Pepper Review

Pepper Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Pepper Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

In deze review laten we je kennismaken met datingplatform Pepper  Het werd in 2011 opgericht om mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie of een leuke vriendschap een handje te helpen. Pepper wil zich daarbij duidelijk onderscheiden door het daten net iets anders aan te pakken dan de standaard datingsites. Pepper is een datingsite die vooral door de generatie tussen de 25 en 45 jaar wordt gewaardeerd. Een belangrijk verschil met traditionele datingplatforms is dat je bij Pepper geen ellenlange vragenlijsten hoeft in te vullen of een pakkende profieltekst hoeft te schrijven. Je laat aan de hand van een fotocollage zien wie je bent. Houd je van fietsen, dan plaats je een foto van jou met je nieuwe fiets, ben je gek op honden of katten dan laat je dat zien met een foto van jou samen met je favoriete huisdier. Interesse voor reizen kun je laten zien met je mooiste foto’s die je tijdens je vakanties hebt gemaakt. Zo krijgen andere members een idee van wie je bent en kunnen ze als ze denken dat er een match is op je profiel reageren met een leuk berichtje. Zo’n 10.000 mensen zijn lid van Pepper en velen daarvan vonden via dit platform de ware liefde of een langdurige vriendschap.

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Pepper Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Pepper:

 • Gemiddelde leeftijd: 25+
 • Man / Vrouw ratio: 51 / 49 
 • Aantal leden: 181.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Pepper:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€25,00


3 Maanden

€15,00

40%

6 Maanden

€9,95

60%

12 Maanden

€8,50

            65%

Pepper Inloggen

Als je bij Pepper een profiel hebt aangemaakt kun je vervolgens eenvoudig inloggen met behulp van je e-mailadres en je wachtwoord. Zorg dat je een werkend mailadres opgeeft, want via dit adres wordt je aanmelding bevestigd, pas daarna kun je gebruik maken van het platform. Als je bent ingelogd kun je je profiel aanpassen, bijvoorbeeld door extra foto’s te plaatsen of foto’s die je bij nader inzien minder geschikt vindt te vervangen door nieuwe. Ook als je iets nieuws wilt laten zien aan de andere members kun je dit doen door het plaatsen van een extra foto. Met je inloggegevens kun je ook de Pepper app voor mobiele apparaten gebruiken. 

Pepper Review

Klaar met alleen zijn?- Zoek een serieuze relatie!

Bekijk de Nieuwste Profielen!

Kosten Pepper

Het aanmaken van je datingprofiel bij Pepper is gratis. Als je hiermee klaar bent kun je ook gratis inloggen en op zoek gaan naar een geschikte match. Je kunt een persoonlijkheidstest invullen waarna je matches gepresenteerd krijgt die aan de hand van je antwoorden bij je zouden kunnen passen. Maar je kunt ook zelf op zoek gaan aan de hand van door jou ingevulde criteria. De profielen van mogelijke matches kun je gratis bekijken. Wil je iemand een bericht sturen, een ontvangen bericht lezen of er op reageren, dan is een betaald lidmaatschap nodig. Hiervoor zijn verschillende opties, het goedkoopste abonnement sluit je af als je voor een langere periode betaald lidmaatschap kiest. Voordeel is dat je je abonnement per maand betaalt, je betaalt dus niet in één keer voor bijvoorbeeld een jaar vooruit. De actuele prijzen voor een full membership vind je op de website van Pepper. 

Pepper app

Ook Pepper realiseert zich dat steeds meer mensen gebruik maken van een smartphone of tablet. Daarom is er ook een Pepper app. Deze is beschikbaar voor zowel Apple (iOS) als Android telefoons en tablets. Via de app kun je nieuwe contactvoorstellen bekijken, maar ook berichten van contacten lezen en beantwoorden. Je kunt de app gebruiken als je je via de website hebt aangemeld, dit kan niet via de app. De Pepper app wordt dan ook gezien als aanvulling op de diensten die dit platform via de website aanbiedt. Het downloaden en installeren van de Pepper app is gratis. Je vindt hem in de App Store van Apple en Google Play als je een Android telefoon hebt. 

