Wat kost een datingsite?

Natuurlijk is de vraag belangrijk: Wat kost een datingsite? De beste dating site is wel van mening dat dit niet de belangrijkste vraag is. Onze vergelijkingen richten ons dan vooral op andere aspecten wanneer een dating site de beste voor jou is. Maar een datingsite kun je natuurlijk ook vergelijken door te kijken naar wat kost een datingsite.

[maxbutton id=”1″]

Waarom kost een datingsite geld?

Achter een datingsite zit een heel bedrijf. Natuurlijk moet er een perfecte site zijn die ervoor zorgt dat jij makkelijk aan je ‘date’ kan komen. Het hele traject van het maken van een dating site tot het onderhouden van een goede en veilige site kost zeker geld. Daarnaast zijn er zeer veel mensen die dagelijks werken voor een datingsite. En dan heb je natuurlijk nog reclame. Dit is misschien wel het antwoord waarom je voor een datingsite moet betalen: alles kosten, inclusief de marketing.

Waar voor je geld

Als je op een serieuze manier op zoek wil naar een relatie, op een veilige en betrouwbare site, dan moet je daar maandelijks wat voor betalen. Dat vinden wij erg normaal. De Nederlandse datingsites staan goed bekend. Veel mensen maken er met veel plezier gebruik van en hebben ook resultaat. Hiervoor moet je dan enkele tientjes per maand betalen. Dit is heel erg normaal en begrijpelijk. Krijg je dan waar voor je geld? Wij vinden van wel, en daarom raden wij ook de datingsites die op deze site genoemd worden aan.

E-Matching is een goedkope aanbieder

Een zeer bekende en goede datingsite is e-matching. Hier worden zeer veel mooie resulaten geboekt. Het is erg makkelijk om een date te krijgen. De site is zeer gebruiksvriendelijk. Maar het belangrijkste is dat het een zeer goed bekend en betrouwbaar bedrijf is. En hier betaal je zeer weinig voor. Je krijgt waar voor je geld. Dit is waar e-matching zich meer profileert:

 

Dating hoger opgeleiden

De datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame relatie vinden. Actief lidmaatschap van € 11,11 tot 19,95 per maand.
 

  • Kennismakingsactie: gratis 3 contacten
  • Handmatig gekeurde profielen
  • Telefonische helpdesk

Klik hier om je nu gratis aan te melden!

Wat kost een datingsite voor jou?

Wij adviseren voor het te weten komen wat een datingsite voor jou kost, is om de datingvergelijker te gebruiken. Hier krijg je direct inzicht in wat de beste datingsites voor jou zijn. Daarna zou je zo’n datingsite kunnen proberen en dan natuurlijk gelijk naar de kosten kijken. Soms is het mogelijk om eerst gratis de site te proberen. Zo krijg je een goede indruk, of deze datingsite jouw geld waard is. Vind je het niet erg om enkele tientjes per maand te betalen, dan heb je veel keus uit goede datingsites.

Als de prijs zo laag mogelijk moet zijn

Als je gewoon zo weinig mogelijk wil betalen voor een datingsite, dan kun je de vraag stellen: Wat kost een ‘goede datingsite‘? De beste datingsite heeft onderzocht of er ook een datingsite is die echt goedkoop is, maar wel zeer goed. En met goed bedoelen we zeker betrouwbaar en met goede resultaten. Wij vinden e-matching op alle vlakken het beste. De maandelijkse prijs is het laagst vergeleken met alle grote en goede datingsites. Maar vooral de jaarprijs is net iets meer dan 10 euro per maand. Hiervoor krijg je echt waar voor je geld. Meld je nu gratis aan!

Wat kosten andere datingsites? Kan het ook gratis?

Misschien een vreemde vraag: Wat kost een gratis datingsite? Maar bij de goede datingsites is een bepaald gedeelte een gratis datingsite, maar het serieuze deel is betaald. Hieronder kun je lezen wat de verschillende datingsites kosten. Hierbij wordt ook gekeken naar de verschillen. Bijvoorbeeld tussen de grote datingsites, maar er zal ook onderscheid gemaakt worden tussen de sites die een gratis datingsite hebben, oftewel het deel dat geen geld kost.

Kan je wel gratis uit proberen?

