Second Love Review

Second Love Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Second Love Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Op de Second Love Review site krijg je een goed beeld van deze datingsite waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een affaire, wilt vreemdgaan of als je een spannende date zoekt. In Nederland is Second Love erg bekend ze waren namelijk de eerste die op de tv en de radio voor vreemdgaan en een affaire adverteerde. Wacht niet langer met inschrijven op Secondlove als je op zoek bent naar een spannende avond of weekend, een affaire of wilt vreemdgaan. Zit je in een sleur omdat je relatie even niet goed gaat dan is Secondlove zeker iets voor jou om te proberen. Op deze datingsite kan je lekker ondeugend chatten of voor een slippertje terecht zonder dat leden een relatie verwachten van je. "een beetje flirten kan toch geen kwaad" is het motto van Second Love. Het is vrijblijvend en gratis om een account aan te maken op de site. Wat zeker belangrijk is bij vreemdgaan is dat je hier anoniem aan de slag kunt gaan. De datingsite van Second Love is in Nederland erg groot dit kom ook mede door de vele reclames. Met meer dan een half miljoen inschrijvingen is deze datingsite erg groot. Discretie is erg belangrijk omdat de site bedoeld is om op zoek te gaan naar een affaire en dus niet is voor mensen die op zoek zijn naar een relatie of singles. Ze houden zich aan de wetgeving van Europa en mogen niet zomaar informatie delen met derden. Wat ook erg belangrijk is is dat je zonder dat je zelf een account hebt niet zomaar ander leden kan zien. Alle profielen van Secondlove worden handmatig gecontroleerd. Zo kom je alleen maar serieuze mensen tegen op de site en zitten er geen fakers tussen. Op de site zitten veel functionaliteiten ingebouwd voor het waarborgen van extra privacy. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om (bekende) leden te blokkeren zodat je niet langer zichtbaar bent voor hun. Over de betrouwbaarheid van Secondlove hoef je je dus geen zorgen te maken. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Second Love Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Second Love:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: 61 / 39 
 • Aantal leden: 751.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Second Love:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€74,90


2 Maanden

€37,45

50%

3 Maanden

€31,65

58%

6 Maanden

€25,83

66%

Second Love Inloggen

Inloggen op Second Love gaat heel eenvoudig nadat je eerst een gratis account hebt aangemaakt op de site. Je maakt een account aan door het opgeven van een gebruikersnaam en e-mailadres. Hierna hoef je alleen nog je account te activeren via de link in de mail die je hebt ontvangen. Voordeel is dat je niet je echte naam hoeft op te geven een gebruikersnaam die je zelf hebt gekozen is ook prima. Zo kun je bij de datingsite anoniem aan de slag. Meer gegevens invullen bij de Second Love is niet nodig om verder te gaan met daten. Je bepaalt helemaal zelf welke informatie je over jezelf deelt op de datingsite. Nadat je een account hebt aangemaakt ben je ingeschreven bij Second Love en kan je op zoek naar een spannende date. De datingsite werkt niet op basis van een persoonlijkheidstest of een matching systeem. Je komt hier niet voor een langdurige relatie is daarom ook niet nodig. Je zult zelf naar een leuke match op zoek moeten gaan op basis van je persoonlijke voorkeuren. Er zijn zoveel leden bij Second Love dat dit wel wat tijd kan kosten. De site van Second Love is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt er zoeken op geslacht, foto, locatie en leeftijd. Voordat je van start gaat is het wel aan te bevelen om je eigen profiel met informatie en foto's aan te vullen. Zo is het voor iedereen duidelijk waar je naar op zoek bent en wat jouw interesses zijn. De vragen die er gesteld worden zijn wat uitdagender dan op een gemiddelde datingsite en dit komt omdat Second Love zich vooral richt op het vreemdgaan. De datingsite beschikt over tal van functies zo kan je bijvoorbeeld per foto aangeven wie deze mag zien. Ook kan je favorieten toevoegen zodat je deze later gemakkelijk terug kunt vinden. 

Second Love Review

Lekker Flirten of een affaire?

Bekijk de Nieuwste Second Love Profielen!

Kosten Second Love

Bij Second Love is aanmelden gratis en worden er alleen kosten in rekening gebracht zodra je besluit een abonnement te nemen op de datingsite. Om te kijken of deze site iets is voor jou kan je met een gratis lidmaatschap de website beperkt proberen. Je kunt alleen niet heel erg veel met een gratis account. Je kunt alleen gebruik maken van de meest eenvoudige functies. Met een gratis account zijn er dus nogal wat beperkingen. Berichten versturen kan helaas niet en dit is voor de leden op Second Love dan ook een stukje bescherming. Iemand die nieuwsgierig is kan niet zomaar leden gaan bekijken op de site. Wil je op Second Love gebruik maken van alle functies die de site te bieden heeft dan heb je hiervoor een premium lidmaatschap nodig. Je kunt met een premium lidmaatschap onbeperkt berichtjes lezen en versturen, met andere leden chatten, je word vaker getoond en je kan meerdere foto's plaatsen. Je kan kiezen uit 4 verschillende lidmaatschappen: 1 maand, promotie, 3 maanden of 6 maanden. De promotie aanbieding is wisselend van duur en prijsstelling. De promo actie is voor de eerste twee maanden 74,90 euro en daarna 74,90 euro per maand. Per maand kost het abonnement 74,90 euro, kies je voor 3 maanden lidmaatschap dan betaal je 31,65 euro per maand en kies je voor 6 maanden dan kost het 25,83 euro per maand. Je kan kiezen uit een reeks aan betaalmethoden deze vind je terug op de site van Second Love. 