Opzeggen Pepper

Als je via Pepper een leuke partner hebt gevonden of een mooie vriendschap, dan komt er een moment dat je je account wilt verwijderen. Als je bent ingelogd kun je in je instellingen aangeven dat je je betaalde abonnement wilt stopzetten. Dit eindigt dan na de lopende periode. Let op: als je je abonnement niet actief beëindigt dan wordt dit stilzwijgend met eenzelfde periode verlengd en zit je er dus weer aan vast. Je kunt je account als gratis account laten staan, dit wordt niet automatisch verwijderd als je je betaalde abonnement stopzet. Wil je helemaal stoppen dan kun je in de instellingen aangeven dat je het account wilt verwijderen. Als je hiervoor kiest wordt je profiel verwijderd en ook alle berichten en chatgeschiedenis. Als je contact met iemand hebt en je wilt tijdelijk geen gebruik maken van Pepper dan kun je je account ook deactiveren. Dit kan natuurlijk ook als je om een andere reden even geen behoefte hebt aan het vinden van een nieuw contact. 

Pepper Contact

Wil je contact opnemen met Pepper dan kan dat via het contactformulier. Voordat je dit doet wordt je gevraagd om de veelgestelde vragen door te nemen om te zien of het antwoord op je vraag daarbij staat. Als dat niet het geval is dan kun je het contactformulier invullen en zal het team van Pepper je zo snel mogelijk antwoord geven. Pepper is ook te vinden op social media zoals Twitter, Facebook en Instagram. Ook via deze kanalen kun je contact zoeken als je hulp nodig hebt of als je vindt dat iets niet goed werkt. Pepper is niet bereikbaar via een e-mailadres, steeds meer bedrijven kiezen ervoor om deze mogelijkheid uit te schakelen om het binnenhalen van spam te voorkomen. 

Een vraag stellen aan pepper?

De Contact gegevens van Pepper review

084-8845532

support@pepper.nl

Tijdens kantooruren

Pepper Ervaringen

Pepper is al vele jaren actief en is in die periode redelijk populair geworden, vooral onder de wat jongere singles die op zoek zijn naar een partner. Pepper heeft dan ook een jonge uitstraling en dat spreekt met name deze doelgroep aan. Mensen van 45+ zoeken vaker hun heil bij andere datingplatforms, hoewel je deze doelgroep ook wel op Pepper kunt vinden, omdat de manier waarop je je daar presenteert, met behulp van afbeeldingen, ook oudere bezoekers aanspreekt. Pepper voert zelf geen actief beleid om zich voor een bepaalde doelgroep te presenteren, iedereen is welkom en kan een profiel aanmaken. Als member kun je profiteren van alle voordelen die Pepper te bieden heeft, zoals verschillende manieren van contact leggen. Dit kan namelijk zowel via berichten als via de chat. Het voordeel van chat is dat je direct op een bericht kunt reageren, zoals het chatten ook op andere plaatsen online werkt. Op deze manier kun je elkaar eerst wat beter leren kennen voordat je privé gegevens uitwisselt om elkaar te bellen of via WhatsApp of een andere online dienst contact te hebben. Zijn dit niet de gewenste ervaringen kijk dan ook eens bij een review van ematch of een ervaring van cupify.

Een datingsite met een super leuke opzet. Veel mogelijkheden en zeer makkelijk in gebruik. Om echt van alle functies gebruik te kunnen maken dien je wel een betalend lid te worden. Een super leuke site als je echt op zoek bent naar een date.

profile-pic
Chris

Een super leuke en vernieuwde website. Het is net weer even wat anders dan de andere datingsites. Bij het inschrijven is het dan ook even kijken hoe je het het beste kunt aanpakken maar ik vind iets nieuws wel weer erg leuk. Er zitten hele leuke contactvoorstellen bij en ben dan ook blij dat ik me hier heb ingeschreven.

profile-pic
Rianne

Goede datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een relatie en die er niet al teveel geld aan uit willen geven. Super tof vind ik dat je in plaats van alleen foto's ook filmpjes kan toevoegen. Mijn ervaring is dat het merendeel serieus is op deze datingsite.

profile-pic
Gert

Pepper is een van de weinige datingsites die ik wel vind werken. Het is fijn om te zien dat er toch nog betrouwbare mensen zijn. Op deze site zitten veel actieve en serieuze mensen. Ik ontvang ook veel reacties en date hier met veel plezier.

profile-pic
Frits

Ik ben zeer positief over deze datingsite. Heb er al meerdere chat contacten gehad en zelfs al meerdere dates. Ik heb meerdere datingsites geprobeerd maar deze vond ik er echt boven uit steken. Belangrijk is om wel een beetje geduld te hebben.

profile-pic
JW

Super leuke site! Er zijn heel veel mannen op te vinden. Het is wel wat prijzig maar dat is het zeker waard en ik heb super goede ervaringen met deze datingsite. Er zijn hier serieuze mannen te vinden en dan betaal ik er liever iets meer voor.

profile-pic
Rianne

Plaats zelf een Pepper Review

Wat is je ervaring met Pepper?
>