top 10 datingsites

Top 10 Datingsites

Een top 10 datingsites is niet makkelijk. En eigenlijk past het ook niet bij debestedatingsite, omdat het juist de bedoeling is dat je je eigen keuze maakt. Maar het kan ook handig zijn. Een top 10 geeft vaak wel aan hoe betrouwbaar en gangbaar de site is. Door te kijken naar algemeen objectief onderzoek voor de beste Nederlandse datingsites, is er een top 10 datingsites gemaakt. Het onderstaande overzicht geeft een beeld dat andere vergelijking sites schetsen. Wij blijven nog steeds van mening dat je gewoon een dating site kunt uitproberen om te kijken of het iets voor je is. Van te voren je een beetje inlezen zoals op de blog van de site, is dan natuurlijk wel een goed idee.

[maxbutton id=”1″]

Op zoek naar een seks date?

Veel mensen zijn ook alleen op zoek naar een ondeugende date of seks date. Dat kan! Hiervoor hebben wij een speciale pagina gemaakt. Klik hier voor seks dates.

Het is niet erg verrassend dat de grotere sites met een grote naamsbekendheid ( de meeste adverteren ook op TV) bovenaan de lijst staan. Toch zitten er ook wat minder bekende sites in de top 10 datingsites. Tegenwoordig is het aanmelden bij elke datingsite gratis; mocht je zelf eens online willen daten biedt dit lijstje een goede houvast om tot een keuze te komen.

top 10 datingsites

De beste datingsites

Wat opvalt is dat de grotere datingsites met de grotere naamsbekendheid snel boven aan de top 10 datingsites staan. Maar ook de wat minder bekende sites profileren zich ook langzaam maar zeker. Als je je wilt aanmelden op de onderstaande top 10 datingsites, dan kan dat gratis door gebruik te maken van de speciale banner! Dit betekent dat je eerst de informatie kan lezen en dat je daaronder de banner ziet waarop je kan klikken.

Lexa

  1. Lexa, Gratis aanmelding klik hier!

Misschien wel de marktleider van de Nederlandse dating branche. Al meer dan 10 jaar heel erg actief in Nederland en de rest van Europa. Vele prijzen gewonnen: op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid, maar ook voor hoe de site eruit ziet en werkt. Er zijn dan ook honderdduizenden actieve deelnemers.

Lexa

Relatieplanet

2. Relatieplanet, Gratis aanmelding klik hier!

Al meer dan 15 jaar behoort Relatieplanet tot de grootste dating site van de Benelux. De naamsbekendheid  is enorm en dit betekent ook dat er honderden nieuwe deelnemers elke dag komen. Dit heeft zeer veel voordelen, doordat het veel makkelijker is om iemand te vinden die bij je past. En natuurlijk ook iemand die dicht bij je woont, vele deelnemers betekent vele kansen.

e-Matching

3. e-Matching, Gratis aanmelding klik hier!

De laatste jaren een steeds grotere datingsite geworden. Ze hebben enorm gewerkt aan hun naamsbekendheid en hebben als doelgroep heel duidelijk de ‘hoger opgeleiden’. Ze laten zien dat ze een zeer goede datingsite zijn met uitstekende resultaten.

e-matching

Parship

4. Parship, Gratis aanmelding klik hier!

Een serieuze datingsite: ze nemen zichzelf serieus maar ook de klant die op zoek is naar een serieuze relatie. Ze zijn actief in heel Europa en worden steeds groter in Nederland. Ze hebben het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg, wat zeker meetelt om in deze top 10 te komen. Ze hebben een zeer uitgebreide persoonlijkheidstest, die er nuttig is bij het zoeken en vinden van een date.

Parship

Nieuwerelatie

5. Nieuwerelatie, Gratis aanmelding klik hier!

Het sterke punt van deze goedwerkende datingsite is de eenvoud. De site is zeer makkelijk te gebruiken, alles werkt erg goed, alle profielen worden keurig gecontroleerden er is geen reclame. Dit alles om ervoor te zorgen dat er alleen maar serieuze singles overblijven. Ook de snelle email helpdesk zorgt ervoor dat deze site op plek 5 staat.

Datingsite

EliteDating

6. Elite Dating, Gratis aanmelding klik hier!

De volgende 3 sites zijn relatief nieuwe sites die het de afgelopen tijd goed hebben gedaan. EliteDating richt zich op een breed publiek, maar wel voor een langdurige en serieuze relatie. Door de vele succesverhalen laten ze zien dat in deze top 10 thuis horen.

Elite dating

Datingbord

7. Datingbord, Gratis aanmelding, klik hier!

Een andere soort datingsite dat zich vooral richt op het plaatsen van oproepjes. Het blijkt een gat in de markt te zijn. De bezoekers van de site vinden het fijn om gelijk al een goede eerste indruk te krijgen, dit kan zelfs helemaal gratis. Ook voor het zoekn van een seksdate ben je op dit moderne platform aan het juiste adres.

Datingbord

Novamora

8. Novamora, Gratis aanmelding, klik hier!

Ook deze site richt zich vooral op de erotiek. Een jonge site die al snel naamsbekendheid heeft gekregen met de slogan ‘Gun je seksleven een boost!’ Een terndy en moderne datingsite.
novamora

Be2

9. Be2, Gratis aanmelding, klik hier!

Deze site richt zich ook op een andere grote markt in Nederland, waaronder de christelijk partner. Ze komen serieus over en hebben een duidelijke visie wat zich uit in de kwaliteit van de hele site. Vandaar dat deze site al meervoudig testwinnaar is geworden.

Be2

Pepper

10. Pepper, Gratis aanmelding klik hier!

Een unieke datingsite dat tot stand is gekomen met hulp van de singles zelf. Een echte site, waar een duidelijk beeld van de singles wordt gegeven op een moderne manier. Het deol is om de drempel te verlagen en zo sneller contact met elkaar te krijgen.

Pepper

About the author 

Nicolette Prins

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Title Goes Here


Get this Free E-Book

Use this bottom section to nudge your visitors.

>