Relatieplanet Reviews

Relatieplanet Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Relatieplanet Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

*Als je je aanmeldt om de datingsite gratis te proberen, krijg je ook wekelijks gratis aanbiedingen en dating tips om meer kans te maken op een succesvolle date. Met je registratie ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals geschreven in de privacy policy

Zeer betrouwbaar en goede resultaten

Al meer dan 15 jaar is Relatieplanet de dating site van de Benelux. Zoveel prijzen gewonnen, door objectieve partijen beoordeeld. De naamsbekendheid is enorm en dit betekent ook dat er honderden nieuwe deelnemers elke dag komen. Dit heeft zeer veel voordelen, doordat het veel makkelijker is om iemand te vinden die bij je past. En natuurlijk ook iemand die dicht bij je woont, vele deelnemers betekent vele kansen. Het allerbeste van relatieplanet is dat ze zich door blijven ontwikkelen. Veiligheid, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid blijven erg belangrijk.

Klantenservice Relatieplanet is perfect

Bij zo’n goede en enorm grote dating site hoort ook een goede klantenservice. Deze is open van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat. Bereikbaar voor allerlei soorten vragen. Erg handig voor nieuwe deelnemers en mensen die wat minder vaak op het internet aanwezig zijn. De klant is koning is dan ook zeker van toepassing bij Relatieplanet. Daarom heeft zelfs de klantenservice ook diverse prijzen gewonnen.

Klaar met swipen?- Op zoek naar een vaste relatie

Bekijk de leukste Singles!

Veilig daten

Natuurijk is relatieplanet lid van het Keurmerk Veilig Daten. Dit betekent dus automatisch dat de site aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Deze zijn bijvoorbeeld opgesteld door de consumentenbond. Ook de Thuiswinkel.org helpt mee om te zoregn dat de deelnemers veilig kunnen daten. Bovendien worden alle inschrijvingen handmatig gecontroleerd, wat een voorwaarde is voor een prettige en veilige omgeving om in te daten.

Gratis videocursus

Een uniek concept is de gratis videocursus waarin je op een goede manier leert ‘daten’. Je leert alles van het begin tot het eind. Van het gebruik van de site relatieplanet tot uiteindelijk de ontmoeting waar je op zat te wachten. Door te klikken op ‘ Bekijk nu de video’ kun je gratis gebruik malen van deze speciale videocursus. Iets voor jou? Klik dan hieronder.

Morgen al een date?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle dating boek
“De 10 Meest gemaakte fouten bij het daten” en maak single zijn verleden tijd.

>