Victoria Milan Review

Victoria Milan Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Victoria Milan Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

Op de Victoria Milan Review site krijg je een goed beeld van deze datingsite. Voel je je gevangen in een liefdeloze of saaie relatie en mis je het gevoel van passie, intimiteit en opwinding dan is Victoria Milan echt iets voor jou. In Europa is het de snelst groeiende datingsite die bedoeld is voor gebonden en gehuwde mensen die naar een affaire op zoek zijn. Of je nu op zoek bent naar een one night stand, een webflirt of juist een langdurige affaire, Victoria Milan biedt een discrete en anonieme ontmoetingsplek. Betrouwbaarheid is in dit geval heel belangrijk want je wilt natuurlijk niet dat iemand er achter komt. De datingsite van VictoriaMilan beschikt over een aantal functies zodat je veilig en discreet gebruik kunt maken van de site. Zo kan je privéfotos instellen die mensen pas kunnen zien na goedkeuring van jou en kan je je gezicht op een foto verbergen. De paniekknop is nog wel de belangrijkste functie van de datingsite. Zodra je op die knop klikt veranderd de website in een andere site zodat niemand kan zien dat je op de datingsite Victoria Milan zat. Mocht er plotseling iemand binnen komen dan kan je snel op die knop klikken. Wat ook erg handig is is dat de website na een bepaalde tijd automatisch uitlogt. De beveiliging is bij VictoriaMilan ook erg sterk uitgebreid om goede privacy te waarborgen. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Victoria Milan Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Victoria Milan:

 • Gemiddelde leeftijd: 30+
 • Man / Vrouw ratio: 55 / 45 
 • Aantal leden: 311.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Victoria Milan:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

3 Maanden

€39,00


6 Maanden

€29,00

25%

12 Maanden

€19,00

50%
Victoria Milan Inloggen

Inloggen bij Victoria Milan is heel eenvoudig als je je eerst hebt ingeschreven en een profiel hebt aangemaakt. Het invullen van een discrete profielnaam doe je het eerst gevolgd door je geboortenaam en een emailadres. Vervolgens activeer je je account door middel van de activatie link die je in een email van Victoria Milan hebt ontvangen. Hierna kan je actief aan de slag op de datingsite. Nadat je je mail hebt geverifieerd ontvang je een cadeau van 150 credits. Voor het verder aanmaken van je account heb je een Google account met telefoonnummer nodig want hierop ontvang je een sms code. Het kan een drempel zijn om je in te schrijven bij Victoria Milan omdat je je Google account met telefoonnummer moet geven. Voordat je verder kunt moet je nog wat gegevens invullen. Er wordt onder andere gevraagd naar hoe je eruit ziet, wat je hobby's zijn en waar je naar op zoek bent. Het is fijn om met een datingsite als Victoria Milan met redelijk weinig persoonlijke informatie te kunnen daten of chatten omdat het gericht is op mensen die op zoek zijn naar een affaire. Als je account geactiveerd is kan je op zoek gaan naar een spannend contact of date. Bij VictoriaMilan kan je op verschillende manier op zoek naar gebruikers. Via de snelle zoekfunctie kun je zoeken op locatie, leeftijd op zelf zoeken op profielfoto. Zoek je liever met een uitgebreide zoekfunctie dan is dit ook mogelijk en heb je de mogelijkheid om op tal van criteria te zoeken. Ook beschikt Victoria Milan net als grote datingsites over een matchingsysteem die jou automatisch koppelt aan andere gebruikers. 

Victoria Milan Review

Zoek je een liefdesaffaire?

Bekijk de Nieuwste Victoria Milan Profielen!

Kosten Victoria Milan

De kosten van Victoria Milan verschillen per gekozen abonnement. Inschrijven is volledig gratis waarna je gebruik kunt maken van een aantal basisfuncties. Zo heb je de mogelijkheid om gratis een kijkje te nemen op Victoria Milan en zie je wat de site allemaal te bieden heeft. Ben je tevreden dan kan je ervoor kiezen om een abonnement te nemen. Door het aanschaffen van een abonnement krijg je toegang tot extra communicatie middelen waaronder knipoogjes sturen, live chat en privé-berichten. Wil je gebruik maken van de hele datingsite en toegang krijgen tot alle functies dan dien je een Premium VIP lidmaatschap te nemen. Hiermee kan je onbeperkt berichtjes sturen en lezen, je kunt uitgebreid zoeken en zien wie jouw profiel heeft bekeken. Neem je een abonnement met een langere looptijd dan worden de maandelijkse kosten goedkoper. Er kan worden betaald met Ideal, Creditcard, Paysafecard en Neteller. 

