden daarmee gekoppeld aan Parship, maar het gaat dan alleen om de basisgegevens. Het is dus niet zo dat andere members nu meteen alles kunnen zien wat je op Facebook post. Je kunt je wachtwoord altijd wijzigen tijdens je lidmaatschapsperiode, bijvoorbeeld als je bang bent dat je wachtwoord bij anderen bekend is geworden. Inloggen gebeurt altijd versleuteld, zodat anderen in principe je wachtwoord niet kunnen onderscheppen. 

Parship Review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten Parship

Je kunt je bij Parship gratis aanmelden. Het inschrijven is kosteloos en als je dit proces hebt afgerond kun je ook meteen inloggen. Je kunt profielen bekijken en ook berichten lezen die andere members je sturen. Ook gratis is het sturen van een knipoog of standaard bericht. Wil je reageren op een bericht van iemand met een inhoudelijke reactie dan heb je een betaald abonnement nodig. Je kunt kiezen voor een abonnement voor 6, 12 of 24 maanden. Hoe langer de periode waar je voor kiest, hoe lager het bedrag per maand dat je betaalt. Let op dat je je abonnement tijdig stopzet als je gene gebruik meer wilt maken van Parship. Doe je dat niet dan wordt je betaalde lidmaatschap met eenzelfde periode verlengd als waar je in eerste instantie voor hebt gekozen. De actuele abonnementsprijzen vind je op de website van Parship. Soms zijn er ook aanbiedingen waarbij je een korting krijgt. Als je het geluk hebt hiervan gebruik te kunnen maken dan ben je natuurlijk voor een bepaalde periode voor je lidmaatschap voordeliger uit. 

Parship app

Leden van Parship kunnen gebruik maken van de Parship app. Deze is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android. Voordat je de app kunt gebruiken moet je je wel via de website inschrijven. Je profiel invullen en de test maken voor het ontvangen van goede matches kan niet in de app. Via de app kun je wel profielen bekijken van members en berichten lezen en hierop reageren. Ideaal als je onderweg bent en je ontvangt een bericht waar je snel op wilt reageren. De app is gratis te downloaden en te gebruiken. Je vindt hem in Google Play of in de App Store. De app wordt regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat je deze veilig kunt gebruiken. 

Opzeggen Parship

Als je je betaald lidmaatschap bij Parship wilt beëindigen dan kun je dat regelen in je account. Als je inlogt vind je in het controlepanel waar je wijzigingen kunt aangeven ook de optie om je betaald lidmaatschap stop te zetten. Let op: Je account wordt niet verwijderd als je je betaalde lidmaatschap niet wilt verlengen. Dit moet je dus nog verwijderen als je geen gebruik meer wilt maken van Parship. Als je iemand hebt leren kennen en je wilt uitvinden of het wat wordt tussen jullie kun je je account deactiveren. Je profiel wordt dan niet aan andere members getoond als mogelijke match. Mocht het toch niets worden met degene met wie je aan het daten was, kun je je profiel weer actief maken om opnieuw op zoek te gaan. Als je je abonnement opzegt, moet je wel betalen voor de lopende periode. Je krijgt dus geen geld terug als je halverwege je abonnementsperiode besluit om geen gebruik meer te maken van Parship, zelfs niet als je je account volledig verwijdert. 

Parship Contact

Als je in contact wilt komen met de organisatie van Parship dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Antwoorden op veel standaard vragen vind je op de FAQ pagina op de website. Parship heeft geen Nederlands vestigingsadres, omdat het een van oorsprong Duits bedrijf is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hamburg. Telefonisch contact opnemen of gebruik maken van online chat met een medewerker is niet mogelijk. Je krijgt over het algemeen binnen 24 uur antwoord als je contact opneemt. 

Een vraag stellen aan Parship?

De Contact gegevens van Parship review

+31 20 4990167

support@parship.nl

Tijdens kantooruren

Parship Ervaringen

Parship is een betrouwbare datingsite waar in Nederland zo’n 700.000 mensen gebruik van maken. De verhouding mannen en vrouwen is ongeveer gelijk. Het is dus niet zo dat je als vrouw op een datingplatform terechtkomt waar veel meer mannen dan vrouwen actief zijn. Je krijgt ook uitsluitend reacties van Nederlandse members en dus niet uit het buitenland, tenzij je daar nadrukkelijk op aanstuurt. De website is ook volledig Nederlandstalig, ondanks dat Parship een van oorsprong Duits bedrijf is. Mensen die zich inschrijven bij Parship zijn over het algemeen tevreden over de ervaring die ze met deze datingsite hebben. De site is duidelijk en overzichtelijk en leden zijn van mening dat je waar voor je geld krijgt als je kiest voor een betaald lidmaatschap. Dat je voor minimaal 6 maanden ene betaald abonnement moet nemen kan voor sommige mensen een belemmering zijn, want het kan immers zijn dat je al na 1 of 2 maanden iemand ontmoet, of dat je tot de conclusie komt dat Parship voor jou niet het juiste platform is. Dan zal je toch voor de gekozen periode je abonnement moeten betalen. Kijk hier voor andere ervaringen van be2 en een review van cupify

Wat mij betreft is de datingsite Parship een van de betere sites. Het is wel wat duurder maar dat is juist de kracht van deze datingsite en vind je hier veel meer serieuze leden. Je vind hier vrijwel geen nepprofielen en de klantenservice is ook goed en prima bereikbaar.

profile-pic
Melvin

Het aanmeldingsproces is extreem snel en simpel en de site is zeer gebruiksvriendelijk en heeft ook nog eens een mooi design. Ik ben al lid geweest van heel veel datingsites maar deze springt er voor mij toch wel bovenuit.

profile-pic
Victor

Ik vind Parship een goede datingsite. Ik ben 40+ en druk met mijn werk en dan kan het soms lastig zijn om nog een leuke vlam tegen te komen daarom gekozen om me hier in te schrijven. Daten online is dan een echte uitkomst. Het kost je wel wat maar je krijgt er ook een hoop voor terug.

profile-pic
Karin

Op aanraden van een vriend van me heb ik me hier ingeschreven. Het is een datingsite van een hoog niveau en ben al in contact gekomen met een aantal leuke dames. De website werkt prima en de zoekfuncties zijn handig in gebruik.

profile-pic
Sjoerd

Je betaalt hier wel wat meer per maand dan op een gemiddelde datingsite. Het voordeel hiervan is dat je hier veel meer serieuze mensen vind en dit vind ik persoonlijk een groot pluspunt. Veel profielen hier zijn uitgebreid en serieus ingevuld.

profile-pic
Fred

In tegenstelling tot andere datingsites reageren de dames hier wel op mijn berichtjes en ze zijn over het algemeen allemaal serieus. Enig minpuntje is dat de prijs wat aan de hoge kant is.

profile-pic
Bart

Plaats zelf een Parship Review

Wat is je ervaring met Parship?
>