Roots Dating Review

Roots Dating Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Roots Dating Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De Roots Dating Review pagina geeft je een goed beeld van deze datingsite. Op deze datingsite kun je op een toegankelijke manier in contact komen met christelijke vrijgezellen. Het is een overzichtelijke en frisse website waar je snel een geschikte match kunt vinden. De succesvolle datingsite Roots is afgeleid van Pepper. De uitstraling en feel van de website is gelijk alleen ligt hier meer de nadruk op geloof. Super handig als je bij voorbaat al weet dat jouw match ook christelijk is, dit scheelt een hoop zoekwerk. Roots is in 2018 opgericht. De profielen zijn bij Roots op een leuke manier opgebouwd en hier staat de datingsite dan ook om bekend. Door middel van een eigen video- en fotocollage laat je hier zien wie je bent. Vooral de christelijke jongeren zullen waarderen dat de site modern is en zeer vlot in de bediening is. Roots geeft aan dat ze discreet en veilig omgaan met je privacygevoelige gegevens. De profielen op de site waar al een tijdje niets mee gedaan is worden verborgen zo verdoe je niet je tijd aan niet actieve profielen. Ondanks dat het ledenaantal nog niet heel hoog is kan je er wel van uit gaan dat de profielen die je tegenkomt ook daadwerkelijk actief zijn. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Roots Dating Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Roots Dating:

 • Gemiddelde leeftijd: 18+
 • Man / Vrouw ratio: 56 / 44 
 • Aantal leden: 5.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Roots Dating:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€15,00


3 Maanden

€12,50

14%

6 Maanden

€9,95

33%

12 Maanden

€8,50

44%

Roots Dating Inloggen

Bij Roots Dating begint zoals bij veel datingsites het avontuur met jouw e-mailadres en naam. Hierna kun je aan de hand van een aantal duidelijke en korte stappen wat meer over jezelf vertellen. Het werkt motiverend dat je halverwege de lijst een melding ontvangt dat je er bijna bent. Je vult eerst wat standaardinformatie in. Je geslacht, leeftijd, lengte, opleidingsniveau, beroep, land en postcode. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je complete adres of je voor en achternaam vermeld. Om je partnerkeuze op te baseren vraagt Roots om een aantal vragen die belangrijk zijn. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd of je kerkelijk actief bent. Na het invullen van de serieuze vragen mag je zelf invullen wat jij vervolgens belangrijk vind. Bij Roots wordt jouw profiel omlijst met foto's en video's die je zelf hebt geplaatst. Je kan bijvoorbeeld een video plaatsen van jouw favoriete artiest of je plaatst een foto van je huisdier. Je mag natuurlijk persoonlijke foto's uploaden maar dit is niet verplicht. Je hebt de mogelijkheid om eerst even te kijken of de datingsite wat voor je is alvorens je gelijk persoonlijke foto's deelt. 

roots dating review

Ook op zoek naar een christelijke date?

Bekijk de Nieuwste roots dating Profielen!

Kosten Roots Dating

Welke kosten er verbonden zijn aan het gebruik maken van Roots verschilt per abonnement. Ook heb je de keuze voor een gratis profiel wat best behoorlijk uitgebreid is. Je kunt je eigen fotocollage samenstellen, een eigen profiel aanmaken, afleggen van een persoonlijkheidstest en matches die goed passen verzamelen. Zelfs de profielen van singles die je interessant vind kan je liken. Met een gratis profiel kan je geen berichtjes versturen en dat is wel nodig om in contact te komen met iemand anders. Wil je dus echt serieus gaan daten met Roots dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt dan onbeperkt berichten versturen. Je kan berichten uitwisselen via de chatfunctie of via je inbox. Om 1 maand full member te worden bij Roots betaal je 15,00 en hoe langer de looptijd van je abonnement is wat je afsluit des te goedkoper je uit bent per maand. 

