Seekforsugar Review

Seekforsugar Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Seekforsugar Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De Seekforsugar Review site geeft een goed beeld van de datingsite. Het doel van de datingsite is sugarbaby's koppelen aan een sugardaddy. Ben je nieuw op het gebied van sugardating dan is Seekforsugar de perfecte plek om kennis te maken. Tussen de overvolle agenda door kan je even lekker genieten met een fijn gezelschap. De term sugardating is een relatie tussen een sugardaddy en sugarbaby. Het leeftijdsverschil is kenmerkend voor sugardating. De sugardaddy wil de sugarbaby verwennen met een luxe avond. De sugar relatie is voor beide kanten een avontuur die uiteindelijk niet alleen om geld gaat. Je kan gezellig samen gaan winkelen, eten of iets anders waar jullie zin in hebben. Je hebt het zelf in de hand en kan zelf bepalen welke kante de relatie op gaat. Als welgestelde man of vrouw kan je hier op zoek naar een jongere single die niet echt op zoek is naar een relatie op langere termijn maar het meer zoekt in een vrijblijvend arrangement waar beide partijen voordeel aan hebben. Seekforsugar is de perfecte site om een spannende suikerarrangement te vinden. De datingsite Seekforsugar is in 2019 opgericht door Cindy van den Berg. Sugar daddy's en babes hebben in de meeste gevallen door hun levenservaring en leeftijd een andere kijk op de wereld. Hierdoor kunnen ze nieuwe inzichten verschaffen en elkaar veel leren. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Seekforsugar Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Seekforsugar:

 • Gemiddelde leeftijd: 25+
 • Man / Vrouw ratio: 55 / 45 
 • Aantal leden: 66.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Seekforsugar:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€40


3 Maanden

€35

12%

6 Maanden

€30

25%

9 MaandenInloggen Seekforsugar

Je kan heel eenvoudig inloggen op Seekforsugar maar daarvoor dien je wel eerst een account te hebben aangemaakt. Gebruik van deze website is heel discreet. Op de homepage vind je de mogeljikheid om te registreren. Je begint met het aanmaken van een profiel, vervolgens upload je een foto en vertel je wie je bent. Je kan hierna aangeven wie je bent en wat je zoekt. Later kan je meer in detail aangeven wat voor soort date je zoekt. Je gaat hierna op zoek naar een sugar daddy of een sugar babe om met elkaar in contact te komen. Je stuurt een like als je hem of haar wel ziet zitten. Je kan ook iemand toevoegen in favorieten of je kan natuurlijk ook direct een berichtje sturen. Direct een live-chat starten is ook mogelijk. Belangrijk is om jezelf op een positieve manier te presenteren en niet direct te vragen naar wat de sugar daddy of sugar babe (financieel) te bieden heeft. Probeer een luchtig gesprek te houden om elkaar zo eerst rustig te leren kennen. Een sugar date past prima in een druk leven en biedt de mogelijkheid om zo even te ontsnappen aan alle drukte en stress. 

seek for sugar review

Zoek je een sugar relatie?

Bekijk de Nieuwste seekforsugar Profielen!

Seekforsugar kosten

De datingsite van Seekforsugar begint met een gratis inschrijving voor sugarbaby's. De jonge dames hebben een gratis lidmaatschap omdat zij minder te besteden hebben. Seek For Sugar zorgt er zo voor dat het toegankelijk is voor iedereen. Hierdoor kan de dame ook meer geld besteden aan haar uiterlijk. Sugardaddy's kunnen ook beginnen met een gratis abonnement. Je kan de website al wat bekijken en uitproberen. Je kan alvast op zoek naar sugarbaby's en ook  kan j al profielen liken. Flirts sturen of dames toevoegen aan favorieten zijn ook gratis functies. Ook kan je berichten ontvangen maar helaas kan je ze niet lezen. Voor onbeperkt chatten en extra functionaliteiten kan je overstappen naar een gold membership. Voor een lidmaatschap van 1 maand betaal je 49 euro maar sluit je voor meer maanden een abonnement dan krijg je korting en is het per maand goedkoper. Met een Gold Membership kan je profielen helemaal bekijken en ook alle teksten en foto's. Ook kan je vriendschapsverzoeken plaatsen, onbeperkt berichten sturen en de afgeschermde foto's worden zichtbaar. Lang nadenken hoef je als suikeroom of suikertante niet want dan is een gold membership de beste keuze zo kan je van alle functionaliteiten gebruik maken. 

