Vijftigplusdating Review

Vijftigplusdating Gratis Proberen?

Tijdelijk gratis Vijftigplusdating Proberen? ”Gratis lidmaadschap met alle opties wees er snel bij want op=op!

De Vijftigplusdating Review site geeft een goed beeld van de datingsite welke speciaal bedoeld is voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een leuke vriendschap. Als 50 plusser is het tegenwoordig niet makkelijk om een geschikte date te vinden. Gelukkig kunnen 50 plussers zich prima vinden op het internet is uit onderzoek gebleken. Vele 50 plussers maken al sinds 2009 gebruik van vijftigplusdating om een nieuwe partner of vriendschap te zoeken. Vijftigplusdating heeft een groot aantal leden en iedere week verwelkomen ze meer dan 1000 nieuwe leden en dit maakt de website tot een redelijk succes. De leden op deze site zijn veelal op zoek naar een langdurige serieuze relatie en heeft een hoog slagingspercentage. 1 op de 3 mensen vind hier een geschikte partner. In vergelijking met andere sites is het aantal mannen en vrouwen wat is ingeschreven vrijwel gelijk. 

Totale Score: 
4/5 stars

Gebruikersgemak

Betrouwbaarheid

Mogelijkheden

Kosten

Klantenservice

Vijftigplusdating Service:

 • Mobiele app
 • Klantenservice
 • Matching systeem
 • Ontzichbare modus
 • Notificatie instellingen
 • Keurmerk

Leden bij Vijftigplusdating:

 • Gemiddelde leeftijd: 50+
 • Man / Vrouw ratio: 45 / 55 
 • Aantal leden: 41.000

Betaling/Inschrijving:

 • Korting systeem: Ja
 • Gratis Inschrijven: Ja
 • Creditsysteem: Nee

Kosten van Vijftigplusdating:

Abonnement

Prijs per Maand

Korting

1 Maand

€29,50


3 Maanden

€19,95

30%

6 Maanden

€14,95

50%

12 Maanden

€9,95

Vijftigplusdating Inloggen

Op vijtigplusdating kun je net zoals op vele andere datingsites is een profiel aanmaken gratis. Hiermee heb je alleen wel beperkte toegang tot de site en ook kan je van minder functies gebruik maken dan met een betaald account. Een gratis profiel is wel handig als je benieuwd bent naar het online daten en wilt kijken of vijftigplusdating wel wat voor je is. Je kan met een gratis profiel je profiel opbouwen en zien wat voor leden er allemaal op de site zitten. Aanmelden bij vijftigplusdating gaat zeer gemakkeljk. Je vult een geldig emailadres is en geeft een nickname op (deze naam wordt weergegeven op de site). Daarna geef je een wachtwoord op en vul je je geboortedatum in. Vervolgens geef je nog even aan of je op zoek bent naar een man of een vrouw en dan druk je op de knop nu gratis inschrijven. Je ontvangt daarna een bevestigingslink en als je daar op hebt geklikt ben je gratis ingeschreven. Zo simpel is het. Een goede profielpagina aanmaken is net zo belangrijk als op iedere andere datingsite. Bevalt de datingsite je en wil je echt in contact komen met andere leden dan moet je een betaald lidmaatschap hebben. Mocht je vragen hebben of je abonnement willen wijzigen op opzeggen dan staat de klantenservice van vijftigplusdating voor je klaar. Je kan ook even kijken op de website onder de rubriek veelgestelde vragen hier vind je al behoorlijk wat informatie. 

vijftigplusdating

50plus en zoek je een date?- Deze 50 plussers zoeken dat.

Bekijk de LEUKSTE 50 plus Profielen!

Kosten Vijftigplusdating

De kosten bij Vijftigplusdating hangen af van de duur waarvoor je het lidmaatschap afsluit. Bij Vijftigplusdating heb je keuze uit twee verschillende betaalde lidmaatschappen. Zo is er een volledig lidmaatschap oftewel full membership en een exclusief lidmaatschap oftwel een exclusive membership. Je kan met een full membership natuurlijk gebruik maken van alle functionaliteiten als met een gratis account. Daarnaast zijn er nog wat extra dingen waar je gebruik van kunt maken. Bij vijftigplusdaitng heb je de mogelijkheid om te betalen met Ideal, Paypal, creditcard of bancontact. Je betaalt voor het goedkoopste lidmaatschap 9,95 per maand maar daarvoor moet je wel gelijk voor een jaar een lidmaatschap afsluiten. Kies je ervoor om liever toch de datingsite voor een enkele maand uit te proberen dan betaal je 29,95 per maand dit is vergelijkbaar met andere datingsites en de prijzen van lidmaatschappen die ze hanteren zijn markconform. 

