Regioswingers Review

Regioswingers Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Regioswingers Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De pagina Regioswingers Review geeft een goed beeld van de datingsite. Regioswingers is een datingsite voor vrouwen, mannen en stellen die graag aan partneruil doen. De website is voor singles van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een relatie, date of vriendschap. Kom in contact met swingers uit jouw regio. Met een mooi woord noemen de makers dit gelijkgestemden. Op Regioswingers kan je discreet en veilig op zoek naar spannende nieuwe contacten. Sinds 2004 bestaat de site en ze hebben gemiddeld per dag 200 nieuwe leden. De site ziet er mooi uit en heeft een erotische uitstraling. Regioswingers richt zich vooral op stellen die op zoek zijn naar andere stellen. Zo is het veel makkelijker om in contact te komen met elkaar. Je weet op een andere datingsite namelijk niet of iemand hier voor openstaat. Hierdoor is Regioswingers best wel een succesvolle datingsite geworden. Het voordeel van inschrijven bij Regioswingers is dat je weet dat er ook alleen mensen op zitten die net als jij op zoek zijn naar een date. Een blauwtje lopen voelt toch anders op een online datingsite want niemand anders ziet het als je wordt afgewezen. Je kunt op Regioswingers dus rustig zoeken naar profielen die jij interessant vind. Mocht de interesse wederzijds zijn dan kun je in contact komen met elkaar.

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Regioswingers Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Regioswingers:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: 55 / 45 
 • Aantal leden: 81.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Regioswingers:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€24,99


2 Maanden

€19,99

20%

4 Maanden

€14,99

40%
Regioswingers Inloggen

Het inschrijven en inloggen bij Regioswingers werkt heel makkelijk. Na het invullen van een profielnaam geef je aan of je een single vrouw, single man of stel bent. Daarna vul je een geldig e-mailadres op waarna je akkoord gaat met de voorwaarden. Het is ten alle tijden verstandig om de voorwaarden eerst goed door te nemen zo kom je niet voor verassingen te staan. Nadat je op bevestigen hebt geklikt ontvang je een bevestiging e-mail. In de mail klikt je op de link om je account te bevestigen. Daarna kun je verder gaan met het invullen van je profielgegevens waaronder geboortedatum, wachtwoord en woonplaats. Vervolgens kan je aangeven wat je seksuele geaardheid is en je kan aangeven waar je naar op zoek bent. Je geeft daarna je postuur aan en daarna klik je op verder. Je kunt nu een foto plaatsen. Je kan ook een foto via facebook uploaden. Je kunt nu een omschrijving van jezelf opgeven. 

regio swingers review

Een partnerruil dit weekend?

Bekijk de Nieuwste regioswingers Profielen!

Kosten Regioswingers

De kosten van Regioswingers zijn per abonnement verschillend. Zoals bij de meeste datinsites is inschrijven geheel gratis. Hiervoor moet je wat vragen beantwoorden en moet je wat gegevens opgeven. Je kan nu wat rond zoeken op de site en kijken of het wat is voor je. Met een gratis account kan je op Regioswingers helaas niet zo heel veel. Je kunt zoeken, zoeken op profielnaam en de profielen bekijken die het laatst bezocht zijn. Je kan matches zien bij fotozapper en zien wie jouw leuk vind maar dan houd het ook op. Wil je overal gebruik van kunnen maken dan heb je een VIP abonnement nodig. Als VIP betaal je voor 1 maand 24,99, voor 2 maanden 19,99 per maand en voor 4 maanden 14,99 per maand. De betaling kan je doen via Ideal, creditcard of Bancontact (België). Het is goed om te weten dat je abonnement automatisch verleng wordt. Met een VIP account kan je persoonlijke berichten versturen dit komt bij andere leden altijd beter over. Je kan van andere mensen niet alleen de hoofdfoto bekijken maar ook extra foto's en je kan veel uitgebreider zoeken. 