Bij de meeste datingsites kun je gewoon gratis aanmelden en vaak ook gratis uit proberen. Een echte gratis datingsite is er niet. Maar zoals deze site laat weten moet je op zoek gaan naar jouw beste datingsite. Door veel artikelen te lezen, kom je al veel dingen te weten. Maar gebruik maken van de gratis datingsite, is natuurlijk erg handig om te ontdekken of het echt iets voor je is.

Wat kosten de grote datingsites?

De grootste datingsites, die worden aanbevolen door deze site, zijn ook het voorbeeld van andere datingsites betreft de kosten. Wat kost een datingsite? Kijk naar de onderstaande voorbeelden en je zult ontdekken dat de meeste dating sites deze prijzen aanhouden.

Kosten datingsite

Informatie van Relatieplanet

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij Relatieplanet. Als onze datingsite je aanspreekt, kun je besluiten om een betaald abonnement te nemen. Dit geeft je veel meer mogelijkheden. De verschillen tussen een gratis en een betaald abonnement bespreken we hier.

Met een betaald abonnement kun je gebruikmaken van alle functionaliteiten op Relatieplanet. Zo kun je onbeperkt berichten versturen, zien wie je profiel heeft bekeken en alle foto’s van andere leden bekijken. We hebben de verschillen even op een rijtje gezet.

Drie abonnementen van Relatieplanet

We hebben drie abonnementen. Naarmate de looptijd van het abonnement langer is, zijn de kosten per maand lager. Dit zijn de abonnementen:

Looptijd Prijs per maand Eerste termijn  
1 maand € 24,95 € 24,95
3 maanden € 14,95 € 44,85 Populair
6 maanden € 9,95 € 59,70

Prijsvergelijking datingsites

Om een indicatie te geven van ons abonnementstarief hebben wij ons abonnement van drie maanden vergeleken met het standaardtarief van een soortgelijk abonnement bij enkele andere datingsites (peildatum 18-04-2018).

Datingsite Prijs per maand Prijs voor 3 maanden
Relatieplanet  € 14,95  € 44,85
Lexa € 16,99  € 50,97
Parship € 44,90*  € 134,70
Pepper € 15,00 € 45,00
50plusmatch € 19,95 € 59,85
E-matching € 16,65  € 49,95
EliteDating € 34,90  € 104,70

*Let op: bij Parship zijn uitsluitend abonnementen verkrijgbaar met een duur van minimaal 6 maanden.
Verschillen met concurrenten

  Relatieplanet Lexa Parship Pepper eMatching 50plusmatch Tinder
Singles bekijken zonder eerst profiel aan te maken x x x x x x
Telefonische klantenservice x x x x x
Gratis eerste contact leggen x x
Handmatige controle profielen x
Uitgebreid zoeken en filteren x
Lid van Keurmerk Veilig Daten x x


Betaald lidmaatschap Relatieplanet

Alle Relatieplanet abonnementen hebben een minimale looptijd. De betaling van deze eerste termijn is ineens. Na deze eerste periode wordt je abonnement automatisch per maand verlengd voor het maandelijkse tarief. Je abonnement is per maand opzegbaar.

Voorbeeld van een berekening:

Keuze abonnement Kosten eerste periode Kosten daarna
3 maanden 3 maal € 14,95 = € 44,85 € 14,95 per maand

Voordelen betaald versus gratis lidmaatschap

Mogelijkheden Gratis lidmaatschap Betaald lidmaatschap
Onbeperkt toegang tot alle profielen
Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen
Ontvangen berichten lezen
Interesse tonen in leuke singles Tot 5 per dag
Alle foto’s kunnen bekijken
Berichten versturen
Zien welke leden jouw profiel hebben bekeken
Zien wie betaald of gratis lid is
Gratis datingcoaching voor leden
Kosten vanaf € 9,95 per maand

Conclusie: Wat kost een datingsite?

Het aspect wat in dit artikel vergeleken is: Wat kost een datingsite? De meeste datingsites kosten ongeveer enkele tientjes per maand. Relatieplanet laat duidelijk zien dat er verschillende mogelijkheden zijn waar verschillende prijzen bij horen. Wil je gebruik maken van de gratis kennismaking? Klik dan hier!

 

About the author 

Nicolette Prins

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Title Goes Here


Get this Free E-Book

Use this bottom section to nudge your visitors.

>