Opzeggen Seekforsugar

Ben je klaar met het sugar daten en wil je je abonnement opzeggen dan kan dit heel eenvoudig. Je klikt op je profielnaam links bovenin het scherm. Vervolgens klik je op logingegevens links in het menu. Op de pagina ga je naar beneden en klik je op de knop account verwijderen en daarna klik je op OK om te bevestigen. Nadat je hebt gekozen om jouw profiel te verwijderen wordt je automatisch uitgelogd en vervolgens weer terug gestuurd naar de home pagina. Hierna zullen je profiel en bijbehorende gegevens direct worden verwijderd. Wanneer je je account hebt verwijderd blijven je foto's, likes en berichtjes niet bewaard. Heb je een gold membership dan zal deze automatisch worden stopgezet. De resterende dagen krijg je niet terug in geld. 

Een vraag stellen aan seekforsugar?

De Contact gegevens van Seekforsugar review

nvt

info@seekforsugar.com

nvt

Seekforsugar ervaringen

De ervaringen van Seekforsugar zijn positief. De sugarbaby's mogen gratis lid worden en je kan makkelijk zoeken in de heel diverse profielen. Het is een stijlvolle, frisse datingsite voor het vinden van een sugar date (suikerdate). Voordeel is ook dat je samen bepaalt aan welke voorwaarden de date moet voldoen. Je hebt geen verdere verplichtingen. Een sugar babe leert een sugar daddy op een andere manier naar de wereld kijken dankzij de frisse, open blik. Op deze leuke manier geniet je samen van een uitstapje. Een sugar daddy is bereid hiervoor te betalen omdat het een echte man is die beseft dat jouw tijd waardevol is. Een sugar daddy vind jou leuk zoals je bent en je kunt dus helemaal jezelf zijn. Het draait op Seekforsugar om jou en je word in je zoektocht naar een fijne sugar date geholpen onder jullie eigen voorwaarden. Het is een leuke en veilige manier om in contact te komen met elkaar. Alle profielen worden na aanmaak binnen 12 uur door de beheerders gecontroleerd. Je kunt zelf bepalen hoe je sugar dating invult en kun je genieten van het contact. Wil je nog meer recensies van klanten bekijken klik dan hier voor Opzoeknaarjou Review en hier voor de ervaringen van Suikerarrangement

Seekforsugar is een uitstekende website als je op zoek bent naar een sugardaddy. Wat een leuke mannen zitten er op deze datingsite. Ik heb al heel veel fijne gesprekken gevoerd en ook al een paar hele leuke dates gehad.

profile-pic
Merel

Een mooie frisse website die prima werkt. Dagelijks komen er veel nieuwe profielen bij. Ik vind dit een perfecte datingsite en zal het iedereen aanraden!

profile-pic
Nadine

Er zijn best veel profielen actief op Seekforsugar. De website heeft een mooie layout en de functies waar je gebruik van kunt maken werken ook goed. De site is duidelijk en het navigeren gaat ook heel eenvoudig. Er is een ruime hoeveelheid functionaliteiten.

profile-pic
Ton

Heb goede ervaringen met Seekforsugar. Heb al met een hele leuke date afgesproken en heb het prima naar mijn zin gehad. Een vervolg date staat al gepland. Ik ben er zeer tevreden over en de site werkt ook prima.

profile-pic
Manon

Ik ben zeer popsief over Seekforsugar. Als sugarbaby kan je gratis lid worden en van alle functies gebruik maken. Er zitten hele leuke sugardaddy’s op deze site. Ik ben blij dat ik hier lid ben geworden.

profile-pic
Anna

Heb hele goede ervaringen met de site van Seekforsugar. Als sugardaddy vind ik het geen enkel probleem om te betalen voor een lidmaatschap. Heb pas geleden een hele leuke date gehad met een mooie dame. Ik vind het super leuk om vrouwen te verwennen met luxe en via deze site heb je daar de mogelijkheid voor.

profile-pic
Henk

Plaats zelf een Seekforsugar Review 

Wat is je ervaring met Seekforsugar?
>