Stedendating Review

Stedendating Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Stedendating Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De Stedendating Review geeft je een goed beeld van deze populaire ontmoetingsplaats voor singles. Stedendating richt zich vooral op de lokale vrijgezel die op zoek is in de buurt naar een date, vriendschap of een serieuze relatie. Ze hebben dagelijks meer dan 150 nieuwe deelnemers. De datingsite is uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland die zich op lokale ontmoetingen richt. Tegenwoordig is er weinig vrije tijd om nieuwe contacten op te doen voor vrijgezelle mannen en vrouwen. Je vind in no-time een leuke date op StedenDating.nl. Inmiddels bestaat de datingsite al enkele jaren. Afstand is voor veel singles een belangrijk kenmerk. Stedendating biedt je de mogelijkheid om naar iemand te zoeken die in je buurt woont. Stedendating is er voor iedereen die op zoek is naar een liefdevolle relatie, spannende date of een vriendschap. Zoals veel andere datingsites werkt ook deze site met de bekende dating profielen. Er is slechts een bepaalde hoeveelheid informatie nodig om lid te worden. Stedendating draait al wat jaren in de datingwereld mee. De datingsite valt onder het Safe Dating Network dat is een overkoepelende site die meerdere sites verbind aan elkaar. Zo kan je met meer mensen contact opnemen. Stedendating speelt handig in op het regionaal daten wat steeds meer in opkomst is. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Stedendating Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Stedendating:

 • Gemiddelde leeftijd: 25+
 • Man / Vrouw ratio: 51 / 47 
 • Aantal leden: 91.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Stedendating:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€24,99


2 Maanden

€19,99

22%

4 Maanden

€14,99

40%

6 MaandenStedendating Inloggen

Het inloggen op Stedendating kan heel eenvoudig als je je eerst gratis hebt ingeschreven. Bij Stedendating geldt een minimale leeftijd van 18 jaar zoals bij veel datingsites en dit is dus geen uitzondering. Tijdens het aanmelden kan je aangeven waar je naar op zoek bent en wat je wensen en voorkeuren zijn. Ben je eenmaal ingeschreven dan kan je heel makkelijk aangeven wat je voorkeuren zijn en de zoekmachine gaat voor jou op zoek naar leuke passende personen. Daarna neem je lekker ontspannen een kijkje op de datingsite. De profielen en foto's worden aantrekkelijk weergegeven. Heb je vragen of support nodig dan kan je geheel vrijblijvend en gratis terecht op de site van StedenDating. De support afdeling helpt je graag. 

stedendating review

Een leuke date in jouw regio of stad?

Bekijk de Nieuwste stedendating Profielen!

Kosten Stedendating

De kosten van Stedendating verschillen per lidmaatschap. Je kan zonder enige kosten eerst gratis en vrijblijvend de site bekijken. Je kan gratis een profiel samenstellen en naar andere leden zoeken. Ook kan je alle profielen zien. Als je op een profiel klikt kan je de hoofdfoto bekijken maar verder houdt het als gratis lid wel op. Als gratis lid kan je kennismaken met de datingsite. Wil je echt daten dan  heb je een VIP lidmaatschap nodig. Je hebt de mogelijkheid om de datingsite te testen met een gratis lidmaatschap maar je kan de site pas echt gebruiken met een VIP account. Met een VIP lidmaatschap kan je alles doen wat je ook als gratis lid kan doen maar daarnaast kan je van nog veel meer functies gebruikmaken. Zo kun je berichten lezen en verzenden, matches bekijken en alle foto's op de profielen zien. Je ziet wie de laatste bezoekers zijn geweest, je kan chatten en ook uitgebreid zoeken. 