Second Love App

Momenteel maakt Secondlove geen gebruik van een App. Op zich is dit wel heel logisch aangezien je met een App op je mobiel sneller betrapt wordt in je huidige relatie als je wilt vreemdgaan. Veel gebruikers willen geen pushmeldingen op hun telefoon ontvangen die op je beginscherm komt te staan. Secondlove heeft een uitstekende pagina voor mobiel dus geen paniek. Deze is geoptimaliseerd voor het gebruik op een tablet of smartphone. 

Opzeggen Second Love

Het opzeggen en uitschrijven bij Second Love is helaas niet zo heel eenvoudig. Om er uiteindelijk achter te komen hoe het werkt ben je misschien al lang aan het zoeken geweest op de site. Er is namelijk geen speciale knop om jezelf uit te schrijven. Je moet hiervoor naar de klantenservice een berichtje sturen. Onderaan de website van Second Love vind je het contact voor de klantenservice. Het kan wel eventjes duren voordat je een bevestiging ontvangt dat je daadwerkelijk bent uitgeschreven van de site. Je bent nog niet uitgeschreven als je nog geen mailtje hebt ontvangen. Neem dan nogmaals contact op met de klantenservice. Het is aan te raden om voor de zekerheid even door te geven aan de klantenservice dat ze jouw gegevens overal verwijderen zodat deze op een later tijdstip niet nog ineens ergens te zien zijn. 

Een vraag stellen aan Second love?

De Contact gegevens van Second Love review

010 7142266

info@secondlove.nl

ma, wo en vr. tussen 12.00-17.00

Second Love Ervaringen

De ervaringen van Second Love zijn over het algemeen zeer positief. Aangegeven wordt dat er goed met de privacy wordt omgegaan en je anoniem deel kunt nemen aan deze datingsite. Omdat de site zich vooral richt op vreemdgaan is dit een groot pluspunt. Het aanmelden is gratis zodat je even goed kan rondkijken op de site of het ook daadwerkelijk iets voor jou is. Wat verder ook heel fijn is is dat ze met een promo actie werken en dat als je kiest voor een abonnement met een langere looptijd je dan goedkoper per maand uit bent. Ze beschikken bij Second Love over een zeer groot ledenbestand waardoor de kans op het vinden van een spannende date heel groot is. Hier kan je nog meer ervaringen bekijken van klanten van Lexa Review of van Victoria Milan Ervaringen.

Ik ben al een tijdje actief op deze datingsite en vind deze site prima werken. Heb nog geen vervelende reacties van mannen ontvangen. Voor mij is dit een prima site waar ik op zoek kan naar een seks contact met geen gezeur.

profile-pic
Margo

Al een paar keer heb ik een hele leuke SL gevonden waar ik een super spannend contact mee heb gehad. Heb me ruim drie jaar geleden voor het eerst ingeschreven en het bevalt mij heel erg goed. Ik durf namelijk in het gewone leven niet zo makkelijk op iemand af te stappen dus dan is dit een prima alternatief.

profile-pic
Heleen

Hele leuke datingsite om een leuk contact met een man te vinden. Lekker discrete afspraakjes maken. Had eerst nooit van mezelf gedacht dat ik op zo’n site terecht zou komen maar het bevalt me super goed. Al vind ik de prijzen van het abonnement wel wat aan de hoge kant.

profile-pic
Sandra

Ik heb al een aantal jaren contact met een fantastische match die ik via SL heb gevonden. Dit was zelfs al op de derde dag dat ik was ingeschreven op de site. Vaak ligt het aan je eigen communicatie. Zoek je dus een site waarop iedereen vreemd gaat dan moet je zeker deze site eens proberen.

profile-pic
Gert

Vanaf het moment dat ik me heb ingeschreven is het een en al spanning. Ik begrijp dat er een ook mensen tegen zijn maar voor mij is dit een site die echt werkt. Je kunt lekker discreet je gang gaan heerlijk vind ik dat. Ik zal SL dan ook zeer zeker aanraden.

profile-pic
Franny

Second Love heeft voor mij goed uitgepakt al was het in het begin wel even wennen. Wel heb ik mijn profiel uitgebreid beschreven. Ik ben dolgelukkig met deze datingsite.

profile-pic
Patrick

Plaats zelf een Second Love Review 

Wat is je ervaring met Second Love?
>