Vijftigplusdating App

Er is helaas geen app van de datingsite Vijftigplusdating. Op zich is dit niet zo heel erg want de website werkt verder wel gewoon goed op je mobiel. Aangezien 50-plussers tegenwoordig ook veel gebruik maken van een smartphone hebben ze hier van Vijftigplusdating handig op ingespeeld. Met de mobiele website kan je heel eenvoudig via je smartphone berichten sturen om in contact te komen met nieuwe singles. Waar je ook bent je bent altijd op de hoogte en hoef je geen berichtje meer te missen. 

Een vraag stellen aan vijftigplusdating?

De Contact gegevens van Vijftigplusdating review

Er is helaas geen telefoonnumer bekend

info@vijftigplusdating.nl

Niet telefonisch bereikbaar

Ervaringen Vijftigplusdating

Ben je als 50-plusser op zoek naar een serieuze relatie of een vriendschap dan is Vijftigplusdating een perfecte datingsite. De datingsite heeft handige functionaliteiten om op zoek te gaan naar een passende match en de site werkt prima ook op je mobiel. De kans is groot dat je op Vijftigplusdating iemand leert kennen die aan jouw verwachtingen voldoet. Veiligheid staat bij Vijftigplusdating ook zeer hoog in het vaandel ze hebben namelijk het COMODO Hackerproof keurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend aan websites die zeer goed zijn beschermd tegen hackers van buitenaf. Je gegevens kunnen dus niet zomaar in verkeerde handen vallen. Ze doen erg veel om jouw persoonsgegevens en veiligheid te beschermen. Handmatig worden de profielen gecontroleerd zodat er geen nepprofielen aanwezig zijn. Vijftigplusdating is voor 50-plussers een van de beste datingsites als je naar een serieuze relatie op zoek bent. Het is een gebruiksvriendelijke en veilige website en er zijn voldoende singles aanwezig. Deze datingsite zorgt ervoor dat nieuwe mensen ontmoeten een leuke ervaring wordt. Wil je nog meer ervaringen bekijken dan kan je hier klikken voor Second Love Review of Match4Me Ervaringen.

Via deze site ben ik al in contact gekomen met een hele leuke en lieve man en hebben we ook al een afspraakje gehad. Helaas ws er geen romantische klik maar we hebben het zeker super gezellig gehad en gaan zeker in de toekomst nog eens afspreken op vriendschappelijke basis.

profile-pic
Carla

Ik vind vijftigplusdating een hele fijne datingsite met hele fijne mensen. Er is dus echt nog hoop voor mensen die er niet in geloven dat ze ook echt met je willen afspreken want hier gebeurt dat namelijk wel.

profile-pic
Frans

De prijzen van de abonnementen vind ik zeer schappelijk en de website werkt prima. Er zitten veel mensen op deze site en dat maakt de kans op slagen ook een stuk groter. De extra activiteiten die georganiseerd worden door de site zijn ook super leuk.

profile-pic
Ad

Ik kan het iedereen aanraden die alleen is en graag in contact wil komen met andere singles. Hier voel je je weer geliefd en verliefd. Al is het alleen maar om weer in contact te komen met andere mensen alleen dat voelt al weer heel fijn.

profile-pic
Hendrik

Vijftigplusdating vind ik een zeer goede website waar ik al met een aantal vrouwen hele leuke gesprekken heb gevoerd. Je bouwt echt een band op met de mensen en dat vind ik er zo leuk aan. Het online daten voor ouderen is echt een uitkomst omdat wij niet meer zo vaak uit gaan wat de jongeren juist weer wel doen. Iedereen is op deze site erg serieus en dat voelt heel prettig.

profile-pic
Cornelis

Prima datingsite makkelijk in gebruik en groot aantal leden. Heb al een aantal leuke gesprekken met dames gehad. Iedereen is hier gewoon eerlijk en dat vind ik zo fijn aan de site van vijftigplusdating.

profile-pic
Albert

Plaats zelf een Vijftigplusdating Review 

Wat is je ervaring met Vijftigplusdating?
>