Smartsingles Review

Smartsingles Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Smartsingles Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Met de complete site van Smartsingles Review krijg je een goed beeld van deze datingsite op niveau. Het is een datingsite speciaal bedoeld voor hoogopgeleide mensen en waar intelligentie en kennis een belangrijk aspect zijn bij het vinden van de juiste partner. Op Smartsingles zijn alleen mensen welkom met een HBO of WO diploma. De datingsite heeft ongeveer per dag 60 nieuwe leden. Ongeveer 2000 nieuwe leden melden zich maandelijks aan bij Smartsingles. Het aanmelden bij deze site is volledig gratis en is een echte aanrader als je op zoek bent naar een datingsite voor hoger opgeleide mensen. De meeste leden op Smartinsginles zijn ouder dan 30 jaar. Maar er zijn ook genoeg leden te vinden die jonger zijn dan 30 jaar. Er zijn geen sinlges jonger dan 18 jaar omdat je minimaal 18 jaar moet zijn om je in te schrijven. In Nederland is Smartsingles een populaire datingsite. Er zijn veel leden actief op de datingsite en er is dus genoeg aanbod. Tevens heeft de datingsite een handige zoekmachine ingebouwd. Door middel van de functie Snel Zoeken kun je snel een aantal criteria aangeven zoals leeftijd, geslacht en gewenste relatietype. Vaak levert dit al veel resultaten op. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Smartsingles Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Smartsingles:

 • Gemiddelde leeftijd: 35-65
 • Man / Vrouw ratio: 44 / 56 
 • Aantal leden: 61.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Smartsingles:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€29,95


3 Maanden

€19,95

30%

6 Maanden

€14,95

50%

12 Maanden

€9,95

                  65%

Smartsingles Inloggen

Het inloggen op Smartinsingles is heel eenvoudig maar je moet hiervoor wel eerst hebben ingeschreven. Op de homepage zie je direct de knop inschrijven en is erg simpel en snel. Je doet dit door een aantal gegevens op te geven van jezelf. Het enige wat je hoeft op te geven is een profielnaam, geslacht en je e-mailadres en dan is de inschrijving al compleet. Na het inschrijven kom je op een pagina voor het invullen van een dating profiel. Het invullen van het profiel bestaat uit 4 stappen. Als eerste heb je de basisgegevens gevold door eigenschappen, een foto en omschrijving. Na deze stappen heb je het dating profiel volledig ingevuld en kan je gebruik gaan maken van de site. Het duurt niet langer dan 10 minuten om je in te schrijven. Ieder nieuw lid dat zich inschrijft daarvan wordt het profiel met de hand gecontroleerd. Door het handmatig controleren komen er geen nepprofielen op de datingsite. Hetzelfde gebeurt met de profielfoto zodra het geen foto is van jezelf wordt deze afgekeurd. Zo houden ze de datingsite veilig en kan jij veilig gebruik maken van de site. 

smart singles review

Een date met hoogopgeleide mensen?

Bekijk de smartsingles Profielen!

Kosten Smartsingles

De kosten van Smartshingles verschillen per abonnement welke je kiest. Het aanmelden is gratis en zo kan je mooi zien of de datingsite geschikt is voor jou. Je kan van veel functies gebruik maken als gratis lid. Flirts en fotozapper zijn bijvoorbeeld te gebruiken als je gratis lid bent. Je kan de site wel prima uitproberen met een gratis profiel. Je kunt op zoek naar hoogopgeleide singles en hun profielen bekijken. Vind je een single interessant dan kan je een knipoogje geven. Wil je berichten sturen naar andere leden dan heb je daar wel een lidmaatschap voor nodig. Wil je de datingsite goed kunnen gebruiken en wil je succesvol zijn in het vinden van een geschikte partner dan moet je een lidmaatschap afsluiten. Je kan voor verschillende periodes een lidmaatschap afsluiten, je hebt de keuze uit 1, 2 of 4 maanden. Je kan van veel meer functies gebruik maken met een betaald lidmaatschap. Je kan dan van de volledige website gebruik maken en tevens kan je nog een paar bijzondere functies gebruiken. Een VIP lidmaatschap kan via Ideal of Creditcard betaald worden 