Roots Dating App

De dating app van Roots is heel gemakkelijk in gebruik. De Roots dating app werkt ongeveer hetzelfde als je gewend bent van de site. De app heeft dezelfde mogelijkheden, functionaliteiten en abonnementen. De uitstraling van de app is fris en vrolijk. De app is voorzien van een aantal handige functies die goed te gebruiken zijn bij de zoektocht naar het vinden van een serieuze relatie. Je kunt hier bijvoorbeeld niet alleen handmatig zoeken maar heb je veel overeenkomsten met andere profielen dan word je hier automatisch aan gekoppeld. Het is wel aan te raden op de persoonlijkheidstest af te leggen omdat je zo het beste uit de functie haalt. Heb je vragen over de app dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Roots. 

Een vraag stellen aan roots dating?

De Contact gegevens van Roots Dating review

nvt

info@rootsdating.nl

nvt

Ervaringen Roots Dating

Ondanks dat Roots dating nog niet zo heel lang bestaat zijn de ervaringen van gebruikers positief. Ben je een christelijke single die via het internet op zoek is naar een serieuze relatie dan is dit een zeer interessante datingsite. Er zijn weinig concurrenten en vaak zijn dat sites die kleiner zijn, minder functies bevatten en waar de abonnementskosten hoger zijn doordat het aantal leden redelijk klein is. Wil je meer recensies vergelijken dan kan je hier klikken voor E-matching Review of hier voor Ourtime Ervaringen. De ontwikkeling van Roots loop parallel aan die van Pepper en hierdoor zijn de kosten beperkt en heb je de beschikking over allerlei functionaliteiten. Voordeel op deze site is dat je snel een goede indruk krijgt van de persoonlijkheid van andere leden. Mensen vinden met dezelfde aansluiting is soms lastig op een algemene datingsite en daarom is christelijke datingsite als Roots een uitkomst. Er ontbreken op de site van Roots wel een aantal zaken die andere christelijke datingsites wel hebben zoals bijvoorbeeld christelijke evenementen agenda waar je eventueel gelijkgestemde leden kunt ontmoeten. 

Goede datingsite en voordeel is dat er over het algemeen alleen maar christenen zijn ingeschreven. De site werkt makkelijk en snel en je kunt van veel functies gebruikmaken. Ook de prijs voor een abonnement vind ik meevallen.

profile-pic
Nicolette

Ik vond het best een stap op mezelf aan te melden op de datingsite van Roots. Maar dit bleek nergens voor nodig te zijn. Iedereen is enthousiast en het is heel laagdrempelig. Super leuk is dat je door middel van foto’s laat zien wie je bent in plaats van een standaard vragenlijst. De site werkt allemaal top, mijn complimenten!

profile-pic
Anna

De site van Roots dating is erg gebruiksvriendelijk. Ik vind het een erg fijne datingsite je kan gemakkelijk personaliseren. Alles is overzichtelijk weergegeven en ook het navigeren gaat makkelijk.

profile-pic
Robin

Frisse en duidelijke datingsite waar je van veel functies gebruik kunt maken. De app vind ik zelf ook erg handig werken en zo kan je altijd en overal berichtjes lezen en versturen. Ik vind het een fijn idee dat alle profielen worden nagekeken.

profile-pic
Bram

Online daten moet vooral leuk zijn en dat is het op Roots dating zeer zeker. Ik heb hier al veel leuke christelijke singles ontmoet Je kunt met je profiel echt laten zien wie je bent dit vind ik erg goed gedaan door Roots.

profile-pic
Lucas

Deze datingsite vind ik prima en erg makkelijk in gebruik. Alles staat netjes en duidelijk uitgelegd. Het is een frisse uitziende site met veel mogelijkheden. Ik ben er zeer tevreden over en heb al een aantal leuke gesprekken gevoerd.

profile-pic
Floris

Plaats zelf een Roots Dating Review 

Wat is je ervaring met Roots Dating?
>