Victoria Milan App

Er is van VictoriaMilan een gratis app beschikbaar voor zowel de Apple Store als Google Playstore. De app is voor alle bekende besturingssystemen te downloaden. Met de app kan je dezelfde functies gebruiken die ook te gebruiken zijn op de website. Je kan via de app ook prima een profiel aanmaken. Via de app kan je altijd en overal daten en je ontvangen berichtjes bekijken en ook zelf berichtjes versturen. Onlangs is er een nieuwe versie gelanceerd van het datingplatform. Zo kan je altijd en overal discreet daten. Op het totale pakket is dit een zeer fijne aanvulling. 

Opzeggen Victoria Milan

Wil je je abonnement bij Victoria Milan opzeggen je uitschrijven van de datingsite dan kan dit ook heel eenvoudig. Heb je in je relatie weer de passie en het geluk gevonden of is de site gewoon niet wat je zoekt dan kan je je snel en makkelijk afmelden van de site. Op de chatpagina van Victoria Milan zie je aan de linkerkant instellingen staan. Hier kan je privacy instellingen veranderen, je wachtwoord instellen maar ook je account verwijderen. Al je gegevens worden daarna verwijderd waaronder ook de berichtjes die je naar andere mensen hebt verstuurd. Het wordt dus grondig en discreet aangepakt door VictoriaMilan. Ze verwijderen je gehele geschiedenis van de website. Je moet er wel even op letten dat je ook je abonnement stop zet.

Een vraag stellen aan Victoria Milan?

De Contact gegevens van Victoria Milan review


support@victoriamilan.nl


Victoria Milan Ervaringen

Over het algemeen zijn de ervaringen bij Victoria Milan positief. De datingsite werkt discreet en anoniem en dat is fijn als het vooral gaat om mensen die een affaire zoeken. Mensen geven aan het prettig te vinden dat je niet verplicht wordt om veel informatie van jezelf prijs te geven maar je al redelijk snel op zoek kunt gaan op de site nadat je bent aangemeld. Ook worden de kosten van een abonnement prima bevonden zeker als je bekijkt van welke functies je allemaal gebruik kunt maken. De laatste tijd heeft Victoria Milan enorm aan populariteit gewonnen. Bekijk hier ook de ervaringen van Mysecretdate Review of Sexklik Ervaringen. Er wordt door Nederlanders steeds meer gekozen zich bij deze datingsite in te schrijven. Voor discreet vreemdgaan was deze datingsite in Europa al het populairst en vermoedelijk geldt dit inmiddels ook voor ons land. Door de redelijk moderne uitstraling is het navigeren op deze website eigenlijk direct duidelijk. De paniekknop is ook een super handige toevoeging zo kan je supersnel de website afsluiten mocht er iemand binnenkomen. Wat verder erg prettig is is dat je volledig anoniem ingeschreven kunt staan op deze datingsite. 

Top site voor een prima prijs. Leuk contact een heleboel te doen op de site en dat voor nog geen twee tientjes per maand. Je komt er echt leuke meiden tegen.

profile-pic
Tom

Voor spannende afspraakjes is VM echt een hele leuke site. Deze datingsite beschikt over veel meer functies dan de gemiddelde datingsite en dat maakt het nog leuker. Ook is de matchingformule goed. Ik heb goede matches gehad en ook al een aantal leuke date.

profile-pic
Dirk

Deze datingsite hoort wat mij betreft 5 sterren te krijgen. Privacy, prijs en mogelijkheden zijn prima. Ik ben er heel tevreden over. Op aanraden van een vriendin ben ik deze site gaan proberen en ben blij dat ik dit gedaan heb.

profile-pic
Sandra

Ben al langere tijd lid op Victoria Milan en ik vind het wel een goede datingsite. Tuurlijk kom je er wel eens opdringerige mannen tegen maar dit heb je overal daar moet je doorheen kijken. Ik ben in het dagelijks leven best onzeker maar hier kan ik echt mezelf zijn.

profile-pic
Joyce

Je profielgegevens zijn hier prima beschermd. Leuke site met veel verschillende mogelijkheden. Heb een leuke date in de planning staan dus ik ben benieuwd.

profile-pic
Geert

Soms snap ik alle negatieve reacties niet zo. Ik vind dit een prima datingsite. Je moet er zelf wel wat voor doen zoals een duidelijke profielfoto plaatsen en ook je profiel een beetje aankleden dan krijg je echt wel reacties. Volgens mij ligt het soms ook gewoon aan jezelf.

profile-pic
Klaas

Plaats zelf een Victoria Milan Review 

Wat is je ervaring met Victoria Milan?
>