Smartsingles opzeggen

Smartsingles opzeggen kan heel gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld de liefde van je leven hebt gevonden of je wilt gewoon stoppen met online daten. Je wilt je profiel verwijderen want dat hoeven andere mensen niet meer te zien. Het uitschrijven is kosteloos en gaat als volgt. Het is van belang om eerst een eventueel VIP lidmaatschap te beëindigen. Je logt in op de site van Smartsingles vervolgens klik je rechts bovenin op je profielnaam. Je gaat daarna naar je account en klikt op uitschrijven. Daarna vul je de reden in van je uitschrijving en vergeet niet aan te vinken Ja, schrijf mij definitief uit. Klik vervolgens op nu uitschrijven. Binnen een paar minuten ben je uitgeschreven op Smartsingles. 

Een vraag stellen aan smartsingles?

De Contact gegevens van Smartsingles review

nvt

via contactformulier op de site

nvt

Ervaringen Smartsingles

De ervaringen van de datingsite Smartsingles zijn op zich best positief. Ondanks dat de site niet tot de meest populaire datingsites hoort scoort de site wel prima. Per dag melden zich best veel nieuwe mensen zich aan. De website is ook voor mobiel verkeer goed toegankelijk, jammer is wel dat er geen aparte app beschikbaar is. Het design van de site is wel wat verouderd en dit hindert wel wat in het gebruik van de site. Wanneer je lid bent van de datingsite kan je van heel veel functies gebruik maken en hierdoor wordt het online daten nog makkelijker en leuker. In vergelijking met andere datingsites zijn de kosten van een lidmaatschap niet hoog. De prijzen zijn gemiddeld en zijn dus niet goedkoop of duur te noemen. Conclusie is dat de datingsite smartsingles een eenvoudige en leuke site is voor hoogopgeleiden. Er zijn veel handige functies waar je gebruik van kunt maken zodat het online daten nog makkelijker is. Het aanmelden is volledig gratis. De kosten van een lidmaatschap zijn in vergelijking met andere datingsites gemiddeld. Het is dus zeker de moeite waard om je op deze site aan te melden. Bekijk hier de ervaringen van klanten van andere datingsites Opzoeknaarjou Review of Stedendating.

Ik vind smartsingles op zich best een prima site. Het is soms even zoeken tussen de profielen maar er zitten zeker hele leuke mensen bij voor mij. Ik ben nog niet zo heel lang betalend lid dus de tijd zal het leren of ik hier een leuke dame ga ontmoeten.

profile-pic
Mark

Deze site werkt goed alleen vind ik het erg jammer dat er geen app is. Er zitten wel genoeg leuke vrouwen op deze datingsite.

profile-pic
Harry

Prima site alles is zeer duidelijk en is gemakkelijk in gebruik. Ben al een aardig tijdje lid van Smartsingles en heb er ook al een aantal hele leuke contacten gehad. Ik blijf gewoon lekker doorzoeken naar de juiste single voor mij.

profile-pic
Cor

Het is misschien geen hele bekende datingsite maar ik vind hem wel goed werken. Heb tot nu toe alleen maar leuke gesprekken gehad. Vind de site van startsingles ook erg handig in gebruik. Een echte aanrader voor iedere vrijgezel!

profile-pic
Robert

Ben alleen maar positief over deze datingsite. Alles spreekt voor zich en is duidelijk uitgelegd. De vrouwen zijn ook serieus en reageren netjes op mijn berichtjes. Ik raad deze site zeker aan als je op zoek bent naar een serieuze relatie.

profile-pic
Theo

Een erg mooie site die met de tijd is meegegaan en waar genoeg aanbod is. De zoekfuncties vind ik ook erg fijn werken. De kosten vind ik ook redelijk en mocht je ergens niet uitkomen kan je de klantenservice contacten en deze reageren ook erg snel.

profile-pic
Jaap

Plaats zelf een Smartsingles Review 

Wat is je ervaring met Smartsingles?
>