Regioswingers opzeggen

Als je om wat voor reden je abonnement wilt opzeggen bij Regioswingers dan kan dit heel eenvoudig. Je logt hiervoor eerst in en ga vervolgens op de linkerkant van de pagina naar instellingen waarna je naar mijn account gaat en vervolgens op uitschrijven klikt. Je profiel zal hierna in zijn geheel worden verwijderd. Je ontvangt dan nog wel mailtjes waarin ze proberen je terug te halen naar de website. Heb je nog een lopend abonnement dan zal deze worden stopgezet (voor de eventuele resterende dagen krijg je geen geld terug). Wil je alleen je abonnement stopzetten dan kan je dit doen door naar account status te gaan. Opzeggen kan je ook doen via het contactformulier op de website van Regioswingers. Misschien kies je er liever voor om je profiel onzichtbaar te maken. Mocht je dan in de toekomst weer van de diensten van Regioswingers gebruik willen maken dan kan dit heel makkelijk door alleen maar weer in te loggen en dan kan je verder gaan alsof er niets is veranderd. Je kunt de draad dan weer oppakken met wat kleine aanpassingen. 

Een vraag stellen aan regioswingers?

De Contact gegevens van Regioswingers review

nvt

via contactformulier op de site

nvt

Ervaringen Regioswingers

Over het algemeen zijn de ervaringen bij Regioswingers redelijk positief. De datingsite heeft veel leden en hierdoor is de kans op het vinden van een geschikte date vrij groot. Ook zijn er dus veel mensen die ervaring hebben met deze datingsite. Het is altijd aan te raden om even de ervaringen van andere mensen te bekijken. De meningen, opmerkingen en ervaringen van andere mensen geven je een goed beeld hoe de datingsite Regioswingers werkt. Bijvoorbeeld hoeveel reacties kun je verwachten, zijn de profielen wel echt en kan je er werkelijk de liefde van je leven tegenkomen. Het is altijd goed je in te lezen alvorens je besluit je in te schrijven bij een datingsite. Ben je op zoek naar een seksueel contact dan is Regioswingers zeker leuk om eens te proberen. Het zoeken gaat zeer eenvoudig op deze site en ook de navigatie is prima in orde. Ook zijn de veelgestelde vragen die vermeld staan op de site duidelijk. Lijkt het je leuk om met je partner of als alleenstaande erotisch contact te zoeken met een ander stel dan is deze site zeker iets voor jou om eens uit te proberen. Je vind hier nog meer ervaringen van klanten over Lexa of Richmeetbeautiful Ervaringen.

Prettige datingsite die wat ons betreft betrouwbaar is en weinig neoprofielen heeft. De klantenservice is goed benaderbaar en reageert snel als je een vraag hebt gesteld. De zoekfunctie op de site werkt ook goed. Je moet wel zelf een beetje moeite doen voor een goed contact.

profile-pic
Eef

Wij vinden het een goed werkende site. Je gegevens zijn goed beschermd en zijn geen rare mensen tegengekomen. Het is makkelijk en leuk. We hebben al heel veel spannende afspraakjes gehad via deze site.

profile-pic
Berend en Nicole

Wij zijn een stel van 55 en 53 jaar en zijn altijd op zoek naar een leuk weekend met een ander stel. Enige discretie, ongedwongen en openheid is voor ons erg belangrijk. Dit vind je allemaal op Regioswingers en daarom zijn wij erg tevreden over deze site.

profile-pic
Koos en Ineke

Via via hoorde ik van Regioswingers. Ben persoonlijk tevreden over deze site al zitten er soms wel wat extreme mensen tussen. Jammer vind ik dat er ook singles op de site tussen zitten dit begrijp ik niet helemaal. Ik beveel deze site zeker aan.

profile-pic
Gerard

Na het inschrijven verbaasde het mij hoeveel berichten je krijgt en hoe echt het allemaal is. Vaak lees je dat er veel fakers zijn op dit soort datingsites. Het is een levendige site alleen wel wat aan de dure kant. Deze site geeft mij wel een veilig gevoel en dat is ook wat waard.

profile-pic
Melissa

Een van de betere swinger datingsites van Nederland vind ik. Het is zeker een aanrader als je nog niet erg bekend met swingen of partnerruil. Naar mijn idee zijn de meeste leden op deze site eerlijk en oprecht.

profile-pic
Natascha

Plaats zelf een Regioswingers Review 

Wat is je ervaring met Regioswingers?
>