Van date naar relatie


Als je gaat daten hebben veel mensen als doel om uiteindelijk een relatie te krijgen. Van date naar relatie! Een spannende, leuke en mooie fase. Maar soms ook best ingewikkeld. Lees nu alles hierover!

Van date naar relatie

Deze site heeft veel ervaring in het aanbieden van de beste datingsites. Maar ook wij, de makers, hebben te maken gehad met alle stappen die erna volgen. Ook wij wilden soms een gewone date, maar soms waren we ook gewoon op zoek naar een relatie. Maar de stappen tussen een eerste date en uiteindelijk een echte relatie, zijn veel en af en toe groot. Van date naar relatie is een lastig traject voor sommigen. Maar niet voor iedereen. Hier kunnen we dan van leren. Voor wie tips wil om van een date naar een relatie te gaan. Lees dan vooral verder.

Maak nu gelijk gebruik van onze datingsite-vergelijker!

De ware vinden

Maar als je gewoon heel snel de ware hebt gevonden (hier kunnen we je niet echt bij helpen), dan kan het ook allemaal makkelijk gaan. Een vriend van mij die ging daten met bij een datingsite die ik aangeraden had, heeft letterlijk maar drie dates gehad. De eerste was leuk, maar niet voor herhaling vatbaar. De tweede date was niet leuk. Maar de derde date….. hij woont nu 1,5 jaar later, samen met zijn vriendin. En ze zijn al bezig met de volgende stappen.

Is een relatie wel iets voor jou?

Het is ook heel logisch om te gaan twijfelen aan alles. Natuurlijk aan jezelf, maar ook of de juiste man of vrouw er wel voor je is. Misschien ben je onzeker en kom je maar steeds niet tot de volgende stappen. Of leg je de lat misschien te hoog. Voor jezelf, maar dan ook tegelijk voor de ander.

Een goede manier om van date naar relatie te komen

Wij hebben de afgelopen jaren een leuke manier gevonden om mensen te helpen in de volgende stap. Wij noemen het de LOVE manier. Het komt uit het Engels, maar wij hebben het zo gemaakt dat iedereen die op zoek is om van een date een relatie te maken hier wat aan heeft.

Happy Pancake

De 4 tips die echt werken

In ons LOVE plan heb je 4 tips. Bij elke letter een tip, die essentieel voor jou kan zijn. Natuurlijk kan het allemaal per persoon verschillen. Maar neem de tips gewoon series en kijk wat voor jou werkt. Natuurlijk is niet geschoten, altijd mis. Maar eigenlijk willen we gewoon dat jij ook van een date naar relatie kan komen. Wij gunnen dit iedereen, en weten dat dan soms een goede datingsite niet voldoende is.

Wees nooit meer alleen

Verander een date in een veilige vertrouwende relatie door het 4 stappen LOVE-plan te volgen en nooit alleen te zijn. Als je je afvraagt ​​waarom je nog steeds vrijgezel bent ondanks vele leuke dates.  En waarom iedereen een partner lijkt te hebben in een langdurige relatie? Kijk dan naar de gouden tips om van date naar relatie te komen.

De 4 LOVE stappen uitgelegd

De 4 tips of 4 stappen die je hieronder kan lezen, helpen je om een veilige en vertrouwde relatie te krijgen. Natuurlijk kan dit eerst met een dat beginnen. Maar elke manier waarop je iemand ontmoet zijn deze stappen een mogelijkheid om te gebruiken. Kijk wat voor jou nuttig is, en maak van theorie de praktijk. Ga van een date naar relatie!

Stap 1: Luisteren

De eerste stap van onze LOVE methode, is luisteren. Hiermee bedoelen dat je moet luisteren naar jezelf, mar misschien ook wel naar anderen. Luister naar jezelf voordat je de relatie begint. Schrijf eens rustig op wat voor gedachten je allemaal hebt. Wat vind je leuk. Maar ook waar je bang voor bent. Stel jezelf open, eerlijk en oprecht. Kijk of je de lat niet te hoog legt. En de andere luister tip is, luister naar een ander. Vaak kan iemand anders je de ogen laten openen. Wees dus nog niet bezig met de ander, maar alleen nog maar met jezelf.

Stap 2: Openen

Open je hart en geest. Dit klink voor veel mensen er zwaar, moeilijk en misschien zelfs onzinnig. Speciaal voor deze mensen kan dit wel eens de essentiële tip zijn. Want als ze dit zeggen hebben ze dus problemen om echt open te staat. Sta open voor jezelf. Voel met je hart, leef met je geest. Komt tot rust en denk goed na over alles wat er gebeurt. Wees aardig voor jezelf. Accepteer jezelf. Als je hier moeite mee hebt, ga op zoek naar bijvoorbeeld een aandachtscursus. Praat met een vriend of een objectief iemand. Pas als je je echt kan openen, kan je door naar de volgende stap.

Stap 3: Vertrouwen

En nu is het tijd om echt vertrouwen te krijgen. Zonder een zweverig type te zijn, kan je nu echt open en eerlijk jezelf zijn. Door te luisteren naar jezelf en je hart open te stellen, kan je dit ook veel beter bij andere mensen. Dit vertrouwen moet je krijgen. Dit betekent niet dat je nu klaar bent. Want als je bijvoorbeeld gaat daten, weet je noot precies wie je tegenkomt. Maar je kan natuurlijk ook op iemand afstappen die je al langer kent. Waar je je vertrouwd bij voelt, maar je hebt gewoon nooit de stap genomen. Heb dan nu vertrouwen in jezelf. Je neemt de stap van een date naar relatie serieus, dan moet je dit gewoon met vertrouwen doen.

Stap 4: Empathiseer

Doordat je de eerste drie stappen hebt gemaakt, kan je nu ook prima empathiseren. Dit betekent dat je je inleeft in de ander. Misschien zit hij of zij wel in dezelfde situatie. Je kan vertellen hoe je er zelf in staat. Dit help om elkaar te begrijpen en elkaar beter aan te voelen. Verplaats je in de ander. Ook al is dit anders dan jij dingen beleeft en meemaakt. Je zult uiteindelijk merken dat alles wat je geeft aan de ander ook direct of indirect terug komt. En dit is volgens ons de basis van een relatie!

Meer informatie over de LOVE-methode

Wij zijn momenteel bezig om de manier van date naar relatie uit te werken. We maken een zeer mooi en duidelijk e-book. Hier leggen we alle stappen uit. Ook geven we voorbeelden uit de praktijk. Ons doel is ook om zo veel mogelijk mensen samen gelukkig te maken. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij.

Wil je het e-book ontvangen (5 euro)? Stuur dan een mailtje naar info@debestedatingsite.nl

 

Recent Content