Stedendating Opzeggen

Het opzeggen van Stedendating kan heel eenvoudig. Heb je de juiste partner gevonden of heb je gewoon geen zin meer om te daten dan ben je binnen een paar stappen je account af. Je logt hiervoor in op je account door middel van je profielnaam en wachtwoord. Vervolgens ga je naar profieloverzicht en klik op voorkeuren. Daarna klik je in het menu op uitschrijven. Er word je gevraagd naar de reden van uitschrijven en selecteer daarna het vakje ja schrijf mij definitief uit en klik op uitschrijven. Let er wel op dat als je bent uitgeschreven van het profiel dit definitief is en je niet meer kan inloggen en dat andere mensen jou niet meer kunnen benaderen. Ook is er nog de mogelijkheid om een bepaalde tijd geen nieuwe reacties meer te ontvangen. Je kan je profiel dan verbergen. Dit kan je doen door je voorkeuren te wijzigen. Je abonnement tijdelijk stopzetten dat kan ook. Je kiest er dan voor om je opwaardeerplan op geen te zetten. Binnen je account is er dus een hoop mogelijk. 


Een vraag stellen aan stedendating?

De Contact gegevens van Stedendating review

nvt

reactieformulier op de site

nvt

Ervaringen Stedendating

De ervaringen bij Stedendating zijn over het algemeen allemaal zeer positief. Super handig is dat de datingsite zoekt naar dates die dichtbij zijn. Een profiel aanmaken is gratis zodat je eerst de site goed kan bekijken en daarna kan beslissen of het iets voor je is. Je vind op deze datingsite mensen bij je in de buurt. Je hoeft dus niet ver te reizen als je afspreekt met een date. De site heeft aardig wat leden waardoor je een grote kans hebt op een geschikte match. Het aanmelden op de site is volledig gratis waardoor je eerst even kan rondkijken of het wat voor je is. Je kan de profielen van de deelnemers bekijken. Stedendating heeft FotoZapper dit komt een beetje overeen met Tinder en hierop kan je ook mensen swipen. Je kan er ook op misschien klikken dit is een extra functie op Stedendating. Wat ook erg handig is is dat de site je dating tips geeft en hierdoor vergroot je je kans op het vinden van een geschikte partner. Als groot voordeel wordt gezien dat je online daten lekker vanuit huis kunt doen en dus ook op ieder moment van de dag. Wil je nog meer ervaringen bekijken klik dan hier voor Ourtime Review en hier voor Match4Me.

Zelf al een aantal keren een date gehad via Stedendating en dit beviel erg goed. Helaas nog niet de ware gevonden maar dit komt vast wel. Erg fijn is dat de dates die worden gevonden dicht bij je in de buurt wonen. Het werkt allemaal makkelijk en snel.

profile-pic
Robbie

Duidelijke datingsite met aardig wat leden. De kwaliteit van de profielen wisselt wel dat is wel jammer en de site is soms wel wat simpel in mogelijkheden. Ze hebben een actieve community en hierdoor is de kans om een date te vinden vrij groot.

profile-pic
Victor

Super makkelijk en fijne datingsite. Kom je ergens niet uit dan krijg je zeer snel antwoord nadat je een vraag hebt gesteld via het contactformulier. Ik heb een betaald lidmaatschap en ben ook hier zeer tevreden over. Je kan van alle functies gebruikmaken.

profile-pic
Diederik

Ik heb me op deze datingsite ingeschreven omdat ze hier zoeken naar mensen die bij je in de buurt wonen. Zelf vind ik dit erg prettig omdat ik geen zin heb om ver te reizen voor een afspraakje. Tot nu al een aantal leuke gesprekken gehad.

profile-pic
Wilma

Voor mij persoonlijk is dit een erg fijne datingsite. Vooral de chat via de site vind ik erg goed werken en de respons van andere leden op de site is hoog. Dit zorgt voor een fijne ervaring. Ik heb wel gemerkt dat je het beste kan reageren met je eigen naam en niet anoniem.

profile-pic
Freek

Was een lange tijd op zoek naar een serieuze relatie. Door Stedendating heb ik deze gevonden. Ik ben erg blij dat ik me hier heb ingeschreven. Dankzij deze site heb ik nu een vaste relatie. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een relatie.

profile-pic
Leon

Plaats zelf een Stedendating Review 

Wat is je ervaring met Stedendating?
>